< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Günlük balık sorusu konusu açılmış hayırlı olsun
|
Ertan hoca varken beni aşar ama bence geçen seneki kimya sorusunda(elektroliz) bariz bir bilimsel yanlışlık vardı ama çoğu insan ona dikkat etmediği ve soruyu Ösym nin istediği tarzda çözdüğü için mağduriyet olmasın diye soru iptal edilmedi. Bu sene de ''bence'' yalnız a diyenler çoğunlukta olduğu için iptal olmayacaktır diye düşünüyorum.
|
O soruyu hangi sebze hazırladıysa yarattığı kaostan haberdardır umarım
|
Hocam dogrusu bu da osym malesef ki bu kadar dusunmuyor. Ki bu kadar dusunursek arkelerdeki coklu orijine bile gireriz o zaman sorunun cevabi olmuyor. Ben de 2 3 dedim ama osym bildigimiz uzere gerizekali bir kurulus.
Bi dogru soru soramiyorlar |
İyi de o sorunun cevabı şıklarda olmuyordu doğru olarak çözünce. Bu soruda çıkıyor.
|
Ya bilader siz harbiden tartismayi bilmiyorsunuz ya. Gayet kibar bi sekilde dedim ki BENİM fikrim bu. Benim... İlla sert bi üslupla ''ben bu konuyu biliyorum yar.agimi iptal olur bu soru'' mu demem gerekiyor seninle anlasabilmek icin. Nezaketli olmayi tartismayi ogren once. Bekleyip gorecegiz zaten ne olup olmadigini. Siz balikcilardaki bu sinir niye onu zaten anlayamadim en basindan beri. Az sabir...
|
Selamlar hocam, neden ters düşelim estağfurullah.
Aynı uzunluktaki iki DNA molekülü kıyaslanıyor. Birisi ökaryotik, diğeri prokaryotik. Ökaryotik olanın kendini daha kısa sürede işlediği gözlemleniyor. Yukarıdaki durumun NEDENİNİ soruyor.. Bildiğiniz üzere ökaryotik hücrede kromozomlar doğrusal, prokaryotiklerde ise halkasal. Bu durum ökaryotiklerin eşleme hızına negatif bir etki eder. Bu sebepten dolayı birden fazla replikasyon orijini yaratır. 3. öncül 2. öncülün nedeni. 2. öncül ise direkt soruda sorulan nedenin cevabı.. Müfredata ağır kaçmış olabilir mi bilmiyorum fakat direkt benzer ifadelerle Tıbbi Biyoloji & Genetik slaytlarımızda da var. |
|
Reis sen bi dur zaten ortalik karisik. The Killing Road a.k.a Son Balik Kudurtucu
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi princezuko -- 26 Temmuz 2020; 11:30:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi princezuko -- 26 Temmuz 2020; 11:27:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|