Şimdi Ara

Bakım paketleri ve temini hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese hayırlı akşamlar bu konuyu çok araştırdım ancak bulamadım sizden yardım istiyorum

Araçların bakımı geldi ve ben parçaları internetten temin edip servise götürmek istiyorum sadece işçilik ile garanti bozulmadan halletmek istiyorum sorum şu bu bakim paketlerini orjinal olmak kaydı ile nereden temin edebilirim ?

Araçlar 2013 1.6 dizel Ford c max ve
    2009 1.4 dizel toyota corolla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Megane 3 dci 105 için bakıyorum bende. Filtreler + 5w40 RN710 yağ.

Renault a hangi marka yağ kullanılıyor ? Birde bu yağdaki RN710 ne anlama geliyor bilen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Megane 3 dci 105 için bakıyorum bende. Filtreler + 5w40 RN710 yağ.

Renault a hangi marka yağ kullanılıyor ? Birde bu yağdaki RN710 ne anlama geliyor bilen var mı

hocam elf tabiki sanayide renault parçası satan yerlere bakın

• vetenes kullanıcısına yanıt
    bence servisi arayın yapılacak işlemleri öğrenin önce

• http://www.hepsiburada.com/liste/elf-moligraf-f1-5w-40-4-lt-benzin-dizel-motor-yagi/productDetails.aspx?productId=otyagelf0003&categoryId=26005#Gorseller

Bu yağ doğru mudur ? Hocam bu RN710 ne anlama geliyor. Birde sanayi işi sıkıntılı.

• Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    aynen 2 hafta önce aldım sanayiden daha ucuza,sanayi neden sıkıntı anlamadım

• Madem öyle bende sipariş vereyim hepsiburada dan. Bulunduğum yerde düzgün sanayi yok hocam. Birde bilmiyorlar parçaları. Geçen sordum ithal megane 3 le yerlinin filtreleri aynı mı diye aynıdır kesin dedi parçacı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 3 Ağustos 2014; 0:00:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk343458

bence servisi arayın yapılacak işlemleri öğrenin önce

Değişecek parçalar

Ford için yağ, yağ filtresi, hava filtresi, mazot filtresi ve polen filtresi ford için yağ 5w30 castrol

Toyota için aynı şeyler değişecek yalnız hangi yağ kullanılıyor bilmiyorum

• orjinal lisanslı sarf malzemesi ve parçaları yetkili servisler veya yurtdışından temin edebilirsiniz. internetten veya sanayi piyasasında satılanlan muadil yan sanayidir. kullanım kitapçığının son sayfalarında kilometre veya zaman aralıklı değişim listeleri mevcuttur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavipasa

orjinal lisanslı sarf malzemesi ve parçaları yetkili servisler veya yurtdışından temin edebilirsiniz. internetten veya sanayi piyasasında satılanlan muadil yan sanayidir. kullanım kitapçığının son sayfalarında kilometre veya zaman aralıklı değişim listeleri mevcuttur.

Değişim zamanlarını biliyorum ancak orjinal parça neden bulunmaz ? Özel servisler nasıl yapıyor bu işi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Madem öyle bende sipariş vereyim hepsiburada dan. Bulunduğum yerde düzgün sanayi yok hocam. Birde bilmiyorlar parçaları. Geçen sordum ithal megane 3 le yerlinin filtreleri aynı mı diye aynıdır kesin dedi parçacı.

hocam renault dan anlamayan yok,ben şase noyu
    söylüyorum parçacıya aynısını veriyo ,ümraniye sanayide yağ zaten total de var zaten aynısı elf 5-40

• Sağ ol hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

orjinal lisanslı sarf malzemesi ve parçaları yetkili servisler veya yurtdışından temin edebilirsiniz. internetten veya sanayi piyasasında satılanlan muadil yan sanayidir. kullanım kitapçığının son sayfalarında kilometre veya zaman aralıklı değişim listeleri mevcuttur.

Değişim zamanlarını biliyorum ancak orjinal parça neden bulunmaz ? Özel servisler nasıl yapıyor bu işi ?

orjinalleri de muadilide sanayide parçacılarda var
    hatta şase noya göre bakarlar aynısını verirler,orjinal değilse almazsınız ,ford,toyota parçaları kolay bulunur ,ama servis dışarıdan alınan parçayı kullanıyormu sorun

her parçanın kod numarası var. her muadil yan sanayi üreticisi kendince başka uyduruk kodlar yazıyorlar. parçacı ekrandan bakıp hangi yan sanayinin hangi orjinal koda denk geldiğine göre depodan veriyor. özel servislerin işi kolay garanti için sorumlulukları yok. yetkili servis bir şekilde para kazanacak. bazı yetkili servisler kodla çalışılmayan teknik standart seviyesindeki motor yağı gibi sarf malzemeyi garanti dahili değiştiriyor. ama bir fren balatasını kabul etmez.
  • Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    birde aracın yaşına km sine göre ,başka parçalar değisebilir servisten öğrenin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk343458

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

orjinalleri de muadilide sanayide parçacılarda var
    hatta şase noya göre bakarlar aynısını verirler,orjinal değilse almazsınız ,ford,toyota parçaları kolay bulunur ,ama servis dışarıdan alınan parçayı kullanıyormu sorun

Teşekkür ederim evet orjinal olursa kullanırız dediler yani ben bunu parçacılara gidip temin edebilirim öyle mi ? Kod meselesi nedir yani ben 20 yıllık olsa orjinal olsun taraftarıyım bulunur değil mi?

• quote:

her parçanın kod numarası var. her muadil yan sanayi üreticisi kendince başka uyduruk kodlar yazıyorlar. parçacı ekrandan bakıp hangi yan sanayinin hangi orjinal koda denk geldiğine göre depodan veriyor. özel servislerin işi kolay garanti için sorumlulukları yok. yetkili servis bir şekilde para kazanacak. bazı yetkili servisler kodla çalışılmayan teknik standart seviyesindeki motor yağı gibi sarf malzemeyi garanti dahili değiştiriyor. ama bir fren balatasını kabul etmez.

Anladım teşekkür ederim biraz risk galiba umarım doğru anladım şimdi yapmam gereken parçacıdan gidip temin etmek öyle mi ?

parçaları almadan önce servise telefon açıp bir sıkıntı olmayacağına dair teyid alın. ya da parçacıdan iade garantisi.
  • quote:

parçaları almadan önce servise telefon açıp bir sıkıntı olmayacağına dair teyid alın. ya da parçacıdan iade garantisi.

Anladım ikisini de hallederim teşekkür ederim tanıdığım parçacılara var çevrede hallederim inşallah hayırlı günler teşekkür ederim yorumlarınız için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.