Şimdi Ara

Bailly 40 Milyon Euro Eder Mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Martial çöpmüş. Trolün kalitesizi de hiç çekilmiyor be.
  • Performansla kaliteyi yine yanlış değerlendirmiş konu sahibi arkadaş.

Bailly 40 etmez.

Ama Kjaer 8 etmez 8'i Fener verdi.

Yine aynı mantıkla 5 sene önce Selçuk Burak 100 milyon ederlerdi çünkü sayısal olarak Xavi ve Ronaldo ile eşitlerdi.

Yine 2 sene önce yarım sezonda Yasin'in yaptığı performansı aynı sezon Bale yapamadı.

Ne şimdi Bale 94'se Yasin 114 mü

Performans geçicidir.

Kjaer heryerden kovulmuş Fenerbahçe'de 8 milyon etmiş bir oyuncu ve önündeki oyuncuları es geçiyorum bile.Önünde Galatasaray orta sahaları olsa mesela topa tutuluyordu şuan.

• Laporte 50m, Otamendi 40m, Umtiti 30m, van Dijk 16m, Alderweireld 16m, Rudiger 13m....

Bailly 40m..

Üstüne basa basa söylüyorum, şu çocuğu ManU'ya transfer olana dek bir Allah'ın kulu izlememiştir, bilmiyordur bile. Sonra gelip iyi, şahane, gelecek vaadediyor falan demiyorlar mı?

Bu çocuk 24 ay önce İspanya 3. ligindeydi. 2015 yazında 31 Ağustos'da transferin son günü Villarreal'e yedek stoper olarak alındı 4.8 milyon euroya. Villarreal'de ilk 11 başladığı maç sayısı 12.. Daha konuşmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurgen Klopp -- 8 Haziran 2016; 21:04:31 >
  • Vitor, Fenerbahçe forumunda düzgün yorum yapan ender kişilerden birini de delirtmiş anlaşılan, bu ve diğer konu bunu gösteriyor.
  • ibra geldiğinde van persie ile karşılaştırmaya kalkanlar olur bak ben sana diyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beşiktaş da oynasa 100m euro bile ederdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edwin van der Sar

ibra geldiğinde van persie ile karşılaştırmaya kalkanlar olur bak ben sana diyim

http://forum.donanimhaber.com/m_117431457/tm.htm

• Bale 101 hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

ibra geldiğinde van persie ile karşılaştırmaya kalkanlar olur bak ben sana diyim

"Ibra ne kazanmış allah aşkına? 3 büyük ligde ne yapmış? Matuidi, Verratti, Motta, Moura, Di Maria'nın önüne Umut Bulut'u koysan oda 20 gol atar Fransa'da. En iyi olduğu filan yok. İzlemesi zevk veriyor, lider karakterli dersiniz orası ayrı.

RvP Ibra'dan iyi demiyorum ama aralarında öyle uçuk bir fark yok, abartmayın. Bahsettiğiniz adam EPL efsanesi van Persie. Bide Fenomen Ronaldo'yla filan kıyaslamışlar"

Allahım ölüyorum

• quote:

quote:

quote:

"Ibra ne kazanmış allah aşkına? 3 büyük ligde ne yapmış? Matuidi, Verratti, Motta, Moura, Di Maria'nın önüne Umut Bulut'u koysan oda 20 gol atar Fransa'da. En iyi olduğu filan yok. İzlemesi zevk veriyor, lider karakterli dersiniz orası ayrı.

RvP Ibra'dan iyi demiyorum ama aralarında öyle uçuk bir fark yok, abartmayın. Bahsettiğiniz adam EPL efsanesi van Persie. Bide Fenomen Ronaldo'yla filan kıyaslamışlar"

Allahım ölüyorum

Biri 31 yaşında beli zor dönüyor yolu Türkiye'ye düşmüş biri 33 yaşında United'a transfer oluyor.

• Kara para aklamanın birçok yolu var.Balon oyuncularla bir yere varılmaz.

Emekli olunca, mahallede Futbol Okulu açıp, yetiştirdiğim genç yetenekleri Çin takımlarının altyapısına pazarlarım. 40 milyon verilir mi yaw! FM 2015 mi bu ya hu!

• quote:

quote:

quote:

quote:

Allahım ölüyorum

Biri 31 yaşında beli zor dönüyor yolu Türkiye'ye düşmüş biri 33 yaşında United'a transfer oluyor.

