Bildirim
Balkondan fotoğrafını çektiğim Şahin
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
O şahıs naçizane açık havada gitmeyi seviyor belli ki. -
bak görüyo musun apaçileri
ulan varya bu apaçiler yüzünden ülke mahvoldu bitti -
-
-
Kimseyi yargılamıyorum. Kimseyi küçük görmüyorum. Bende 2 kez şahine bindim.. Yıllarca. Araç sürmeyi şahinde öğrendim..
Ama bu yeni nesil şahinci tayfası bambaşka. Ceplerindeki son 10 lirayla gaz alırlar hava atıcaz diye 10 liralık gazla 10 Km giderler.. Soba borusu gibi eksozlarla
araba sadece bağırır. Kabahat tofaştaki bu arabaları arkadaş itişli yapmış. İki pati çektilermi sanırlarki herkes onlara hayran... Sonra böyle araba iterler -
Yazìk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Orijinal Şahin kalmadı sayelerinde.. -
bu araç şahin değil ki? Ben mi yanliş biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Murat 131 değil mi la o ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fernando!
Orijinal Şahin kalmadı sayelerinde..
ironik imza -
80 sonu Doğanlara benzettim bende yakınlaştırınca.. -
quote:
Orijinalden alıntı: husam74
Kimseyi yargılamıyorum. Kimseyi küçük görmüyorum. Bende 2 kez şahine bindim.. Yıllarca. Araç sürmeyi şahinde öğrendim..
Ama bu yeni nesil şahinci tayfası bambaşka. Ceplerindeki son 10 lirayla gaz alırlar hava atıcaz diye 10 liralık gazla 10 Km giderler.. Soba borusu gibi eksozlarla
araba sadece bağırır. Kabahat tofaştaki bu arabaları arkadaş itişli yapmış. İki pati çektilermi sanırlarki herkes onlara hayran... Sonra böyle araba iterler
Kızlar hangi şahinin eksozu daha çok bagırıyorsa ona bakıyorlar zannediyor bu geri zekalı tayfası -
quote:
Orijinalden alıntı: maviadam
quote:
araba sadece bağırır. Kabahat tofaştaki bu arabaları arkadaş itişli yapmış. İki pati çektilermi sanırlarki herkes onlara hayran... Sonra böyle araba iterler
Kızlar hangi şahinin eksozu daha çok bagırıyorsa ona bakıyorlar zannediyor bu geri zekalı tayfası
Şayin isminde kısa metrajlı bir film vardı..
Başroldeki şayinci adam sanayiye gidiyordu bir başka müşteri buna aracını modifiye et kızlar erir demişti..
O film aklıma geldi şimdi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Erkyuo
quote:
quote:
Kızlar hangi şahinin eksozu daha çok bagırıyorsa ona bakıyorlar zannediyor bu geri zekalı tayfası
Şayin isminde kısa metrajlı bir film vardı..
Başroldeki şayinci adam sanayiye gidiyordu bir başka müşteri buna aracını modifiye et kızlar erir demişti..
O film aklıma geldi şimdi
Onlara eriyen kızlar benim gözümde kızların krosudur
-
-
quote:
quote:
+ yan yatmış sekiz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X