Şimdi Ara

Balık ağı Türkiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Balık ağı Türkiye üzerinde geniş bir çapa sahiptir. Yer aldığımız coğrafyanın matematiksel konumunundan kaynaklı olarak 3 tarafının da denizlerle kaplı olmasıyla deniz mahsullerinde olan yoğunlukta kolaylıkla gözlemlenebilmektedir. Deniz ürünlerinde olan bu yoğunluk zaman içerisinde pek çok farklı tekniği de beraberinde getirmiştir. Çağımızın gün geçtikçe gelişiyor olmasıyla da modern balıkçılık şu an günümüzde yaygın olarak görülmektedir.
    Balık ağı, balıkçılık işiyle uğraşan her bireyin en önemli donanım malzemesidir. Daha sağlıklı bir ortamda yapılan avlama işlemi beraberinde çok daha besin kaynağı yüksek balıklar tutmanızı da sağlayacaktır. Balık ağları ile birlikte deniz mahsullerinizin çerisindeki bol vitamin sentezinden hiçbir şey kaybetmeden sofralarınıza taşıyacaksınız. İçerik yönünden zengin her vücudun ihtiyacı olan vitaminleri içinde taşıyan balık türleri elbette ki buna uygun biçimde tutulmalıdır.
    Balık ağı Türkiye üzerinde pek çok satış noktasında bulunmaktadır. Her balık türü için farklı bir ağ bulunurken bunlar kendi içlerinde farklı çeşitlere ayrılmaktadır. Başlıca ip ve misina olarak iki çeşidi bulunan balık ağları tutulacak olan balığın cinsine göre de farklılık göstermektedir. Büyük balık türleri için misina yerine ip tercih edip, daha küçük hamsi, istavrit gibi balık türleri için de misina kullanılması önerilmektedir.
    Avlanan balığın kaçışını önlemek ve ona daha fazla zarar vermeden götürebilmek için balık ağı bu noktada önemlidir. Her balık türüne uygun bir file çeşidi bulabilmeniz mümkün olduğu gibi istediğiniz özelliklere sahip olanını da bulabilirsiniz. Balık ağları hakkında bilgi sahibi olup bilinçli hareket etmeniz sizi daha iyi sonuçlara da götürecektir.
    Balık ağı Türkiye fiyatları farklı fiyat aralıklarında bulunmaktadır. Fakat küçük çaplı bir araştırma ile bunun üstesinden gelebilmek de çok kolaydır. Birkaç küçük tüyo, birkaç fikir ile siz de ihtiyaçlarınıza en uygun file çeşidini bulabileceksiniz. Ağın özellikleri ve boyutu ilgili temel bilgilere sahip olmak ihtiyacınız olan fileye sizi bir adım daha kolay yaklaştıracaktır.
    Balık ağı türkiyeBalık ağı türkiyeBalık ağı türkiye







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.