Şimdi Ara

Bankaların Yeniyıl İhtiyaç Kredi Fırsatları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
3
Favori
10.200
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: senturk041

Bende 30bin tl 760 taksit 60 ay çektim 250 masraf aldı. geri ödeme 45,600 tl şuan 57 taksit var... gel teskere gel teskere bitsin bu hasret..

uygun çekmişsiniz sizinki hangi banka hangi kredi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PehlivanJedi

quote:

Bende 30bin tl 760 taksit 60 ay çektim 250 masraf aldı. geri ödeme 45,600 tl şuan 57 taksit var... gel teskere gel teskere bitsin bu hasret..

%50 !?! hocam Allah sabır ve kolaylık versin...valla bir tane tefeci bulsam ona gideceğim daha insaflı davranır belki sonuçta o da insan...

Dostum öyle %50 ama 5 yılda yüzde elli yıllığa vurursan %10 olur fakat bileşik faizde %19 a denk geliyor senelik.
    Bu arada işbankasından çektim krediyi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PehlivanJedi

quote:

%50 !?! hocam Allah sabır ve kolaylık versin...valla bir tane tefeci bulsam ona gideceğim daha insaflı davranır belki sonuçta o da insan...

Dostum öyle %50 ama 5 yılda yüzde elli yıllığa vurursan %10 olur fakat bileşik faizde %19 a denk geliyor senelik.
    Bu arada işbankasından çektim krediyi.

krediyi alıyorsun ama bir ay sonra da geri ödemeye başlıyorsun. her ay anaparanın %2,5'ini geri ödüyorsun. banka bunu da kullanıyor. 40 ay olmadan anaparayı çıkarıyor üstüne her ay aldığı tutarı da kullanıyor(yeni kredi yada devlete borç gibi) zaten. tefeci hiç olmazsa aylık ödeme istemiyordur(belki istiyordur bilmiyorum işim düşmedi Allah korusun). Bankalardan keyiflisi var mı bu memlekette!7-8 ay önce akbanktan 0.92 tüketici kullanmıştım. bedelli o zaman çıksaydı keşke.

• 5000-10000 tl gibi rakamlar için taksitli nakit avans daha uygun kredi çekmeyin
  • işbankasından 10bin lira aldım. 36 ay 300lira masraf 70lira sigorta. aylık taksitler 366lira, faiz 1.32ye denk geliyor

Orijinalden alıntı: hitaf73

Bende 22.000 tl 60 ay vadeli ihtiyaç kredisi çekmeyi düşünüyorum. Şu anda en uygun oran ve en az maliyet hangi bankada acaba? İlgilenen herkese şimdiden teşekkürler.

30,000tl ye kadar 1,29 sabit faizli 350tl dosya masraflı Akbank veriyor yanlız 48 aya kadar vade yapıyor.

bende 20,000 çekmeyi planlıyorum 36-48ay vade ile uygun hiç birşey bulamadım hep 20,000 veriyorlar 31,000 alıyorlar. (Akbank bana vermedi)
    Twitter: @berryforeva
    Ve
    Zbam1.blogspot.com
  • KRedi Konusunda ELimden GEleni YAparım ... ARkadaşlar ben YAşadım Allah Şükr Artık Sorunum kalmadı .. SOrunları ALıyım VArsa

• ziraat nerede yahu:)

birde kredi kartımızın olmadığı bankadan kredi çektiriyorlar mı? yoksa kartı aldırıp mı çektiriyorlar? yoksa hiç gerek yok mu?
  • Bu aralar bankalarda telefon edip kredi kartımızı alın kredi verelim. finansbank
    yada kurye yol da kredi kartını gönderiyoruz. denizbank
    atılan mesajları saymıyorum
    çok komik duruma düşüyorlar...

Orijinalden alıntı: Berry1925

arkadaşlar eğer ölüm kalım meselesi değilse uzun vadeli kredi çekmeyin. max 2 yıl olsun yemeyin içmeyin ama onu ödeyin.

hocam merhabalar. Size ve forumdakilere bir konuda danışmak istiyorum. Acil durumdayım, şuan acaip sıkışmış durumdayım ve yardımınıza ihtiyacım var. Şöyle ki :

3 kredi kartına ayrı ayrı borçlarım var. Toplam rakam 10 bin lira civarında.

- Yapı krediye 5000
    - iş bankasına 3000
    - Vakıfbanka da 2000 lira borcum var.

Şuanki fırsatları da pek bilmiyorum. İHTİYAÇ KREDİSİ mi çekmeliyim, yoksa BANKAlarla ayrı ayrı konuşup vadeyi uzatma yoluna mı gitmek mantıklı ?

Yapmayı düşündüğüm ihtiyaç kredisi çekip hepsini kapatmak. Sizce hangisini yapmam mantıklı ve karlı olur? Evlilik yüzünden biraz borca girdim aylık ödeyebileceğim rakam max 500 lira ama kafamdan geçen 250 lira civarında bir taksitle ödemek.

NE tavsiye edersiniz ? Yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer. Bankalarla konusup vadeyi uzatmak sizce karlı mıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: westernblew

quote:

Orijinalden alıntı: Berry1925

arkadaşlar eğer ölüm kalım meselesi değilse uzun vadeli kredi çekmeyin. max 2 yıl olsun yemeyin içmeyin ama onu ödeyin.

hocam merhabalar. Size ve forumdakilere bir konuda danışmak istiyorum. Acil durumdayım, şuan acaip sıkışmış durumdayım ve yardımınıza ihtiyacım var. Şöyle ki :

3 kredi kartına ayrı ayrı borçlarım var. Toplam rakam 10 bin lira civarında.

- Yapı krediye 5000
    - iş bankasına 3000
    - Vakıfbanka da 2000 lira borcum var.

Şuanki fırsatları da pek bilmiyorum. İHTİYAÇ KREDİSİ mi çekmeliyim, yoksa BANKAlarla ayrı ayrı konuşup vadeyi uzatma yoluna mı gitmek mantıklı ?

Yapmayı düşündüğüm ihtiyaç kredisi çekip hepsini kapatmak. Sizce hangisini yapmam mantıklı ve karlı olur? Evlilik yüzünden biraz borca girdim aylık ödeyebileceğim rakam max 500 lira ama kafamdan geçen 250 lira civarında bir taksitle ödemek.

NE tavsiye edersiniz ? Yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer. Bankalarla konusup vadeyi uzatmak sizce karlı mıdır ?

Ne kadar krdedi Konusu varsa hortlatmışşın oysa guncel konu bulup devam edebilirdin gereksiz bir hamle olmuş.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.