Şimdi Ara

Bakmayan pişman olur.İphone 6+64 gb ve ipad air 2 16 gb satılık sıfırdan farksız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun Model #Iphone 6+ Kapasite #64 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 6 + 64 gb türkiye cihazı daha 15 ay garantisi var beyaz renk çizik yok ölü piksel vs hiçbir sey yok kutu vs hepsi full 2850 tl en ufak bir hasar kusur yok üstünde kırılmaz cam koruma var ayrıca orjinal spigen kılıf ve 3 adet kılıf hediye vereceğim

İpad air 2 ise daha 6 aylık cihaz 100 tl targus kılıf ile kullanılmakta oda sıfır ayarında tertemiz kutusu tam türkiye garantili ikiside 1100 tl dir

İkisi bir alırsanız 3800 tl ye veririm indirim yok takas yok.samsunda olan buyursun gelsin baksın sehir dısına ise bol resim yollarım önce para sonra kargo seklinde olacaktır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• not: ben baktım pişmanım.
  • iphone 6+ 64 gb 3500 tl ve ipad air 2 1450 tl toplamda sıfırı 5000 tl civarı yapan cihazları yanında aksesuarları saymıyorum sıfırdan farksız olan cihazları 3800 tl ye veriyorum.Ne yapıyım birini 2000 tl diğerini 600 tl ye mi veriyim ölücü insanlar yazmasın sıfır ayarında cihaz arayanlar bana dönsün nasıl ürün sattığımı benden ürün alanlar bilir.adamlar forumda yurtdısı ikinci el iphone 6 + a 2400 fiyat çekmiş kimsenin gıkı yok.Lütfen ilgilenmeyenler ilanı kirletmesin burada dolandırıcılık yapmıyorum sıfırından yükseğe ikinci el ürün satmıyorum o yüzden işine gelmiyosa kimse yazmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.