Şimdi Ara

***Banka Paketi Hakkında Yardım***

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KATILMA HESABI OLANLAR İÇİN ÖZEL AVANTAJLAR

*

KAR PAYSIZ KREDİLİ CARİ HESAP
    *

ÜCRETSİZ ORTAK NOKTA İŞLEMLERİ
    *

ÜCRETSİZ KREDİ KARTI
    *

ÜCRETSİZ KİRALIK KASA
    *

ÜCRETSİZ PAROLAMATİK

Avantaj Paketleri

Kuveyt Türk’ün uygun vade seçenekleri ve kar oranları ile bugüne kadar size pek çok avantaj sunan katılma hesaplarının avantajlarına yenilerini ekliyoruz.

Avantajlar:

Kar Paysız Kredili Cari Hesap

İster nakit ödemeleriniz, ister fatura ödemeleriniz isterse de vergi ödemelerinizi kredi limitinden yapın, karşılığında hiçbir maliyet ödemeyin. Kuveyt Türk size maliyetsiz kredili mevduat hesabı sunuyor. Tek yapmanız gereken şey Kuveyt Türk’te en az 75,000 TL veya döviz karşılığı tutarında katılma hesabı açmak ve şubenize avantaj paketlerine kayıt olmak istediğinizi belirtmek. Daha sonra iş bizlere düşüyor. Size hiçbir maliyeti, komisyonu olmayan kredi limitinizi tanımlıyoruz. Üstelik kredi limitini ay boyunca kullanma özgürlüğüne sahipsiniz.

Ücretsiz Kredi Kartı

Kuveyt Türk’ten alacağınız kredi kartı için yıllık kullanım ücreti ödemek zorunda değilsiniz. Pakete kayıt olan müşteriler, başvuruları onaylandığı takdirde kredi kartlarını ücretsiz olarak kullanma hakkında sahip oluyorlar.

Ücretsiz Parolamatik

İnternet Bankacılığında güvenliğinizi arttıracak Parolamatik cihazını paket sahiplerine ücretsiz olarak veriyoruz.

Ortak Nokta İşlemleri

Platin ve Altın paket sahibi müşteriler her ay belli sayıda Ortak Nokta işlemini ücretsiz olarak yapabilirler. Türkiye genelinde 2300 adet Ortak Nokta ATM’sini ücretsiz olarak kullanma hakkı sadece ve sadece paket müşterilerine verilmektedir.

Ücretsiz Kiralık Kasa

Platin paket sahibi müşterilerimiz şubelerimizdeki elverişli kiralık kasaları ücretsiz olarak kullanma hakkına sahip olmaktadırlar.

Birbirinden cazip paketlere sahip olmak için tek yapmanız gereken Kuveyt Türk şubelerini ziyaret etmek !!! Sizleri bekliyoruz.

Platin Paket

375,000 TL ve karşılığı döviz katılma hesabı bakiyesine sahip müşterilerimize yönelik avantaj paketimizdir.

Avantajlar

*

Ücretsiz Platin Kart*
    *

5,000 TL limitli kar paysız kredili cari hesap
    *

İnternet Bankacılığında güvenliğinizi arttırmak için ücretsiz parolamatik cihazı
    *

Ücretsiz kiralık kasa**
    *

Ortak Nokta ATM’lerinden ücretsiz olarak işlem yapabilme imkanı***

http://www.kuveytturk.com.tr/tr/BireyselBankacilik_HesapTurleri_AvantajPaket.aspx

Benim burada merak ettiğim şey kar paysız kredili cari hesap sisteminin işleyişi..

Bilgisi, fikri dahilinde olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim..

• vadeli hesapta parayı 3-6-12 aylığına yatırırsın belli bir miktar kar verir. bunda sana kar vermiyor ücretsiz bazı imkanlar sunuyo işte yukarıda sıralamış. yukarıdaki açıklamalardan ben bunu anladım en azından :)
  • Bende mesela aylık 5 bin tl kredi veriyor ya onu 12 aya bölüyor gibi olabilir mi acaba falan dediydim
  • Evet yok mu yardım edebilecek forumdaş
  • arkadaslar telefon satarken sureklı kredı kartı ıle almak ısteyenler oluyordu bende arkadasım telefoncu oldugu ıcın ordan kredı kartını nakıte cevırıyordum.bankanın kartı cekınce ertesı gun hesaba gectıgı tutar %2 para kesıyor 100 tl cekınce 98 tl nakıt gecıyor hesaba ben tam hesap kesım tarıhınde cektırıyordum parayıda halıyle tam 40 gun sonra bankaya oduyordum eger yapmak ıstedıgınız alıs verıs ıcın kredı kartı gecmıyorsa ve nakıt sıkıntınız varsa bu arkadasımdan cekım yaptırabılırız,meblag fark etmıyor 1000tl-100000 tl ısteyen olursa yardımcı olabılırım ırtıbata gecebılırız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.