fenerle ilgili bi konuda fotomaç gazetesinde çıkan bi haberle ilgili bi foto koymuştum.Bunuda bi taraftar grubu sitesinden değilde komik resim sitesisnden buldum. Bu arada ben galatasarylı olmama rağmen en iyi arkadaşlarım fenerbahöelidir zaten bu bütün Türkiye de böyledir.Bunun sebebide bu iki takımı tutan insanların birbirleriyle yapmış oldukları tatlı şakalaşmalardır.Bunları ciddiye alıpta fotoğrafı silen kişiye Ben komik bulduğum galatasarayla ilgilli resimleride "GüvenÖzveriTecrübe"ilgili olanlarıda fenerli arkadaşlarıma yollarım Forum dikdatörlüklemei yönetilmeye başlandı artık Ben erotik bişey koymadım terbiyesizlik yapıcak bişey koymadım Böyle şeyleride koyamıcaksak siteye yuh artık atın şu at gözlüklerini yaw
çok güzel bir noktaya değinmişsin rakip takım taraftarları düşman değildir.
ben fenerlileri severim zaten onlar olmasa bu futbolun tadı olmazdı.Galatasaray Fenebahçe sayesinde Fenerbahçe Galatasaray sayesinde buralara geldi. Rekabet her zaman iyi sonuçlar verir.Fener Galatasaray ı geçmek için transferler yaptı şimdi anelkayı Türkiye de izliyoruz.Bunlar güzel şeyler ama ben fener ortagayı getirdiğinde bile arkadaşlarımla uğraşmışımdır.Bence bunlar güsel şeyler dokunmayın bize