bakırköy'den tren'e atlıyorsun, yeşilyurt değil, yeşilköy değil, florya'da iniyorsun
sonra istasyondan çıkıp denize sırtını veriyor, yukarı doğru yürüyorsun, istek vakfı okulu vardı galiba onu geçince ileriden sağa dönüp ilerliyorsun. ileride solda
En sağlamı budur Haydar, küçük bir yokuş çıkıp 250-300 mt. yürürsün okulun köşesinden ve tesislerdesin.
Canınız sağolsun abi
Akin abi bu arada ben bu Haydarla Nevizade'de olacagim mac saatinde eger sende oralarda olursan ve musait olursan seninle tanismayi cok istiyoruz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
Akin abi bu arada ben bu Haydarla Nevizade'de olacagim mac saatinde eger sende oralarda olursan ve musait olursan seninle tanismayi cok istiyoruz :)
Aynen abi cok isteriz gelmenizi :)
quote:
Malum cumartesi Florya'da toplanacagiz. Maltepe'den Florya'ya gidecegim, Bakirkoy'e deniz otobusuyle gececegim de oradan tesislere nasil gidebilirim yardimci olabilir misiniz?
Maltepe-Bakırköy arası deniz aracı varmıydı? bilmediğimden soruyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: Basri Mutaf
quote:
Malum cumartesi Florya'da toplanacagiz. Maltepe'den Florya'ya gidecegim, Bakirkoy'e deniz otobusuyle gececegim de oradan tesislere nasil gidebilirim yardimci olabilir misiniz?
Maltepe-Bakırköy arası deniz aracı varmıydı? bilmediğimden soruyorum..
Bostanci'dan gececegim.
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
bakırköy'den tren'e atlıyorsun, yeşilyurt değil, yeşilköy değil, florya'da iniyorsun
sonra istasyondan çıkıp denize sırtını veriyor, yukarı doğru yürüyorsun, istek vakfı okulu vardı galiba onu geçince ileriden sağa dönüp ilerliyorsun. ileride solda
+1905
aynısını yazacaktım baktım sen yazmışsın
@El cazador buluşalım orda hep beraber yaaa
Bulusuruz hele bi yarin olsun da
quote:
Haydar'da telefonum var Mert, gelince bir mesaj, çağrı atın bana gelirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme