Şimdi Ara

Bana Hain Diyenler Gelsin Bi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler bu takım şampiyon olamaz dediğimde benim Fenerbahçeliligimden şüphe edenler bana cemkilenleri görmek istiyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• onlar futboldan anlamıyorlar hocam
  • bu bebeye kim cemkildiyse çıksın lan ortaya ! hanginiz cemkildi
  • Yobo gelmediği sürece uer maç 5 yemeye devam.

Bu takımı yobo kurtarıyordu . Olmayacak Artık konuşmanın manası yok.

Fenerbahçe efsanes bitti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Yobo gelmediği sürece uer maç 5 yemeye devam.

Bu takımı yobo kurtarıyordu . Olmayacak Artık konuşmanın manası yok.

Fenerbahçe efsanes bitti.

ne efsanesi ya efsane aykut hocalığa geldiğinde bitti
  • salıverin küçük enişteyi
  • Ulan ne polyanna adamlar var, Belhanda gelince düzelecez, Emre geldi kesin düzelecez, şimdide Yobo gelince düzeleceze dönmüşler.
  • staddan sen mi kaçtın bir tek
  • Çemkilmeyin arkadaşlar, ayıp oluyo
  • Fb 3 senede 3 maç hariç, bireysel yeteneklerle kazandı..Takım böyle darmadağınken imkanı yok şampiyon olalım..Aykut'un ilk geldiği sene, Daum'un mirası ve kadro kalitesinin ligin fersah fersah üstünlüğüne rağmen, son dk.da, bütün ligi bireysel yeteneklerin çabasıyla bitirerek şampiyon oldu..Fb antrenörsüz oynasa, bundan daha iyi olur mu bilemem ama eminim ki daha kötü olamaz..Hatta futbolcular, kendileri arasında ilk 11 oluştursa, daha adil bir kadro çıkar..Mesela Salih, Stoch falan yazarlar, Baroni, Selçuk vs yerine..
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

bu bebeye kim cemkildiyse çıksın lan ortaya ! hanginiz cemkildi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mercenary.

Evet beyler bu takım şampiyon olamaz dediğimde benim Fenerbahçeliligimden şüphe edenler bana cemkilenleri görmek istiyorum...

Hadi para aldığınız adama yazın bu mesajları .... ancak onu tatmin edersiniz. Sizin desteklediğiniz o sansar tipli herif Aziz Yıldırım'dan sonra bile başkan olamayacak bunun olacağınıda çok iyi biliyor...
  • Bir takım 2 kere gelip 2 gol yiyorsa o takım biraz zor maç kazanır.Bugun Volkan ile Kuyt takımı yakmıştır.Tamam Aykut Hoca çok hataları varda üzerimizde bir şansızlık var kıramıyoruz onu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.