Şimdi Ara

Bank’O Card Axess’ten giyim restaurant 50 TL chip para!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

31 Temmuz tarihine kadar giyim ve restoran alışverişlerinizi Bank’O Card Axess ile yapın; her 100 TL ve üzeri harcamalarınıza 10 TL toplamda 50 TL chip para kazanın! Kampanyaya katılmak için ilk harcamanızdan önce ‘’TEMMUZ” yazın, 8444’e gönderin.

Kampanya Detayları:Kampanya 31 Temmuz 2017 tarihine kadar geçerlidir.Kampanyaya katılmak için TEMMUZ yazarak, 8444’e SMS gönderilmesi gerekmektedir. SMS göndermeyen müşteriler kampanyaya dahil olmayacaklardır.Sadece SMS ile kayıt olduktan sonra yapılan harcamalar kampanyaya dahildir.Kampanya kapsamında giyim ve restaurant alışverişlerinde yapılan her 100 TL ve üzeri alışveriş işlemine 10 TL chip para hediye edilecektir.Kampanya kapsamında bir müşteri en fazla 50 TL chip para kazanabilir.Kampanya dahilinde kazanılacak chip-para tutarları 7 Ağustos 2017 tarihinde yüklenecek olup, 24 Ağustos 2017 tarihine kadar kullanılmayan chip-paralar 25 Ağustos 2017 tarihinde geri alınacaktır.Kampanyadan sadece asıl kartlar yararlanabilir. Ek ve sanal kartlarla yapılan işlemler kampanya kapsamında değildir.Kampanya kapsamında kazanılan chip-para tutarlarının yüklenebilmesi için, puan yükleme tarihinde mutlaka kartın açık olması gerekmektedir.Yalnızca giyim ve restoran harcamaları kampanya kapsamındadır. (Mail order, telephone order işlemler de dâhildir.) Nakit avans, Bireysel Emeklilik Ödemesi (BES), SGK prim ödemeleri, vergi ve fatura ödeme işlemleri kampanyaya dâhil değildir.Kampanyaya Bank’O Atlas, ücretsiz Bank’O Card’lar ve Private Card’lar dahil değildir.Kredi kartı ile yapılan alışveriş, iade veya iptal edildiğinde, ilgili işlem için kazanılan chip-paralar geri alınacaktır.Odeabank kampanyayı durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtsrky45 -- 5 Temmuz 2017; 8:41:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Odea bostur ici nahoştur

• giyim ve restoran diyor ama açıklamada market alışverişleri diyor tuhaf
  • Market kelimesi geçen ayki kampanyadan kalmış.

Marketsiz kampanya mı olur Allah aşkına? Sanki çok büyük banka da sektör kısıtlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matandberenice -- 3 Temmuz 2017; 20:47:59 >
  • Keşke markette dahil olsaymış, sektör kısıtlanmış.

• Eskiden yüzdeli olurdu. 100 e 10 eh işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar mı alakasızlar bunlar kampanya ekipi nasıl bir yaratık sitesindede aynısı yazıyor hiçmi okumuyorlar yazarken kopyala yapıştır yapıyorlar herhalde yönetici olsam kapının önünde olurlardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Iyi kampanya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odeabanka hayırlı işler market akaryakıt yoksa bizde yokuz

• Market yoksa bu ay kartı kullanmayız bizde, kendileri bilir
  • Geçen ayın puanları bugün yatacak diye not almışım yatan var mı?

• zenmavi Z kullanıcısına yanıt
    Giyim puanı sabah 9 da yattı, market kampanyasıda yarın yatacak.

• Peki harcama sözüne ne zaman yatıyor

• Giyimden yatmış doğru market ve harcama sözü kaldı o zamab

• quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

Peki harcama sözüne ne zaman yatıyor

10 temmuz

• quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

Peki harcama sözüne ne zaman yatıyor

Bu ay 1250 / 50 geldi

• Bana da 1250 TL harcamaya 50 TL geldi ama bu dandik kampanya nedeniyle bu ay 1 kuruş harcama yapmadım henüz
  • Dün aradim kapattirdim kartımi. Eski güzel kampanyalari yalan oldu.

• 1250/50 için ne yazıyorduk.
  • Benim için kampanya çok güzel neden giyim sektöründe 5000 tl ye yakın alışverişim oldu hem giyim kampanyası hem harcama hedefi tuttu keşke iki kartım daha bulsaydım da onlarlada katılsa idim farklı gün iş yeri üye şartı olmayan kampanya bana güzel çok faydalı oldu ha bu kadar alışverişi olmayan arkadaşlar banka ve kartı suçla sa lar da durum herkes için aynı değil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.