Arkadaşlar başlıkta yazan yerlerde oturan arkadaşlardan, buralardaki hava durumunu bildirmelerini önemle rica ediyorum. Yollarda kar var mı? Buzlanma vs var mı? Pazartesi gününe lazım.
Pazartesinin yolunu nerden bilelim arkadaşım.Daha 2 gün var.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu
Karlar erimeye başladı diyebilirsiniz mesela, ya da hayır hala buzlu.. Pazartesi gününün hava durumunu sormuyorum, o gün için lazım. Bugünü söyleseniz yeter.
quote:
Orijinalden alıntı: Burhan
quote:
Karlar erimeye başladı diyebilirsiniz mesela, ya da hayır hala buzlu.. Pazartesi gününün hava durumunu sormuyorum, o gün için lazım. Bugünü söyleseniz yeter.
Yalova'da öyle ahım şahım kar yağmadı hocam kar tutmadı zaten.Buzlanma olacağını da sanmıyorum.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Burhan
quote:
Yalova'da öyle ahım şahım kar yağmadı hocam kar tutmadı zaten.Buzlanma olacağını da sanmıyorum.
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için, bandırmaya yağmış bayağı ama erimiş bugün, meteoroloji de pazartesi için sadece sis belirtmiş. Sağolun
hava durumunu bilmemde saydığın yerlerin çoğu pislik yerler hava durumundan daha çok dikkat etmen gereken şeyler var.
Gemlik temiz şimdilik. Orhangaziye de gün gittim o da temizdi