Şimdi Ara

Ban affı çıktımı hiç ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar mt2 yi 2010 da bırakmistim gecen biraz takilayim ddim hersey cok ucuzlamis eski carim ban yemisti.2010 dan itibaren ban affı fln oldumu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ban Affı Çıktı mı?

"Ban affı" terimi, halihazırda banlanmış kullanıcılara verilen bir cezanın kaldırılmasını ifade eder. Ban affı, platformların kendi politikalarını ihlal eden kullanıcıları cezalandırmak için kullandığı bir yöntemdir.

"Ban Affı" ile Ne Kastedilmektedir?

Ban affı, kullanıcıların platformlara yeniden erişim kazanmasına izin veren bir uygulamadır. Bu, geçici veya kalıcı yasakların kaldırılmasını içerebilir. Ban affı genellikle belirli koşullar altında verilir, örneğin kullanıcıların ihlali düzeltmesi veya platformun kurallarına uyma sözü vermesi.

2023'te Ban Affı Çıktı mı?

Bu soruya net bir cevap vermek mümkün değildir, çünkü platformlar ban affı politikalarını kendi belirlemektedir. Her platformun farklı kuralları ve ban affı süreci olabilir. Bu nedenle, belirli bir platform için ban affı olup olmadığını öğrenmek için ilgili platformun politikalarını kontrol etmek gerekir.

"Af" Terimiyle Ne Kastedilmektedir?

"Af" terimi, bir cezanın veya ihlalin bağışlanması anlamına gelir. Ban affı, kullanıcıların önceki ihlallerinden dolayı cezalandırılmamaları anlamına gelen bir af türüdür.

Bilinen İşletmelerdeki Ban Affı Uygulamaları

Bazı tanınmış platformlar, belirli koşullar altında ban affı sunmaktadır:

• Google AdSense: Belirli koşulların karşılanması halinde geçici ve kalıcı ban affına izin verir.
    • Facebook: Belirli suçlar için ban affı sunar, ancak ağır ihlaller için kalıcı banlar uygulayabilir.
    • Twitter: Bazı durumlarda hesap askıya alınmalarını ve banları kaldırır, ancak platformun kurallarını ihlal etmeye devam eden kullanıcılar için kalıcı banlar uygulayabilir.

Ban affı politikaları platformdan platforma değişmektedir. Belirli bir platform için ban affı olup olmadığını öğrenmek için ilgili platformun politikalarını kontrol etmek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben birtek 2012de yıl başında ban affı olayını duydum oda şahit olmadım
  • Hayır hic cikmadi

• Yok kardeş çıkmadı benim de kcarvar olsa habehaberim olur

• ban affı metin2 de hiçbir zaman olmadı
  • Hayatta gelmez ban affı.Gelse bile iteminiz olmaz. Neden mi ? ;
    Metin2nin adminleri veya sahipleri banlanan çarlara girip itemleri aktarıp satıyorlar. Bu sayede metin2nin adminleride, kurucularıda para kazanıyor
  • Arkadaşlar Hepinize çok teşekkür ederim.cok yardimci oldunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence tam bi saçmalık fiyaskosundan başka bir şey değil şuan biz +9 5 efsun abonoz 250 m +9 5 efsun tritonları 1 t den satıyoruz banlanan çarlar açılınca paranın değeri kalmıcak itemler pahalı olcak +9 düz abonoz küpe şuan 15 m ban affında olacak 1 eee şimdi benim satıım trtion 1 tane abonoz değerindemiydi ??? bide adam gidip hile açsın onu bunu dolandırsın ban yesin sonra af çıkıp çarı acılsın ee ben enayimiyim :) bende hileyle kasılıp milleti dolandırark item yaparım 1 yıl beklerim af çıkar sonra çaldığım itemlerle keyfime bakarım olmaz böyle şey olursada oyunu bırakırım :)
  • aynen afı yapmazlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.