Şimdi Ara

Balıklarla kaplumbağalar aynı akvaryumda yaşar mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
8.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volvolord

quote:

Orijinalden alıntı: atakan3454

Bakalım hocam şansımı deniyorum ama istemiyor

Hocam normal hamster degil gonzales hamster bu hamsterin yarisi kadar ve daha tatlisi.Daha sincapimsi ve kendini sevdirir. Tabi ilk 1-2 ay alisma
     Balıklarla kaplumbağalar aynı akvaryumda yaşar mı ? Balıklarla kaplumbağalar aynı akvaryumda yaşar mı ?

Tipe bak yav D çok tatlı. Heryerde bulunurmu bundan

• Michelangelo :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormed

kaplumbağa al değişiklik olur

Hocam bakımı ilerde çok zor oluyormuş araştırdım da ama daha belli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atakan3454

Bakalım hocam şansımı deniyorum ama istemiyor

Hocam normal hamster degil gonzales hamster bu hamsterin yarisi kadar ve daha tatlisi.Daha sincapimsi ve kendini sevdirir. Tabi ilk 1-2 ay alisma
     Balıklarla kaplumbağalar aynı akvaryumda yaşar mı ? Balıklarla kaplumbağalar aynı akvaryumda yaşar mı ?

Tipe bak yav D çok tatlı. Heryerde bulunurmu bundan

Bulunur hocam çok zor değil özellikle istanbuldaysanız.

• koala al değişiklik olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wednesday 13

koala al değişiklik olsun

Hocam onun bakımıda insan gibidir ya
  • Kedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guirello

Kedi

Hocam kardeşimin astımı var tüy döken hayvanlar alamıyoruz
  • Ben daha kendimi besleyemiyorum sen balık diyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discus yaşıyor diye biliyordum yanlış olabilir yinede kaplumbağayla balığı aynı yerde tutmak iyi değil.Ki kaplumbağa beslemek gerçekten çok zor.Ben besledim inanılmaz derecede pisletiyor o hayvanlar.Bakımı biraz zor.Onun yerine hamster,kuş vs. beslesen daha mantıklı.
  • 15yaşında 2tane kaplumbağam var.(kırmızı yanaklı su kaplumbağası) kız arkadaşım 15yıl boyunca hayvanları 2cm ve buz gibi suda ayda bir yem atarak yaşatmış yaşamak denirse.1aydır bende velayetlerini aldım çocukların.
    Bende aldım şimdilik kendilerine göre bir akvaryumdalar.ısıtıcılı motorlu
    Kuru alana uvb ve ısıtıcı lamba sipariş verdim yoksa soğuk olduğundan çıkmıyorlar onlarda gelince kurucam.
    Kaplumbağa beslemek göründüğünden çok çok daha zor ve gerçekten akıllı hayvanlar
    Dün babama söylememe rağmen dinlemedi beni yok kaplumbağa ağır hayvan yakalıyamazlar yemez dedi..
    5dkda 2 balığıda bir ısırıkta yarı canlı olarak mideye indirdiler.
    Koymayın hocam onların doğasında olan bir şeysede avlanmak balığa kaçma şansı tanıyacak ortam olmadığından sadece işkenceye dönüşüyor.
    Ayrıca kaplumbağların taşıdığı bazı zararlı organizmalar balıkları öldürebiliyormuş..
    Şuan tr de kaplumbağa satışı yasak hatırlatalım.

Ben öğrendiğim tüm bilgileri atlasakvaryum.comdan öğrendim. Satış sitesi olmakla birlikte adamlar satışı unutmuş yaşayan bir bilgi bankası yapmışlar hepsini inceleyin derim özelliklede kaplumbağa düşünüyorsanız doğru karar verin bakması oldukça zor..
    (kız arkadaşım 15yıldır öyle yaşıyolar gereksiz iş yapıyorsun diyor ama gördüğüm kadarıyla sadece mucizeymiş yaşamaları..)

Balıklarla kaplumbağalar aynı akvaryumda yaşar mı ? Balıklarla kaplumbağalar aynı akvaryumda yaşar mı ? Balıklarla kaplumbağalar aynı akvaryumda yaşar mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: atakan123123

15yaşında 2tane kaplumbağam var.(kırmızı yanaklı su kaplumbağası) kız arkadaşım 15yıl boyunca hayvanları 2cm ve buz gibi suda ayda bir yem atarak yaşatmış yaşamak denirse.1aydır bende velayetlerini aldım çocukların.
    Bende aldım şimdilik kendilerine göre bir akvaryumdalar.ısıtıcılı motorlu
    Kuru alana uvb ve ısıtıcı lamba sipariş verdim yoksa soğuk olduğundan çıkmıyorlar onlarda gelince kurucam.
    Kaplumbağa beslemek göründüğünden çok çok daha zor ve gerçekten akıllı hayvanlar
    Dün babama söylememe rağmen dinlemedi beni yok kaplumbağa ağır hayvan yakalıyamazlar yemez dedi..
    5dkda 2 balığıda bir ısırıkta yarı canlı olarak mideye indirdiler.
    Koymayın hocam onların doğasında olan bir şeysede avlanmak balığa kaçma şansı tanıyacak ortam olmadığından sadece işkenceye dönüşüyor.
    Ayrıca kaplumbağların taşıdığı bazı zararlı organizmalar balıkları öldürebiliyormuş..
    Şuan tr de kaplumbağa satışı yasak hatırlatalım.

Ben öğrendiğim tüm bilgileri atlasakvaryum.comdan öğrendim. Satış sitesi olmakla birlikte adamlar satışı unutmuş yaşayan bir bilgi bankası yapmışlar hepsini inceleyin derim özelliklede kaplumbağa düşünüyorsanız doğru karar verin bakması oldukça zor..
    (kız arkadaşım 15yıldır öyle yaşıyolar gereksiz iş yapıyorsun diyor ama gördüğüm kadarıyla sadece mucizeymiş yaşamaları..)

Balıklarla kaplumbağalar aynı akvaryumda yaşar mı ? Balıklarla kaplumbağalar aynı akvaryumda yaşar mı ? Balıklarla kaplumbağalar aynı akvaryumda yaşar mı ?

Çok teşekkürler çok değerli bilgilerr

• Şuanki halleri
    Bilgi bankası
    http://www.atlasakvaryum.com/index.php?id=64
    http://www.atlasakvaryum.com/index.php?id=2194

İyi düşünün onlara zaman ayırmalısınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ben olsam balık beslerim :) uzun süre besledim çok keyifli bir şey ancak şuan yurt hayatı yüzünden bakamıyorum eve falan çıksam direk akvaryum alıcam.

Bitkili bir akvaryum kurarsan daha çok keyif alabilirsin.

Şuan hayalim orta halli bir akvaryum alıp elimden geldiğince güzel bir şekilde iç düzenleme yapmak boş yeşillikli, ve bir tane de crowntail betta :)
  • kağlumbağalar çok sevimsiz oluyo
  • Kuzguna yavrusu şahin görünürmüş.
    Şaka maka Şirin hayvanlar ama tabi büyükbaş (kedi köpek) gibi canlılarla kıyaslamak pek olmaz.
  • quote:

Kaplumbaga baliklari isirir balik 15 ok yiyip yamula yamula yuruyen battal gaZi gibi yuzer

Ulan bu nasıl benzetme, şirkette hunharca kahkaha attım inşallah şirketten atmazlar. Şuan ters ters bakıyorlar.
  • Kaplumbağa balığı yer

Youtube da feeding videoları var izle istersen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cennet papağanı alsana çok tatlılar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.