Her Turlu Adsense Hesap Satılır Onaylıdır Hesaplar %100 Guvenlıdır Hesaplar Olusturulmustur Adsense Hesaplarından Goruntuler: Fiyatlandırma: Hesap alımı ve sorularız için; İletişim: // Skype: r10.netwitter
quote:Orijinalden alıntı: Trackler hocam bu youtube kanalıyla oluşturulmuş hesaplardan ? web icin hocam yt blogger wordpress dahil adsense deneme yapılmıstır isterseniz reklam kodu olusturuyum denıyelım
quote:Orijinalden alıntı: blankax quote:Orijinalden alıntı: Trackler hocam bu youtube kanalıyla oluşturulmuş hesaplardan ? web icin hocam yt blogger wordpress dahil adsense deneme yapılmıstır isterseniz reklam kodu olusturuyum denıyelım hocam hosted account yazıyor yani normal web sitelerinde kullanamazsınız. sadece blog ve youtube için kullanılabilir.
quote:Orijinalden alıntı: Sume quote:Orijinalden alıntı: blankax quote:Orijinalden alıntı: Trackler hocam bu youtube kanalıyla oluşturulmuş hesaplardan ? web icin hocam yt blogger wordpress dahil adsense deneme yapılmıstır isterseniz reklam kodu olusturuyum denıyelım hocam hosted account yazıyor yani normal web sitelerinde kullanamazsınız. sadece blog ve youtube için kullanılabilir. onlar bogger bide web ıcın var. ornek mesela ben kullanıyorum skype ıletısım gecersen yardımcı olurum
skype üzerinde konustuk işbankasına ödemeyi yaptım ama geridönüş yapmadın web adsense alacaktım yardımcı olursan sevinirim.