2 ay sonra yeniden kurarsın merak etme bu şaka kısmı umarım dediğin ğibi olur ve başlamazsın
hayırlı olsun..
Ben 2 ay sonra 15 aylık 1 tatile ayrılıyorum ve larynin dedigibi banlanma sebebimde koxp partyde bulunmam hem neden üzüleyimki kaybettim 1 şe olmadı pc başında fazla vakit geçirmedim benden size tavsiye bırakın şu oyunu en güzeli yani 80 lvl olmadan bu oyunda ve ytl yatırmadan 1 şe yapamassınız artık oyun sırf para üzerine kurulu zamanında +7 item basmak için elimizden geleni yapardık ama şimdi bırak +7 i +8 i bile beyenmiyoruz.15 aylık tatıile gitme sebebime gelince askere gidicem nisan 8 nde:) da öncedende konu açmışdım askere gidiyorum die mağlum şubatta A lar giti biz B ye kaldık...
quote:
Orjinalden alıntı: Dangerousx
Şuna adım gibi eminim ustabirliğine gidince çarşı izinlerinde giriceksin oyuna :) demedi deme
Ben askere gitmeden önce charda ne warsa dağıttım millete 26 küsür Gb parayı millete paraya ihtiyacı olan pazara pot koysun dedim itemleri 1 coine koydum tradeden dağıttım.
Askerden geldim. inş sende sağ salim bitirirsin ama olmuyo evde oldugum günlerde illa canım sıkılıyor ve yine k.o oynuyorum.He eskisi gibi değil tabiki ama yinede kolay bırakılacak bi oyun değil.
Hangi karakterle giricem dostum çarşı iznin de ben? ben ailemle konuşurum knıght benim için bitmişdir ve kolay kolay tekrar başlamam askere gitmeden önce 1 yıl kadar pamukkale turizmde çalışmışdım ve 1 yıl boyunca işden eve evden işe bilgisayarı daği açmıyordum ama bundan 3 sene öncesine gelirsen lise son sınıf öğrencisiyken okuldan kaçar knıght oynardım ve az kalsın sınıfda kalıyordum. lütfen lise çağında olan arkadaşlarım bırakın şu oyunu elinize 1 şe geçmicek şuan dediklerimi anlamassınız ama 1 yıl sora çok üzülürsünüz....
quote:
Orjinalden alıntı: Larry
merhaba.. gercek hayata hoşgeldin..artik seni oda içinde saatlerce stres altında gecirdigin zaman degil..disarda ciceklerin actıgı insanların yurudugu dostlukların paylaşıldıgı real bir hayat bekliyor..:=)daha mutlu olacagından eminim..ilk zamanları biraz özleyebilirsin cunki insanların alişkanlıklaından vazgecmesi zordur..özledigin zaman yapman gereken başka seylerle meşguliyet..cik arkadaslarınla dolaş tv seyret sinemaya git varsa kiz arkadasınla bulus telefonla görüş kitap oku,hic birsey yapamazsan otur ailenle sohbet et vs vs yapılcak çok sey var..:=)
gerçek hayata hoş geldi evet.ama dışarda onu bekleyen hayat iki yüzlü insanlar,ruhsuz karaktersiz insanı depresyona sokan hatunlar bekliyor.dışarda ölüm bekliyor berbat trafikte her an araba altında kalma riski,her an bi kaç magandanın saldırı tehditi altında olmayı bekliyor.dışarda arkadaşlarla tartışmak kavag etmek bekliyor onların yanında takılıp sigara içmese bile pasif içicilikten kanser olma riski bekliyor.onu dışarda bekleyen hayat ko da ki hayattan çok daha rezalet ve sahte.ölüm acı ve gözyaşına hoşgeldiniz burası gerçek hayat...
