Şimdi Ara

balık aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • japon balıgı aldım 3 tana satana adama 2 sı cıns dedı buyuk hallaerını falan gosterdı bayağa buyuyolar ama suan eve getırdım yuzmuyolar yem yemıolar kafalarına estıkce yuzuolar napmalıyım _?

• Akvaryum hacmi nedir? Filitre, ısıtıcı vb. varmı? Daha fazla bilgi verirseniz, yardımcı olabiliriz.
  • hacmı 10 lıtre ıc fıltre var japon besledıgım ıcın ısıtıcıya gerek yok dedı
  • 10 litre akvaryuma 3 tane japon balığı

Keşke bu hobiye başlamadan önce forumları ve akvaryumla ilgili siteleri dolaşıp bilgi edinseydiniz. Japon balığı çok su hacmi ve oksijen isteyen balıkların başında gelir. balık başına 15 litre olarak hesaplanır. yanında güçlü bir motor gerekir. Beta öneririm size. japonları verip 1 erkek beta ile vatoz ve isterseniz moly alabilirsiniz. saz ve anubias ayrıca java mossda eklerseniz değme keyfinize. dip olarak açık renkli silis kum öneririm.
  • betalar cok hareketsız degılmı
  • bana hareketlı balık lazım 5 tane japon ıcın kaç lıtreklık akvaryum gerekır
  • Betayı yanlız besleyeceksen besle.

Şuan sen 3 japonu yaşatmaya çalış.
    Arada canlı yem ver. Kuyrukları uzar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Encinyır. -- 9 Kasım 2011; 23:40:47 >
  • canlı yem _?
  • Petshop'a sorarsan gösterirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail0809

bana hareketlı balık lazım 5 tane japon ıcın kaç lıtreklık akvaryum gerekır

En az 80 litre gerekli.
  • Akvaryumunuz için en uygun canlı beta gibi görünüyor. Japon balıkları için çok küçük bir akvaryum. En az 60-70 litre bir akvaryum 5-6 japon için uzun süre yetebilir. İlerde bu bile yetmeyecektir. Kaliteli markaların pul, ve granül yemlerini kullanırsanız canlı yeme gerek kalmadan hızlıca büyürler. Bazen fanusta 2-3 japon görüyorum ve içim acıyor. Hele birde bu balıklar 1 senedir bu şekilde yaşıyorlar diyorlar o durum daha da vahim. 1 yaşında bir japon balığı yumruk kadar filan olmalı normal şartlarda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.