Şimdi Ara

Bankadan Yüksek EFT Nasıl Yaparım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
4.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mesela araç alımı için EFT yapmak gerekiyor satıcının hesabına. Elden nakit kabul etmiyor kimse bende nakit vermem zaten. Fibabankada şuan maksimum 1 milyon tlye çıkardım limitimi geçtiğimiz sene bu sene daha arttırmıyorlar.

Yapıkredi soruyorum 200 bin diyor. Yahu biz mesela 1.8 milyona araba alacaz diyelim bu parayı nasıl karşı tarafa yollayacağız. Herşeyin fiyatı arttı evler arabalar neden bankalar EFT limiti arttırmıyor? 1 milyon artık çok para değil bu devirde.

Nedir bunun çözümü bilen var mı?

• Şubenizi arayacaksınız, temsilciniz gerçekleştirecek işlemi. Öncesinde bir konuşun şubenizle böyle böyle diye, onlar size yardımcı olur.

Şube aracılığı ile EFT/Havale'de limit yok.

Mesela Garanti BBVA'da şu an Havale/EFT üst limiti 2.500.000 TL, bunun üzerinde işlemi ancak şube aracılığı ile yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 27 Mayıs 2022; 22:32:26 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Enpara'da 3.5 milyon gönderiliyordu galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin0 -- 28 Mayıs 2022; 16:41:12 >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt

Peki hocam benim şubeye mi gitmem gerekecek. Mesela ben istanbuldan araç alıcam diyelim şubeyi ararsam işlemi yapar mı?

• Paran mı var derdin var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şubedeki temsilcinin telefonunu al, emri ver yapsın ne var yani? 2022 yılında sorulan bankacılık sorusuna bak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.