Şimdi Ara

Banka İşlerinden Anlayanlara Soru [VADESİZ ALTIN MEVDUAT HESABI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.akbank.com/bireysel/mevduat/altin-mevduat-hesabi.aspx

Şimdi benim kafama göre hesaptan para çekip kafama göre yatırmam gerekiyor veya bir başkasınında bu hesaba hesap numarası ile para aktarması gerekiyor.

bu sistemde bu mümkün müdür yoksa bazı sistemler gibi yatırdın 6 ay çekemezsin gibi bir durum var mı eğer normal hesap gibiyse çok işime gelir hesaba giren para direk altın olarak girer hem hesap işletim ücretide almıyor

şimdi git bankacıya sor asosyalmisin demeyin banka personeli altından bir giriyor platinden çıkıyor kafayı karıştırıyor benim istediğim basitçe bu.

vadesiz hesap bu arada

1. Altın Mevduat Hesabı nedir?
    Birikimlerini altın olarak değerlendirmek isteyen müşterilerimiz için gram bazında alım-satım olanağı sunan bir vadesiz hesap türüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEŞELİMEŞEODUNU -- 11 Nisan 2013; 22:02:48 >

• bloke olmuyor diye biliyorum bildiğin döviz hesabı gibi düşün
  • Gram altın biriktirebilir alım satım yapabilirsin.

İstersen otomatik talimat verebilirsin her ayın 25inde 2 gram altın al emri verebilirsin.

Aldığın gibi satabilirsin. Herhangi bir kısıtlama yok. Tabi ki alım satım arasında bir zarar söz konusu oluyor.

Hesap işletim ücreti almıyor diyorsunuz fakat gram altını bozdurduğunuzda ücreti hesabınıza yatar. Banka da o parayı hüüppp diye çekebilir.

Asıl yapmak istediğin şeyi söylersen daha çok yardımcı olabiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.