Şimdi Ara

Bahçeşehir Üni İşletme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: okkaliptos

Ya aslında TM bölümlerinden pek anlamıyorum. Şöyle anlatayim, evde herkes sayisalci. Ama benim okul puanim dusuk oldigu icin tm sectim. Polis Akademisnde okuyordum. Nisanda okulu kapattilar. YGS'ye girmistim. 30k idi sonucum. Bi işletme bi de hukuk hakkinda bilgim vardı 2 ay çalışma ile 10bine kadar çekebildim. Obp 20bine attı. Oyle olunca ikinci seneye kalasim da gelmedi. Hukuk da okuyabileceğim bi bolum degil. Kesin 8-9 senede bitecekti. BAU isletme yazmış bulundum. İnş işin sonu kötü olmaz.

Senin yerinde olsaydım 4 sene boşuna okuyacağıma seneye kırık OBP ile tekrar girerdim sınava.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • baltali ilah kullanıcısına yanıt
    Kardeş AOF dedigin bölümü uzman cavuslar maaşına zam almak için okuyor. BAU ile bir tutulamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Zaten normal obp kırık gibi. Bu sefer 3000 falan olurum 15bine atar dayanamam intihar ederim

• quote:

Kardeş AOF dedigin bölümü uzman cavuslar maaşına zam almak için okuyor. BAU ile bir tutulamaz.

BAU ile bir tutulamaz demişsin de BAU işletmede 2 prof, 3 doç, 1 yardımcı doç var. Eğitim olarak pek de bir şey bekleme bence. Beklentiyi sıfıra indirip git.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltali ilah -- 18 Temmuz 2015; 18:08:16 >
  • Salak salak konusan su arkadasa bakma oradan iki yabanci dille ve donanimli bir sekilde cikarsan kimse seni tutamaz ulan dokuz eylul iktisat mezunu adamlar bile gayet iyi yerlerdeler bau de is gorur yani tam isin sende bitecegi bir universite,ne seni asagi ceker ne yukari tasir

• quote:

Orijinalden alıntı: kral1515

Salak salak konusan su arkadasa bakma oradan iki yabanci dille ve donanimli bir sekilde cikarsan kimse seni tutamaz ulan dokuz eylul iktisat mezunu adamlar bile gayet iyi yerlerdeler bau de is gorur yani tam isin sende bitecegi bir universite,ne seni asagi ceker ne yukari tasir

400 bin işsiz İİBF mezunu var ve bu arkadaş 4 yıl sonra mezun olunca en az 800 bin işsiz İİBF mezunu olacak. Arkadaş ileriyi düşünsün diye yardım etmeye çalıştım sadece.

Koç Bilgisayar Müh 1 prof 5doç 3yar doç. var baya kötü bölüm galiba.

• quote:

Koç Bilgisayar Müh 1 prof 5doç 3yar doç. var baya kötü bölüm galiba.

Neyse size iyilik yaramıyor. 4 sene sonra forumlarda "İİBF kontanjanı istiyoruz!" diye ağlamayın da. Görünen köy kılavuz istemezmiş.

Kardesim insanlar gayet iyi yerlere geliyor. Yanı her turlu fikre açığım ama AOF ile bir tutanla da bu konuyu konusamam.

Garanti meslek diye bi sey yok. En garantisi benim okuduğum Polis Akademisi idi 4 sene sonunda komiser olup Emniyet Mudurligune kadar sınavsız gidecektik. Ama çıkarılan bir yasa ile okuldan atıldık. 22bin ile kapatan bi okuldan da kendini geliştirdigin surece ıssız kalmazsin. Bahçeşehir Üni imkânlarını bi araştır derim. Coop olayı da var zaten. Stajını da ayarlıyorlar. Her şey elimizde. ODTÜ mezunu olup da ıssız kalınabilir. İnsanın kendisinde bitiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: baltali ilah

quote:

Orijinalden alıntı: kral1515

Salak salak konusan su arkadasa bakma oradan iki yabanci dille ve donanimli bir sekilde cikarsan kimse seni tutamaz ulan dokuz eylul iktisat mezunu adamlar bile gayet iyi yerlerdeler bau de is gorur yani tam isin sende bitecegi bir universite,ne seni asagi ceker ne yukari tasir

400 bin işsiz İİBF mezunu var ve bu arkadaş 4 yıl sonra mezun olunca en az 800 bin işsiz İİBF mezunu olacak. Arkadaş ileriyi düşünsün diye yardım etmeye çalıştım sadece.

Kardesim algisiz misin? O adamlarin zaten 380 bini kendi yetersizliklerinden dolayi ise giremiyorlar. Adam bau den ciktiginda cooooooookkkkk berbat bir beyine sahip degilse bu 380 binlik gruba dahil olmaz onu anlatmaya calisiyorum. Isletme hala en makul bolumlerden biri. Yine de yaratilan bu isletme okuyup napacan algisi herkesin gozunu korkutuyor. Fakat ortada kesinlikle boyle bir sey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral1515 -- 18 Temmuz 2015; 18:21:36 >

• Marmara işletme mezunu olup 3.5 milyar alan arkadaşlarım var. Bence istanbuldaki devlet, özu,bau iş bulur.

En iyi işler, gs,boun,koç,sabancıda tabiki. Ben sabancıdan ne kadar yükselebilir çok olcağını sanmıyorum.
  • Sabancidan çok iyi yerlere gelirsin. Tam burslu değilsen de çok sıkıntı yapma. Ozel ünide burssuzlar tam burslulardan daha iyi ort yapabiliyor. Hayırlı olsun.

• kac yıllık mezun
    bahçeşehir kötüleyecek kadar köylü olunmaz olunmamalı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.