ilk madenimi dün akşam kazdım. şunu söyleyeyim. aldığınız ilk kazma (normal) ücretsiz. eğer bunu yok ederseniz sonraki kazmayı almak 1 M ayrıca normal kazma kullandıkça çok çabuk yanıyor tamir ettirmek için 260 k veriyorsunuz...
şimdi gelelim benim en çok uğraştığım konuya. Oyunu TÜRKÇE oynuyorsanız Flashlar ve Sundres te satılan olta gözükmüyor. Oyunu İNGİLİZCE oynamanız lazım. Sundireste olta 110 K. 3-4 saat uğraştım. 255 solucan topladım. kazmayı 3 defa tamir ettirdim. 54 civarında DC Flash düştü. 255 solucanla balığa gittim. 19 EXP Flash ve 34 WAR Flash düştü.
Ne kadar kazandın ?
valla şu an için hiç bir şey kazanamadım. pre olmadığı için Helios 1 e giremedim. Helios 2 de Flash satan pek yok. sadece bir kişiyi gördüm exp flash koymuş 99,999 'dan. ben de 90 k dan koydum hepsini, ama bir tane bile çeken olmadı. kara kara düşünüyorum ne yapçamı.... 500 k para kaldı. pota ne kadar yeter bilmiyorum
Pot parası için bdw chaos yeterli oluyor benim için warriorum ve günde 10 saat exp kasıyorum.
Arkadaşlar benim oyunda 2 karakterim var. Biri warrior biride priest. İşin ilginç tarafı warrior ile olta alamıyorum, başkasından satın alamıyorum, yada trade edemiyorlar :( (pri ayrı hesapta bu arada ) Ama pri de oltada alıyorum balıkta tutuyorum kafayı yemek üzereyim var mıdır bi çözümü saygılar
anasını satim bir olta alıp deneyeyim dedim. koxp ta kullanmıyorum. maradonda deniz kenarına bakayım dedim bir baktım hapisteyim. bu nasıl bir iş anlamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: Brigade34
anasını satim bir olta alıp deneyeyim dedim. koxp ta kullanmıyorum. maradonda deniz kenarına bakayım dedim bir baktım hapisteyim. bu nasıl bir iş anlamadım.
maradonda deniz gormedim ben hic. zaten balık raon ve dodo'da tutuluyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme