Şimdi Ara

Bana fikir vermeniz gerekli arkadaşlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kafam çok karışık yetiştirme konusunda.

Mat1'de soru çözüyorum antreman amaçlı bitti.
    Mat2'de ikinci derece denklem,parabol,fonksiyon,logaritma, karmaşık sayılar,eşitsizlikler bitti. trigonometri allaha emanet geometri 0 karekök sıfır aldım onunla birlikte trigonometri götürücem limit türev integral 0. eşit ağırlık öğrencisiyim. hedefim ayt matematik en fazla 20 net gerçekten yeterli sizin görüşünüz günde 4-5 saat çalışıyorum her gün. sizce ulaşabilir miyim hedefime tutuşmaya başladım.
    tavsiye ve program öneriniz varsa şuna şuna çalış temel olarak dediğiniz açığım arkadaşlar herkese iyi çalışmalar :)

• düzeltme* tyt mat netlerim geometrisiz 20-21 bandı :(
  • güncel arkadaşlar +++
  • Bu 4 büyük konu için Çap fasiküllerini önerebilirim . Bende Trigonometrisini kullandım ve çok memnunum gerçekten . Sizi bayaa bi ileri tasıyabilir Ösym tarzı sorularıyla . Ama seninde bildiğin gibi önce trigo çalısacaksın sonra limit türev integral . Program yap hergün kendind kaç saat hangi derse çalısacaksın yaz ona göre git . Böylece daha çabuk ve düzenli gidersin . 4 saatlik çalısmayla bence yetistirirsin tabii biraz da senin anlama hızına bağlı . Ceyhun hoca rengarenk serisini tavsiye ederim güzel ve açıklayıcı video . Ama zor geldi dersen Senol hoca en basit yöntemiyle anlatıyor ona bak istersen .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrisEymen

Bu 4 büyük konu için Çap fasiküllerini önerebilirim . Bende Trigonometrisini kullandım ve çok memnunum gerçekten . Sizi bayaa bi ileri tasıyabilir Ösym tarzı sorularıyla . Ama seninde bildiğin gibi önce trigo çalısacaksın sonra limit türev integral . Program yap hergün kendind kaç saat hangi derse çalısacaksın yaz ona göre git . Böylece daha çabuk ve düzenli gidersin . 4 saatlik çalısmayla bence yetistirirsin tabii biraz da senin anlama hızına bağlı . Ceyhun hoca rengarenk serisini tavsiye ederim güzel ve açıklayıcı video . Ama zor geldi dersen Senol hoca en basit yöntemiyle anlatıyor ona bak istersen .

teşekkür ederim hocam çap fasikkulu kullanıyorum şuan trigonometri için. bir de bir sorum var limit türev integral'in içinde trigonometrinin dağılımı nedir? olmazsa olmaz mıdır hocam

• zbrobljen kullanıcısına yanıt
    limit türevden çok integralde sıkıntı yaratıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: xlnxeksixartıc

limit türevden çok integralde sıkıntı yaratıyor

teşekkür ederim yorumunuz için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zbrobljen kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle olmazsa olmaz cunku onlarin icinde trigonometrik ifadeler bolca var . Ve trigonometrik turev , trigonometrik ifadede integral gibi ayri konu basliklari var . Yani bilmeden yapamazsin . Cos30 , sin60 gibi ifadelerin degerini vs bilmen gerek . Bence digerleri icinde cap cok isini gorur . Basarilarr 🤗 .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.