quote:
Orjinalden alıntı: DarkPluton
quote:
merhaba.. gercek hayata hoşgeldin..artik seni oda içinde saatlerce stres altında gecirdigin zaman degil..disarda ciceklerin actıgı insanların yurudugu dostlukların paylaşıldıgı real bir hayat bekliyor..:=)daha mutlu olacagından eminim..ilk zamanları biraz özleyebilirsin cunki insanların alişkanlıklaından vazgecmesi zordur..özledigin zaman yapman gereken başka seylerle meşguliyet..cik arkadaslarınla dolaş tv seyret sinemaya git varsa kiz arkadasınla bulus telefonla görüş kitap oku,hic birsey yapamazsan otur ailenle sohbet et vs vs yapılcak çok sey var..:=)
gerçek hayata hoş geldi evet.ama dışarda onu bekleyen hayat iki yüzlü insanlar,ruhsuz karaktersiz insanı depresyona sokan hatunlar bekliyor.dışarda ölüm bekliyor berbat trafikte her an araba altında kalma riski,her an bi kaç magandanın saldırı tehditi altında olmayı bekliyor.dışarda arkadaşlarla tartışmak kavag etmek bekliyor onların yanında takılıp sigara içmese bile pasif içicilikten kanser olma riski bekliyor.onu dışarda bekleyen hayat ko da ki hayattan çok daha rezalet ve sahte.ölüm acı ve gözyaşına hoşgeldiniz burası gerçek hayat...
Doğru diyorsun dostum ama hayatın gerçekleri bunlar ne olup ne biticeğini bilemeyiz knıght online da gençliğimizi batırıyorlar Çoğu oyuncu özellikle okula giden ler derslerinde daği arkadaşlarıyla bu oyunu konuşuyordur eminim bundan
quote:
Orjinalden alıntı: DarkPluton
quote:
sen hayatı bakmak istedigin taraftan bakıyorsun:=) o zaman hic kimse calişmasın arkadaş edinmesin okula gitmesin,herkes eve kapansın pc bagımlısı olarak devam etsin hayatına..Hayatın içinde herşey vardir..ve sen nasil bakarsan hayata.. hayatta sana o şekilde bakar..iyi arkadaşlarda edinmek senin elinde..Ben Istanbulda yasadim gecenin 4 beyoglunun arka sokaklarından gecerken neden hic bir tinerci maganda bana sataşmıyor..demekki insanın elinde bazı seyler..Insanın yasadıgı yerde daima ilyeler kötülerde acıda mutlulukta var olucaktır..Yaşamın içinde olan olaylar..Bunlar var diye hayata insanlara küsmek sadece sana degil seni sevenlerede zarar verir.. Bügün sokaklarda dilenen hastanelerde kör sakat kanser hastaları var ve yaşama sımsıkı sarılıyorlar..hala birşeyler üretmek birşeyler yapabilmek için..Bunlarıda biraz düşünün.. ve hayat senin dedigin kadar kötü olsaydi..o zaman yuzde 90 sımız katil..tinerci birbirini yaralayan geberten tecavuz eden tacavuze ugrayan,insanlar olurduk:=) yok öyle bişi bügün dünyanin en kariş ülkelerinde bile bu kadar dedigin şey yok..herkes normal hayatına devam ediyor işine okula gidiyor,dostlukları oluyor ve hayata sımsıkı sarılıyor:=) Senin dedigin olayı bahane edenler yaşamda sorumluluk almaktan kacan,her işin kendi istedigi gibi olmasını isteyen hayatta en basit en cabuk yoldan istediklerine ulaşmak isteyen insanların,calişmamak hayatta birseylere emek vermemek,üretmemek insanların arasına karişmamak adına ürettikleri bahaneler..
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
BEyler Hafta içi Saat akşam 6dan 8-9a akdar ko takılıp laptobu kapatıyorum.... Hafta sonuda 9-10saat upgrade yapıp pazar kurup satıyorum...Çoğunlukla afqyım ders yapıyorum tv izliyorum çkıp dolaşıyorum char pazarda...
Sizi anlamıyorum bi oyun için hergün 9-10saat oynuyorlar...Bn eğer bilgisayra açarsam kesin ders yaparım yoksa ailem canımı okur...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme