Şimdi Ara

BALİKESİR MERKEZDE KÜÇÜK BİR GRUP OLUŞTURMAK İSTİYORUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar .. balikesir merkezde kucuk bir bisiklet grubu olusturmak istiyorum .. ilgilenen varsa gruba katilmak istiyen varsa buradan irtibata gecebilirler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben katilmak isterim fakat pek ilgi gormeyecek sanirsam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LogiaType -- 12 Ağustos 2014; 15:00:22 >
  • Burada zaten bissa grubu var 40 kisiye yakin her persembe sali aksamlari turluyoruz.yas ortalamasi 28 olan kendi 3 4 arkadasimda var onlarlada nerdeyse hergun geziyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Burada zaten bissa grubu var 40 kisiye yakin her persembe sali aksamlari turluyoruz.yas ortalamasi 28 olan kendi 3 4 arkadasimda var onlarlada nerdeyse hergun geziyoruz.

bissa bisiklet herşeyi paraya döküyor .. kaslı zorunlu kılıyor .. yani parası olanlar bissa ya gider anlayacagin .. öğrenci adamda para ne gezer.

• quote:

Orijinalden alıntı: maildecept

Ben katilmak isterim fakat pek ilgi gormeyecek sanirsam...

hocam biz suan 8 kişiyi gectik sende gelmek istersen pm den ulasabilirsin ...

• yukselg arkadaşım bizde gelebilirmiyiz .. 3 kişiyiz balikesire yeni geldik.. baü de okuyoruz...

• tabi ki arkadaşım gelebilirsiniz en yakın gezi tarihini pm den yollarim ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yukselg Y kullanıcısına yanıt
    Dostum kask senin guvenligin icin.bissa benden al demiyor illa..biraz tuzludur ama kask al lamba al.gel katil.farketmez bissa disinda da geziyoruz 4 kisi 3 kisi ama hep kaskliyizdir sende gel gez bizle

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Dostum kask senin guvenligin icin.bissa benden al demiyor illa..biraz tuzludur ama kask al lamba al.gel katil.farketmez bissa disinda da geziyoruz 4 kisi 3 kisi ama hep kaskliyizdir sende gel gez bizle

hocam sizi arasira görüyorum .. siz tantuni nin önünde mola veriyorsunuz demi.. doğru mu görüşüm.. hocam kasktan çok haz etmiyorum evet guvenligim için haklısın ama ışte şehir içinde garip oluyo... motor kullanırken bile kullanamıyorum..

• diego10ribas D kullanıcısına yanıt
    Hehe gecen gun gece 2 bucukta mola vermistik orda.arada boyle gec vakitlerede kalioyruz...valla bwnde cok hazetmem ama snowboardda bir kez dustugumde hayatimi kurtardi.iste sende yasasan bunu anlardin ne demek istedigimi...sen yasamada beni dinle gel kaskini tak.bize her halukarda takilabilirsn zatwn

• ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    kaski zorunlu tutmazsaniz geleyim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yukselg

quote:

Orijinalden alıntı: maildecept

Ben katilmak isterim fakat pek ilgi gormeyecek sanirsam...

hocam biz suan 8 kişiyi gectik sende gelmek istersen pm den ulasabilirsin ...

Bende gelmek tabiki isterim fakat şuan iş için yurt dışındayim. Bence konu başlığı size ait olduğu için her gezi öncesi buradan duyuru yapin çok güzel olur. Favorilerime ekliyorum konu başlığını.

• Güzel bi yeni bisiklet alayim dönüşte bari :) pek anlamam bisiklet markalarindan ama güzel birsey olsun istiyorum bu defa...

• diego10ribas D kullanıcısına yanıt
    Yok ustam ne haddimize gel tabiiki.ama lamba alki belli olalim yollarda

• Bu konuyu acan arkadas bize pm le bildirirse yada face den filan grup kuralim haberdar edilirsek guzel olur...dh nin bende ayri bir yeri var

• ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Favorilerinize eklerseniz daha kolay ve kullanışlı olacaktir. Eğer olaki kalabaliklasirsa herkese pm atmak mesakatli olur gibime geliyor. Sadece tek bir bildirim yapmasiyla favori listemizde ekli oldugu icin herkes mesaji görebilir hemde forumda yazışmalar artarak konu canlanir diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LogiaType -- 17 Ağustos 2014; 9:58:43 >
  • Favorilere ekli ama hareket yok.ey balikesir uyann :)

• Kimsecikler yok herhalde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LogiaType -- 21 Ekim 2015; 11:43:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.