hocam bende bu ise yaklasik olarak bir ay once merak saldim, ve su anda 65cm lik bir akvaryumda irili ufakli tam 30 ciklet baligim var... simdi benim size sorum bu baliklarin erkegi disisi nasil anlasiliyor...
Çikletlerin bir çok değişik cinsi var ve her cinsin erkeğinin dişisinin farklı özellikleri var. Cinsini söyleyebilirsen veya resmini koyabilirsen yardımcı oluruz. Ama 30 tane varsa şüphen olmasın eş tutucak, çiftleşicek bisürü balık vardır orda.
tamam hocam kabul ediyorum ama eslerin sayisini esittlemeye calisiyorum....
benim elimdeki balik cesitlerine gelince hocam..,
resimdeki babadan 4, anne beyaz prensesten 7, benekli olandan 11, yunusa benzeyenden ise 3 tane var...
eger bunlarin cinslerinin nasil anlasildigini soylersen sevinirim....
Simdiden tesekurler.....
arkadaşım aman dikkat et bu balıklar aç aklınca yavrularının yiyomuş . ama yumurtasınımı yiyodu canlısını mı yiyodu bilemiyorum. yani annesiyle aynı yer koyma koyacaksan da tavsiye 1 tane koy 1 kaç gün bak yemiş mi falan idye. ama bence koyma yazıktır hayvana. bir araştır istersen. kolay gelsin
Tyrael, bunlar zebra mıydı?
Evet
Biraz hortladı mı ne?
Bayabi horladı suan
Lepistes mi bunlar ?
Bende de vardı 90 tane yavrulamıştı tüm aile komşular falan heyecanla izlemiştik bir yandan doğuruyor bir yandan bazılarını yiyor O değil de 90 yavrunun hacmini toplasak lepistesin hacmini geçiyordu balıkta gizli geçit mi ne var
quote:
Orijinalden alıntı: EdaisY
Lepistes mi bunlar ?
Bende de vardı 90 tane yavrulamıştı tüm aile komşular falan heyecanla izlemiştik bir yandan doğuruyor bir yandan bazılarını yiyor O değil de 90 yavrunun hacmini toplasak lepistesin hacmini geçiyordu balıkta gizli geçit mi ne var
quote:
Orijinalden alıntı: EdaisY
Lepistes mi bunlar ?
bu arada hort mort ama çok şirinlermiş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme