Şimdi Ara

Bahçeli: TBMM'de düzenleme yapılana kadar sosyal medya hesaplarımı askıya alıyorum! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Çok üzülüyorum bu adama yeminle,yerinde olmak istemezdim.Nasilda geçmişte söylediklerinin tam tersini savunuyor şimdi.Memlekette bahceliden rahat siyasi yok,seçim kazanmayı istemiyor,ülkeyi yönetmeyi istemiyor arada kaynıyor öyle  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dolarları satarken nereden açıklama yapacaklar acaba?

• Embesil kelimesini tam idrak edemiyordum. Ta ki bahçeliyi tanıyana kadar.

• Yakışır

• Bu adam ve buna benzer belki milyonlarcası bizim vergilerimizle yiyor, içiyor, güzel bir hayat sürüyor. Böyle düşününce insanın canı acıyor gerçekten.

• Resme bakinca höpurdeterek içtiği çayın sesi buraya kadar geldi.O nasil bir poz vicdan fukarasi.

• aslında bahçeli perşembenin gelişin,i çarşambadan bildiği için tüm alt kadrolarını tweeterdan çekiyor.

Durum şudurki, sosyal medya yasası haftaya çıkarılacak ve tüm sosyal medya platformlarına ülke temsilciği verilmesi istenilcek ve Türk hukuk kanunlarına uyulması istenecek.

şimdi bu tabloda hiçbir sosyal medya platformu istenilenleri kabul etmez,iki yüzlüler çünkü zira almanya,fransa gibi ülkelerde temsilci ve oranın hukukuna göre hareket ediyorlar.

Hem temsilci ataması yapmıyorlar hemde Türkiye hukukuna uymadan bu ülkede çok ciddi para kazanıyorlar.Veri bilgisi almalarıda cabası dolayısyıla bahçeli bunu bildiği için sosyal medyanın kısıtlanacağının farkında ve kısıtlanan bir sosyal medya platformundada kimse aktif şekilde hareket edemez.Genç kesim ise sürekli olarak sosyal medya kullanmak adına alternatif yolları aramak istesede bu bir süre sonra bıkkınlık yaratacağından kullanım oranları büyük ölçüde düşecekdir.Misal yasaklı olduğu dönemde ülkemizde kaç kişi tweeter kullandı ve ne kadar etkili oldu?

bahçeli bu yüzden hazırlık ediyor bana göre.

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

Kanunlarına uymasını beklemek bir devletin doğal hakkı değil mi?

Temsilcilik kurulsun, muhatabımız olsun diyor devlet.

Ben bu konuda insanları anlamakta güçlük çekiyorum.

• Bahçeli ve erdoğan gibi adamlara kendi laflarıyla cevap verebilirsin. Geçmişte sosyal medyayı kapatandan c.b. olmaz demişliği var mesela. Şimdi de kapanması kısıtlanması taraftarı. Çevir kazı yanmasın.

Silivriden selamlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cumhuriyet devletinin en boş adamı

• quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

aslında bahçeli perşembenin gelişin,i çarşambadan bildiği için tüm alt kadrolarını tweeterdan çekiyor.

Durum şudurki, sosyal medya yasası haftaya çıkarılacak ve tüm sosyal medya platformlarına ülke temsilciği verilmesi istenilcek ve Türk hukuk kanunlarına uyulması istenecek.

şimdi bu tabloda hiçbir sosyal medya platformu istenilenleri kabul etmez,iki yüzlüler çünkü zira almanya,fransa gibi ülkelerde temsilci ve oranın hukukuna göre hareket ediyorlar.

Hem temsilci ataması yapmıyorlar hemde Türkiye hukukuna uymadan bu ülkede çok ciddi para kazanıyorlar.Veri bilgisi almalarıda cabası dolayısyıla bahçeli bunu bildiği için sosyal medyanın kısıtlanacağının farkında ve kısıtlanan bir sosyal medya platformundada kimse aktif şekilde hareket edemez.Genç kesim ise sürekli olarak sosyal medya kullanmak adına alternatif yolları aramak istesede bu bir süre sonra bıkkınlık yaratacağından kullanım oranları büyük ölçüde düşecekdir.Misal yasaklı olduğu dönemde ülkemizde kaç kişi tweeter kullandı ve ne kadar etkili oldu?

bahçeli bu yüzden hazırlık ediyor bana göre.

Türkiye hukuku derken.

Adamlar düşünce özgürlüğü olmayan, yargının tamamen iktidarın kontrolünde olduğu bir ülkede saçma sapan tek adam yönetimi olan bir hükümeti neden muhattap alsın.

YouTube temsilci atar. Zaten her şey açık. Twitter'da ise hiçbir şey olmaz. İnsanlar gene girer kimse bıkmaz. Yasakkende herkes giriyordu gene girer.

Bahçeli ise saçma sapan hareketlerine bir yenisini eklemiş, dünyadan tamamen kopmuş birisidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

Türkiye hukuku derken.

Adamlar düşünce özgürlüğü olmayan, yargının tamamen iktidarın kontrolünde olduğu bir ülkede saçma sapan tek adam yönetimi olan bir hükümeti neden muhattap alsın.

YouTube temsilci atar. Zaten her şey açık. Twitter'da ise hiçbir şey olmaz. İnsanlar gene girer kimse bıkmaz. Yasakkende herkes giriyordu gene girer.

Bahçeli ise saçma sapan hareketlerine bir yenisini eklemiş, dünyadan tamamen kopmuş birisidir.

Alıntıları Göster

hükümeti beğenmesenizde Türkiye diye bir devlet var bu dünyada ve resmi olarak tanınmış bir ülke dolayısıyla ona farklı buna farklı adım atamaz bu kuruluşlar,atıyor ise siyasi düşünülüuor demekdir.

Ayrıca yasaklanma yok,yani tarayıcıda "bu site şu gerekçeden ötürü engellenmiştir" yazısı olmayacak.Girmek isteyen vpn alır kullanır ama bu seferde hesapların patlama riski yüksek olacak ve tweeter bu noktadada hiç bir destek vermeyecek.vpn le kullanımda normal kullanıma göre de çok ergonomk değil,kullanan kullanır ama şu zamanki gibi rağbetin olacağını sanmıyorum.alıştığınız bir sistemi eskisi gibi ergonomik kullanmadığınız vakit insanın canıda sıkılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

hükümeti beğenmesenizde Türkiye diye bir devlet var bu dünyada ve resmi olarak tanınmış bir ülke dolayısıyla ona farklı buna farklı adım atamaz bu kuruluşlar,atıyor ise siyasi düşünülüuor demekdir.

Ayrıca yasaklanma yok,yani tarayıcıda "bu site şu gerekçeden ötürü engellenmiştir" yazısı olmayacak.Girmek isteyen vpn alır kullanır ama bu seferde hesapların patlama riski yüksek olacak ve tweeter bu noktadada hiç bir destek vermeyecek.vpn le kullanımda normal kullanıma göre de çok ergonomk değil,kullanan kullanır ama şu zamanki gibi rağbetin olacağını sanmıyorum.alıştığınız bir sistemi eskisi gibi ergonomik kullanmadığınız vakit insanın canıda sıkılır.

Alıntıları Göster

Yoo atıyorlar. Çin istedi, Rusya istedi onlarada hayır dediler.

Başka seçenek yoksa insanlar kullanır. A haber izleyecek Facebook kullanacak halleri yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

Kanunlarına uymasını beklemek bir devletin doğal hakkı değil mi?

Temsilcilik kurulsun, muhatabımız olsun diyor devlet.

Ben bu konuda insanları anlamakta güçlük çekiyorum.

ben farklı düşünmüyorum zaten.

almanyası fransası bu yasaları kendi ülkelerinde çıkardı dolayısıyla işin temelinde mantıksız hiçbir şey yok.

temsilcilik sadece devletin avantajına oalcak bir durumda değil,biz kullanıcılar içinde büyük kolaylık olacak.hesaplar ile alakalı her türlü sorunda direkt muhatap alacak bir yetkili bulacağız ve temsilcili olan kurum yetkilileride özellikle trol hesaplar noktasında da çalışma yapacaklardır ancak hem temsilcilik konusu hemde Türk kanunlarına göre hareket etme mevzusundan ötürü abd menşeyli bu firmalar bize burun bükecekler ancak bu zamana kadarda ülkemizden kazandıkları paralar astronomik düzeyde,birde bu işin veri toplama ve kullanma tarafı varkı o kısıma baktığımız zaman adamlar bize 1 hesap verip 100 kazanır pozisyona sokuyor ve biz bilmeden,görmeden çok firmalar zengin oluyor.Misal facebookun şuanki değeri 1 trilyon dolar? facebook ne yapıyorda bu kadar parayı kasasına koyuyor? uzay mekiği filanmı satıyor sanılıyor?facebook nasıl para kazanıyor ise tweeter,whatsap gibi platformlarda aynı yöntemlerle para kazanıyorlar ama bizler bedava hesap kullanıyoruz ve bu bize cazip geliyor ancak bu sosyal medya kurumlarının uygulamalarını telefonumuza kurduğumuz zaman "galeriye,rehbere izin ver" diye közü kapalı kabul ediyoruz ve "niye bunlar isteniyor" diyede sormuyoruz.

Hocam size istinaden yazmadım zaten, destekleyici manada yazdım. İyi akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

Yoo atıyorlar. Çin istedi, Rusya istedi onlarada hayır dediler.

Başka seçenek yoksa insanlar kullanır. A haber izleyecek Facebook kullanacak halleri yok.

Alıntıları Göster

çin ve rusya dediğimiz ülkelerin potansiyel kullanımları bizden yüksek.özellikle çini ayrı bir kefeye koymak lazım,adamlar bir kere teknoloji donanımlarının taşeron üretici ülkesi,çine allem kullem edemesin.

Rusya ise daha politik zira rusyada gogle karşı yandex,whatsapa karşı telegram gibi rakipler çıkardılar.Rusya uygulama geliştirmede kendilerini geliştirdiği içinde tweeter gibi firmalar kendilerine bağlı kalmaları için her türlü esnek adımı atmak zorunda yoksa kendilerine rakip alternatif platformların çıkma riski var.Misal rusya ve çin abd menşeyli sosyal medyaları ambargo edip kendi çıkardıkları uygulamaları piyasaya sürse ciddi kaos yaşanır dünyada zira mevcut sosyal medya platformları yapıları dolayısıyla şimdilik alternatifsizler,alternatif çıkar ise bu işleri çok değiştirir.ruslar bu anlamda yandex ve telegramla bunu kırmaya çalışıyor,ciddiye alınmıyor gibi görünsede bu uygulamalarda ilerde alternatif olabilir ancak bizler için bir şey değişmez,abd sunucuları yerine rus veya çindeki sunucuları kullanırız.

Hahaahahah türk hukuk kanun bu 3 kelime aynı cümle içinde bile öyle sırıtıyor ki
    10 yıldan fazla süredir var bu platformlar ve bu platformda işlenen suçlarında cezaları var, hükümetin şuan istediği şey sosyal medyayida tamamen kontrol altına almak aynı ana akım medyaya yaptıkkarı gibi yani adamların gelip burada ofis açmaları demenin reise bağlı bi sosyal medya kontrol merkezi kurmaktan farkı olmayacağını herkes biliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmastr_99

Hahaahahah türk hukuk kanun bu 3 kelime aynı cümle içinde bile öyle sırıtıyor ki
    10 yıldan fazla süredir var bu platformlar ve bu platformda işlenen suçlarında cezaları var, hükümetin şuan istediği şey sosyal medyayida tamamen kontrol altına almak aynı ana akım medyaya yaptıkkarı gibi yani adamların gelip burada ofis açmaları demenin reise bağlı bi sosyal medya kontrol merkezi kurmaktan farkı olmayacağını herkes biliyor

almanyası fransası yapıyor,uyguluyorda Türkiyeye gelince niye olay oluyor?

AB bile gogle için geçen yıl 1.5 milyar dolar ceza kesti ve diğer ülkelerde cezai yaptırımlarını her sosyal medya kuruluşuna uyguluyor.

onların başka yerde kurduğu temsilcilikler ve o ülkenin hukukuna göre hareket etmeleri doğal ama ülkemizde medya kontrolü?

o açılacak temsilcilikde sadece devlete hizmet etmeyecek,Türkiyedeki kullanıcılarınada destek verecek ama bu tür olaylara hangi persfektiften baktığınıza göre tablo değişir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.