Şimdi Ara

Balitech BL-9904 dvr Cihazıyla Kameraları İnternetten İzlemek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
34.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 kamerayı bağladık izlenebiliyor tamam güzel ama bağlayan kişiler de ne olduğunu bilmediği için bir de buraya sorayım dedim belki bu sistemi kullanan bilen birileri vardır. Veya buna benzer kendi kullandığınız varsa bir fikir vermesi açısından bilgi verebilir misiniz? İnternetten bu dvr'ye bağlanıp izlemek için ne yapmak gerekiyor acaba. Belirli portları açmak gerekiyormuş ama neye göre portları açacağız?

Cihazdan bakınca
    İP:192.168.2.xx
    Port:80

Bunlara göre, bağlanmak istediğim bilgisayarda bu portu açıyorum ama giremiyorum veya neyi eksik yapıyorum acaba? Kullanım klavuzu da açıklayıcı değil. Yardımlarınızı bekliyoruz.
    Modemim Airties rt-104

Eğer 80 portu ile açacaksanız modemin port numarasını değiştirmeniz lazım.İnternetten modeminizin ismini yazarak bunun hakkında bilgi edinebilirsiniz.Modemin kendi port numarası 80 olduğu için ve sizde dvr ye 80 atadığınız için ikisi çakışır ve görüntü alamazsınız.Ya modemin portu değiştireceksiniz yada dvr cihazın portunu başka vereceksiniz ki ben dvr cihaz portu değiştirmenizi öneririm çünkü bilgisayarda bazı programlar modemin portuna engel olur 80 portuna o yüzden siz sağlam olmasını istiyorsanız cihazın port adresini değiştirin.

Mesela 1000 yapın 80 yerine hem cihazda 1000 olsun hemde modemden 1000 portunu açın.

192.168.2.xx olması bişeyi değiştirmez aynı ayarı modemde yapın yani 192.168.2.xx şeklinde

192.168.1.xx le aynı gibi önemi olan hem modemde hem cihazda aynı numara olması.

Uzaktan bağlanırken veya ağ üzerinden bağlanırken ip numarasının sonuna iki nokta üst üste 1000 yazıcaksınız

örneğin

88.254.64.454:1000 internetten ağdanda 192.168.2.xx:1000 şeklinde

1000 portu üzerinden bağlanmış olacaksınız.Eğer illede 80 portu üzerinden bağlanmak istiyorum ikş nokta üstüste yapıp başka port numarası yazmak istemiyorum diyorsanız dediğim gibi modemim port numarasını değiştireceksiniz modemin portu 80 dir.Daha sonra her ip yazışınızda girersiniz.Örneğin

uzaktan misal bu ip nosunu yazdığınızda 88.254.64.454 direkt girersiniz 80 portunu kendi önüne otomatik atar ama gizli birşekilde.

ağdan bağlanırken 192.168.2.xx şeklinde bağlanırsınız.

Modeme bağlanmak içinde eğer 80 i değiştirirseniz oraya başka port atamak zorundasınız örneğin 2000 verdiniz

modeme bağlanırkende 192.168.2.xx:2000 şeklinde modeme bağlanırsınız

İki seçeneğiniz var ya modemin portunu değiştireceksiniz yada cihazın hangisini seçerseniz.

Modemden freewall yani güvenlik duvarını kapatmayı unutmayın.

İP: 192.168.2.xx
    Web Port: 80
    Medya port:8200

CİHAZDAKİ MEDYA PORTUNUDA MODEME AÇMAYI UNUTMAYINIZ
    Kolay gelsin.

• Benim bu konularda fazla bilgim yok ama resimlerle benim yaşamış olduğum sorunu paylaşmak istiyorum.
    16 kanallı balıtech marka DVR kayıt çihazı kullanıyorum internet üzerinden izlemek istiyorum. modemin markası ise TP-link8961nd port açtım ama doğrumu bilmiyorum :)
    internet üzerinden istediğim yerde izlemek istiyorum

DVR kayıt cihazımdan görüntü sizin söylediğiniz gibi port u 1000 yaptım

http://g1302.hizliresim.com/16/8/jx1zu.jpg

MOdemde port açmaya çalıştım ama

http://g1302.hizliresim.com/16/8/jx236.jpg

192.168.1.192:1000 yazıp giriyorum ( 192.168.1.192:1000 yazıdğımda Netviewer ı yüklememi sitedi yükledim bu defada şifre istedi çözemedim orda tıkandım :D

http://g1302.hizliresim.com/16/8/jx28g.jpg

yardımcı olurmusunuz. msn adresimi verebilirim

• Bu arada şu faktörde çok önemli başka birinin internet bağlantısından yada proxy üzerinden sisteme giriş yapın çünki modemler kendi üzerinden geçen bağlantıyı direkt olarak kendi lokaline yönlendirir ve dvr cihaza bağlanmanıza engel olur bu sorunu modem ayarlarından halletmek mümkünsede bazen modemler ayarlansada inat edebiliyor (algılama sorunu oluyor bazı modellerin :) )
  • sametozmen S kullanıcısına yanıt
    bence önce modem ayarlarını resetle sonrada DMZ ve port yönlendirme ayarlarını yap sonrada sisteme giriş için başka birinin internet bağlantısını yada proxy kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.