Hayır yani anlamıyorum, herkes bunda kafasına göre yorum yapıyor, Bailly transferini ben yapmadım ki, oyuncu izlemenin, savunma yapmanın kitabını yazmış Jose Mourinho yaptı.Bu transferleri yapan insanların profesyonel işi futbol, futbolla yatıp futbolla kalkıyor. Burada avrupa futboluyla münasebeti twitterda de marke okumak adamlar da ölümüne eleştiri yapıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Allahım ölüyorum

Hayır yani anlamıyorum, herkes bunda kafasına göre yorum yapıyor, Bailly transferini ben yapmadım ki, oyuncu izlemenin, savunma yapmanın kitabını yazmış Jose Mourinho yaptı.Bu transferleri yapan insanların profesyonel işi futbol, futbolla yatıp futbolla kalkıyor. Burada avrupa futboluyla münasebeti twitterda de marke okumak adamlar da ölümüne eleştiri yapıyor

Ben bailly'i united transfer etti diye ölümüne savunmuyorum tam donamılı bir stoper olduğu için inanıyor ve güveniyorum bonservis bedelini de hak ettiğini düşünüyorum. Gidip çöp birine bu kadar para verilseydi herkesten çok en başta ben sövmeye başlamıştım.

Hem 1.87 boyunda olacan, hem hava toplarında iyi olacan, hem agresif olacan, hem iyi kesici olacan, hem hızlı olacan, hem teknik olacan tüm özellikleriyle büyük takım stoperi tanımına uyan birisi ne kadar etmesini bekliyorlar acaba? Tek eksiği tecrübe. İlk yılında yeni takım yeni ülke uyum sürecinden dolayı belki çalkantılı bir performans sergileyebilir ama ondan sonra çok iyi işler yapacaktır. Herkes trollemeden kendi fikrini söyleyebilir bu adam bu kadar para etmez diyebilir beğenmeyebilir kendi fikridir. Ben Xhaka konusunda xhaka'nın 45 milyon euro etmeyeceğini arsenal şampiyon olmak istiyorsa o paraya iki yönlü skorer bir orta saha alabilir diye kendi fikrimi beyan ettim bana göre 45 etmez başkasına göre 45 az bile diyebilir.

• https://twitter.com/ManUnited_Hub/status/740632753327181824

Tek hareketle adam yargılanıyor şunuda koyalım bari.

• Sen de bozdun kendini demek.
  • Arda Turan gibi vasat bir oyuncunun 42 milyon ettiği yerde bu paraları görünce şaşırmıyorum artık. Azıcık top dürtse kapıyı 20 milyondan açıyolar artık ki hiçbiri bu paraların yarısını dahi etmiyolar. Bunun gibi gereksiz ne paralar dönüyor transferler de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Vitor, Fenerbahçe forumunda düzgün yorum yapan ender kişilerden birini de delirtmiş anlaşılan, bu ve diğer konu bunu gösteriyor.

Bu 2 konunun açılma nedeni çok basit. İroniyi görebildiğini umut ediyorum

@michael j fox Benim için diyorsun herhalde Konunun açılma nedeni çok basit bölümü incelersen görürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 9 Haziran 2016; 1:11:01 >
  • İroniyi görebildiğimi sanmıyorum.
  • Yaptığı tek bir hatayla oyuncuyu yargılamak hele de defans oyuncusuysa tabiki yanlış olur ama bailly'e verilen bu rakam tek kelime ile skandal bunun bir çok sebebi var tabi başta ingiltere piyasasındaki astronomik gelirler -özellikle yayın gelirleri- bu sebeple giderler de böyle astronomik oluyor haberlere baktığımızda 2017 yılında premier lig sonuncusunun 100 milyon £ yayın geliri alacağı konuşuluyor(şampiyondan 3.-4. den bahsmiyorum bile).Özetle bence bu durum arap yağı bol bulunca bir tarafına sürermiş durumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pichie Rich -- 9 Haziran 2016; 22:07:35 >
  • Bu Ffp niye getirildi bunlar nasıl paralar arkadaş, bizim bütçeyi 65 milyon eurya çek diyorlar, adamlar bir futbolcuya 40 milyon veriyor ondan sonra gelde bunlarla rekabet etmeye çalış.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.