Şimdi Ara

Balkon Dekorasyon Tavsiyesi/ Fikri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Balkonumda bulunan eski usul barbeküyü, alan genişletmek için komple yıktım. Tadilat işleri ilgili olarak çok bir bilgim yok ama işin için çıkabileceğimi düşünüyorum.

    Sorduğum bir kişi; alçı yapma, dış cephede alçı rutubet alır en fazla 1 sene sonra dökülür dedi. Açılan yeri hazır sıva kapatıp belki üstünü de köpükten dekor ile yapıştırmak fikrim var. Baca deliğini nasıl kapatabilirim. Bu arada cam balkon yaptıracağım, direkt sıvı teması olmaycaktır.

    Farklı fikir önerileriniz var ise paylaşabilir misiniz?

    teşekkürler


    Balkon Dekorasyon Tavsiyesi/ Fikri


    Balkon Dekorasyon Tavsiyesi/ Fikri


    Balkon Dekorasyon Tavsiyesi/ Fikri







  • Anladığım kadarı deliğin üst tarafı açık değil. Yani üst daireye ait olduğu için ordan müdahele yapamazsınız. Üstü açık olsa idi grout harcı ile doldurulabilirdi. Alttan xps sıkıştırıp üzerine fileli mantolama sıvası çekebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gyurtalan

    Anladığım kadarı deliğin üst tarafı açık değil. Yani üst daireye ait olduğu için ordan müdahele yapamazsınız. Üstü açık olsa idi grout harcı ile doldurulabilirdi. Alttan xps sıkıştırıp üzerine fileli mantolama sıvası çekebilirsiniz.
    Üst taraf açık, fakat onlarında kullandığını sanmıyorum, o yüzden kendim çimento kireç karışımıyla bana açık olan tarafını kapatmayı düşünüyordum, ''grout harcı'' hızlı donan bir ürünmüş, teşekkürler, xps yazdığınız köpük plaka mı hocam?
  • Grout harcı o boşluğu çok iyi doldurur ve iyi dayanım sağlar. Ama sulu akan bir malzeme olduğu için alttan geçici olarak birşeyle kapatıp üstten doldurmak gerekir.

    Üstten müdahele şansı olmayacağını düşünerek xps yapın dedim.

    Xps mantolamada kullanılan sert köpük malzeme

    Balkon Dekorasyon Tavsiyesi/ Fikri
  • teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.