Şimdi Ara

BANA SOĞUKSUN DİYORLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Magina

Başak burcuyum ve hemen hemen bahsettiğin gibiyim bende.Sorun çekinme ya da o tarz birşey değil...Saçma sapan konuşmayı sevmiyorum.Yani yakın olmadığım bi tiple ne konuşabilirmi ki ?
    -Naber?
    -iyidir senden naber
    -iyi ya n'olsun uğraşıyoruz işte.
    -öyle ya bende.

Ve sohbet biter...Sende başaksan anormal değilsin.Bugüne kadar tanıdığım bütün başaklar aynı durumda.Az ve öz konuşmayı severiz.

Bende başak burcuyum ama dediğin kadar çekingen falan değilim. Ancak bende yakın olmadığım insanlarla aynı örnekteki gibi konuşurum sonra sohbet biter. Çünkü yakın değilsindir arkadaşlarla çok rahatım, istediğim bir şey üstüne konuşuyoruz ancak yakın olmayınca böyle oluyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: TheRiverStyx

quote:

Orjinalden alıntı: Magina

Başak burcuyum ve hemen hemen bahsettiğin gibiyim bende.Sorun çekinme ya da o tarz birşey değil...Saçma sapan konuşmayı sevmiyorum.Yani yakın olmadığım bi tiple ne konuşabilirmi ki ?
    -Naber?
    -iyidir senden naber
    -iyi ya n'olsun uğraşıyoruz işte.
    -öyle ya bende.

Ve sohbet biter...Sende başaksan anormal değilsin.Bugüne kadar tanıdığım bütün başaklar aynı durumda.Az ve öz konuşmayı severiz.

Bende başak burcuyum ama dediğin kadar çekingen falan değilim. Ancak bende yakın olmadığım insanlarla aynı örnekteki gibi konuşurum sonra sohbet biter. Çünkü yakın değilsindir arkadaşlarla çok rahatım, istediğim bir şey üstüne konuşuyoruz ancak yakın olmayınca böyle oluyor.

Sorun çekinme veya o tarz birşey değil dedim zaten.

• quote:

Orjinalden alıntı: caiz2005

cool olmak iyidir. diğer türlü yavşıyorlar. sevdiğin insanlara sıcak ol yeter. herkese sıcak davranmak zorunda değilsin. güldükçe tepene çıkarlar.

Her b*ka gülen biri olarak çok iyi anlıyorum..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.