Şimdi Ara

bana bi yol gösterir misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ygsde 320 bin oldum,amacım bilgisayar mühendisliği okumak ygs bittikten sonra çalışmalara başladım özel ders felan götürüyoruz. okulda da kurslar kalıyorum boşa kalan her vaktimde çalışmaya çalışıyorum ama hocalarımda konuların yetişmiyceğini söylüyor.amacım 100k ya girip kendime yakın illerde okumak ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum yapamadığım sorular olunca zaten moralim bozulup kapıyorum.bir test kitabında takılmadan çözebilcek olsam biraz gece gündüz çalışıcam ama olmuyor.yapmam gereken netler 25 mat 15 fizik 15 kimya 5 biyoloji/geo ama bilmiyorum nasıl yapıcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendine uygun kaynaklar bul fazla zorlayıcı olmasın veyahut çözümlü olsunki takıldığında hemen kapatıp başka şeylerle ilgilenme
  • 12. sınıfsın galiba. Mezuna kalmayı düşünebilirsin.
  • fem geometri mat 2 çözüyorum kimya palme konu özetli

Mezuna kalmak istemiyorum ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o netler yetiyor mu ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XT9

fem geometri mat 2 çözüyorum kimya palme konu özetli

Mezuna kalmak istemiyorum ya

Çalışabildiğin kadar çalış sonunda istediğin olmazsa mezuna kalmayı düşün. 12. sınıfsın daha 1 senenin zararı olmaz.
    Yapamadığın sorular olmaması normal moral bozmadan çalışmaya devam etmen lazım. Çalışmakta zorlanıyorsan pomodoro tekniğini araştır.
  • Söylesene Neden Şanji S kullanıcısına yanıt
    yetiyor 100 bin için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl bir yol izlemeliyim?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mezuna kalmak hiç istemiyorum arkadaşlarımla denizlide yazıp okuycaz işte zaten çok yüksek bir hedefim yok hedefim pamukkale bilgisayar bu sene kazanmak istiyorum

• XT9 kullanıcısına yanıt
    Kendine net olarak hedef koymuşsun zaten. Her gün çalışabildiğin kadar çalışman lazım. Hedefine göre bazı derslerden konuları çıkarabilirsin. Gir internete konu anlatım videoları izle, soru bankasından çöz, çözemediklerini çözdürme imkanın varsa çözdür ve ufaktan denemelere başla. Ne yap ne et ama dersin başında kalma. Arkadaşlarınla beraber okuduğunu falan düşün o sana motivasyon sağlar. 50 gün dayanacaksın artık.
  • yurttayım konu anlatım videosu izleme şansım yok ama dediklerini yapıcam teşekkür ederim

• XT9 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Konu eksiğin varsa konu anlatımlı ya da konu özetli kitaplara bakabilirsin. Başarılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.