Şimdi Ara

Bana Bi Yardım Dönesim Var Ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok aşırı klasik sorular olmıcak bunlar baştan yazayım dedim, şimdi ben şu rus olayıdan sonra başlamıştım. Yaklaşık 4-5 ay oynadım bi cacık olamadım Sorunlarım şunlar

Oyuna cata da başlamıştım hani bilgim var oyun hakkında ama ben kendimi yeni oyuncu olarak görüyorum her zaman için ve bu şekilde anlatıcam

Şimdi biz yeni oyuncular max level olunca tamamen şansa bağlanıyoruz. Yani ben simdi lfr giriyorum drop alamıyorum. Drop alamayınca raidlere giremiyorum. Hadi drop aldım raid normal derecesindeyim. Guild ile yapamıyorsun cünkü guildlerin cogu son seviye raidlere adam arıyorlar.Türkler için söylüyorum. İlla ki bulunur ama ben bulamadım. Eh işimiz pub a kalıyor. Tüm taktikleri ezberliyorsun, gruba achivli adamları alıyorsun gene 2-3 tane yapamıyor çöp oluyor. Tamamen zaman kaybı yani. İngiliz guild denedim, oda hiç güzel olmuyor tamam güzel gidiyoruz ama bi kendi insanın gibi muhabbet edemiyon, cok ciddi bi hava oluyor sevmedim bende böyle. İşin kısası ben takılmıştım sonrasnda bıraktım. Kaç tane lfr girdim 0 drop, guild aradım yok. Yani tek basına oynayan bir insan ne yapmalı yükselmek için bana bi söyleyin varmı taktiğiniz. Farketmez 1-2 hafta gold falan da kasarım hani gold ile item alırım olmadı eğer gold kasma olayı varsa güzelce farm falan. Onun haricinde hep garrison görevlerini yaptım bitince boş boş kalıyorum, e sıkıntıdan level kasıyorum Level kasmak da zevkli eski paketler falan güzel oluyor Acaba bi kere de alliance mı kassam ? Hep horde oynadım şu ana kadar, belki değişiklik gerekiyordur? Yani şöyle tek başına takılan yok mu yav. Hem pve hem pvp yapan. Valla takıldım yani

Warcraft 3 camping oynadım canım çekti, yine oynayasım var ama ya aynı sorunları yaşarsam ._.

• Pub değil pug o yalnız

Yani gear alacaksın da gearla ne yapacaksın o önemli, amaç değil araç olarak kullanmak lazım. Haftaya yeni patch geliyor apexis crystal ile 650 item alıp 690'a yükseltebileceksin. 650 olanlar Tanaan Jungle'daki rare moblardan düşebiliyor hiç işin yoksa onları farmlarsın. O yüzden apexis dailylerini yap her gün biraz biriktir, Garrison main hall'un önünde 200 resource'a missive satan herif var mesela atıyorum Skettis o gün apexis dailysi Skettis missive alıyorsun adamdan 800+800 1600 apexis geliyor 1 assaultta. Onun dışında şimdi apexis ile alınan 675 gear gold ile alınabilecek 20k sanırsam tanesi baya tuzlu ama öyle bir seçeneğin olacak yani. Bunun dışında Mythic dungeonlar geliyor, çok zor olacağını sanmıyorum heroiclerin 660-670 ilvl'a ayarlanmış hali gibi olacak muhtemelen. 685 loot düşecek, son bosstan ise 700 loot şansı var ama raid gibi haftalık lockout'u olacak. En azından böyle söylendi, değişir mi bilmiyorum. LFR 675-685 arası loot verecek yeni raidde, yani LFR dışında gearını daha aktif bir şekilde yükseltme şansın var 2 haftada bir mission beklemek yerine. Zaten insanlar raid dışında yapacak bir şey olmamasından yakınıyordu senin gibi, haftaya düzelecek umarım bu sorun ben başla derim.

Sadece heroic için oyuncu arayan bir sürü guild var sana denk gelmemiştir. Puglar dediğin gibi zaman kaybı, grup buluyorsun/kuruyorsun ilk wipeta yarısı çıkıyor grubun. Yarım saat yeni eleman arıyorsun sonra biri dc oluyor yine çıkıyor grubun yarısı. Buna bir önlem getirmedikleri sürece de puglar zaman kaybı olarak kalacak o yüzden guild bulmaya bak.

• Anladım teşekkürler ajan şu yeni patchi araştırayım, ondan haberim yoktu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı zamanda world boss yapmayı unutma
  • Eklersen guildde'de oyundada geardada yardımcı oluruz.Alt runlar yapıp arkadan gelen arkadaşları hem gearlayıp hem bossları ve fightları öğrenmelerini sağlıyoruz.Sıcak ve saygılı bir ortamda cabası.
    Bizdede öyle bir şans var millet healer,tank sıkıntısı çeker,biz dps sıkıntısı çekiyoruz....

Dupree#2346
  • Oyunu oynayan arkadaş grubun yoksa oyun bayağı sıkıcı bir hal alıyor. Outland sunucusunda ya da Silvermoon sunucusunda Alliance kasmanı öneririm, senin için de bir değişiklik olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raides

Oyunu oynayan arkadaş grubun yoksa oyun bayağı sıkıcı bir hal alıyor. Outland sunucusunda ya da Silvermoon sunucusunda Alliance kasmanı öneririm, senin için de bir değişiklik olur.

Outland de Türk guildi var mı aktif?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eteçer

quote:

Oyunu oynayan arkadaş grubun yoksa oyun bayağı sıkıcı bir hal alıyor. Outland sunucusunda ya da Silvermoon sunucusunda Alliance kasmanı öneririm, senin için de bir değişiklik olur.

Zibilyon tane var hocam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eteçer

quote:

Zibilyon tane var hocam.

Hocam girebileceğim bir guild söylermisin

• Kardeş döner misin sen neden dönüyorsun?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.