Şimdi Ara

Bahçelievler Kadir Has'ın arkasında ki lisede okuyan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar okulun adını bilmediğim için böyle yazdım. Eğer orada okuya varsa bana okulundan bahsedebilir mi? Mesela okulundan memnun olup olmadığı gibi. Birde önümüzde ki sene lise 2.sınıfların sabahçı mı öğlenci mi olacağını söylerse çok memnun olurum.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 27 Eylül 2021; 18:49:52 >
  • Bir de okulun orada bilardo max var çok güzel ortamı var valla
  • Evet,Erkan Avcı okulun adı.
  • Bahçelievler ve Bakırköy Civarındaki En Güzel ve Egitimi en güzel Lise diyebilirim.
    orda okumuyorum ama çok arkadaşım orada okuyor.
    Kızlar manyak
  • evet bende seneye o okulda okumak istiyorum puan ortalamaları falan kaç acaba ?
  • 1999-2003 arasında elektroteknikte okudum..hocalarımız muhteşemdi..Eğitim çok güzel.Şimdi bide Avrupa Birliği fonuyla bişeyler yapmışlar eminim daha kaliteli olmuştur.Orda aldığım eğitimin yarısını İstanbul Üniversitesi'nde bulamadım....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray'da Okuyan Var Mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Erkan avcıda okuyan arkadaslarım var güzel okulmus bildigim kadarıyla..
  • bn bahcelıevler lısesınden 2 yıl once mezun oldum.erkan avcıda arkadaslar vardı o zmn serserı yuvasıydı.pek bı ıyı yanını goremedık egıtım olarak da.bnce arastırmaya devam et derım.orada okuyan kısılerle konus ayrıntılı olarak.
  • Ben Bahçelievler Lisesinde okuyorum. Erkan Avcı'nın yanı.
    Benim bildiğim kadarıyla o kadar da iyi bi okul değildi. Arkadaşlar öyle pek iyi bahsetmez. Hala içinde çok serseri var. Ama hocalardan hep iyi olarak bahsederler.
    Bu arada okula puanla falan girilmiyor. Giriliyorsa da geçen yıl benim 5 6 arkadaş öyle girmedi. Direk gittiler kayıt oldular. Yanlış biliyosam düzeltin lütfen..
  • Karşısındaki Palmiye Cafe'ye Bekleriz
    Okula Gelince Hocaları Gevşek.
    Dersler Ağır.
    Bende Kocasinan Lisesindeyim.Fena Değil Bizim Okul
  • quote:

Orjinalden alıntı: _CrAzY_

Bahçelievler ve Bakırköy Civarındaki En Güzel ve Egitimi en güzel Lise diyebilirim.
    orda okumuyorum ama çok arkadaşım orada okuyor.
    Kızlar manyak

bakırköy lisesi

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 27 Eylül 2021; 18:50:1 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak74

1999-2003 arasında elektroteknikte okudum..hocalarımız muhteşemdi..Eğitim çok güzel.Şimdi bide Avrupa Birliği fonuyla bişeyler yapmışlar eminim daha kaliteli olmuştur.Orda aldığım eğitimin yarısını İstanbul Üniversitesi'nde bulamadım....

Ali hocayı tanırsınız o zman
  • erkan avcı meslek lisesi kocaman bahçesi var eğitim kalitesine birşey diyemem ama sıradan bir meslek liseden öte değil gibime geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.