Şimdi Ara

Bankalardan Anlıyan Cevap Acil !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Benim Size Sorum Olcak ???

Ben Bi oyun oynuyorum ondan paralar geliyor ama direk telefona kontur yani TL olarak Geliyor Bunu Paraya Çeviremiyorum Bu Nedenle Hesap Numarası Açılıyomuş Ve Sana Bi Numara veriyolarmış Ona Yoollayınca otomatik olarak Hesap numarana gönderiyolarmış Yani telefona gönderiyomuş Gibi Banka Hesabına Yatıyor Böyle Bişe Duydum Doğrumu Yalanmı Bilmiyorum Anlayan bilen Yardım Etsin Lütfen Bide Eğer Oluyosa Hangi Bankalar Ve Herhangi Bir Yaş Snırlaması Varmı 17 yaşındaym Varsa babamla Gideriz Eğer VArsa Öle bişe Bi YArdım !!!!!!!!!11

• Oyunun adını söylersen doğrumu yalanmı bilgim dahilinde söyleyebilirim,açıklamak istemiyorsan pm atabilirsin.Kalan sorularına gelince 17 yaşındaysan babanla gitmen daha hayırlı olur,fazla uzun birşey değil 10 dakika sürmez bir banka hesabı açtırman.Hangi banka olduguda farketmez ancak oyun vs konusunda garantiyi kullanıyorum ben, daha az sıkıntı çıkarıyor benim gözümde.
  • counter strike
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lacos34

counter strike

Ondan nasıl para kazanıldığı hakkında bir bilgim yok malesef,o yüzden güvenilirmi para yatarmı yapmazmı birşey diyemicem ancak genel olarak banka hesabını anlattığım şekilde açabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.