Şimdi Ara

Bahçeli'nin Çılgın Planı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi chp akp hdp koalisyonu olsa mhp ana muhalefet yapsa bir sonraki seçimlerde akp seçmeninin oylarını kendine çekebilirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mhp daha önce yaptıgı gibi sag parti ile koalisyon yapmayıp ne hale geldiyse yine aynısı olacak
  • O 3lü niye koalisyon yapsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ak p koalisyon yapmaz büyük ihtimalle

• Konuşmasında dedi ya geniş tabanlı koalisyon akp böyle birşey yaparsa kendi topuğuna sıkar bence

• bahçeli çok zamansız ve gereksiz bir açıklama yaptı.

ne kendisine, ne millete yarar bir açıklama bu.

yaw bu milleti düşünen parti yok mu aranızda.
  • Bu kumar yine patlar Mhp de

Akp de o kadar ucmus degil,Hdp ile koalisyon yapacak kadar.

Resmen ulkeyi Hdp yonetsin sorun yok dedi.

Bu erken secimde bu Mhp baraji asamaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • akp ile koalisyon yapacak parti mhp fakat oda zora girmiş durumda.
    .chp ve hdp kesinlikle bir koalisyon hükümeti kurmayız diyorlar. ne olacak belli değil açıkçası

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Bence ironi yaptı ya orda son çare biziz gibi bişey çıkardım altından ama

• mhp gereksiz konusmalar yaptı. 2002 seçimindeki aynı hatayı yine yapıyor. bahçeli dik kafalı rte gibi . istifa etmesi en hayırlısı siyasetten anladıgıda yok kağıttan okuyor öksürüyor yaşlı git dinlen nedir bu koltuk sevdan
  • ''akp tek başına iktidara gelene kadar seçim'' çılgın plan bu mu ? Yıllar sonra fırsat geçmiş eline sor yolsuzlukların hesabını teker teker, mit emniyet ysk gibi kritik kurumlardaki yandaşları temizle, barajı düşür öyle git seçime. aynı hatayı 2002'de de yaptı baraj altında kaldı.
  • Bahçeli erken seçime gidelim deyip 13 yıllık buhranı yok edecek adamken devam ettirdi. Bu ülkenin sonunu getiriyor Bahçeli koalisyona yanaşmayarak. Aynı haltı 2002'de de yedi yine erken seçime gitti AKP o gün bu ülkenin başına geldi. Bi insan hatalarından hiç mi ders almaz be adam!? Ya bu Bahçeli siyasetten anlamıyor ya da AKPnin adamı yani bu akıl almaz bi olay bu. Katletti ülkeyi resmen adam bütün keyfimi kaçırdı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar yüzünden yine 2002'nin aynısı olacak. Erken seçime gidilecek MHP barajı bile aşamayacak, çevresi hatta tabanı dahi AKP'ye kayacak, olacak yine tek başına hükumet. O milletvekillerini de aldı mı 1 yıl sonra başkanlık.

Ben bu bahçeliyi anlamıyorum... Adam CHP'ye bile rest çekti. Neydi şimdi bu ? %16 alabiliyorum demek miydi ? Neydi yani ? Yüz yılın fırsatı gelmiş zorlaya zorlaya AKP'yi yine hükumet yapacaklar. Hele ki yenilenmeye giderlerse, Davutoğlu değişir, Gül-Arınç ile yeni bir yapılanma ile gelirse (seçimlerden hemen sonra ne yapacağımız belli olacak dediler)... Kitabı da yayımlanıyor ! Erdoğan'a giydiriyormuş o da.

AKP'nin %35'lerden son 3 haftada Erdoğan sayesinde %40'lara çıktığı söyleniyor. 378 ile bıraktım 258 verdiniz demez mi bu adam ?

Her şey çorba her şey. MHP yapışsın işte CHP-HDP koalisyonuna AKP diye bir şey kalmasın kardeşim !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshmind -- 8 Haziran 2015; 1:54:20 >

• Tek umudum RTE nin ve malum bakanların yolsuzluklarının herkesin önünde kanıtlanması ama koalisyon olmayınca olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrazzerstakiKelAdam

Bence ironi yaptı ya orda son çare biziz gibi bişey çıkardım altından ama

Umarim oyledir ve umarim yonetime talibim der

Cok ciddi konustu,boyle de ironi olmaz

Ben Akp ile yonetirim diyecek bitti,bende Mhp ye oy verdigim halde Mhp nin su anki oydan fazla alma sansi veya tek basina iktidar olma sansi yok,kim derse de gulerim

Anca Akp ile Hdp koalisyon kurarsa milletin canina tak eder,Mhp iyice artar

Ama bu duruma gelene kadar gececek surecte ulke cok zarar gorur,bunu isteyen de milliyetci degildir zaten

Oncelik milletin bekasi olmali,buda Hdp ye teslim edip bizleri,halki kirdirarak olmaz

• Bahçeli'ye sormak lazım 45 gün sonra oyun %45 mi olacak? Millet o krizden kurtulmak için en çok oy olan partiye yani akpartiye oyunu kaydıracak sonra sen Hdp'den daha az oy alacaksın.

Siyasetçi mi liseli ülkücü mü belli değil. Arkadaş yarın dolar olacak 2.80
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

Bahçeli erken seçime gidelim deyip 13 yıllık buhranı yok edecek adamken devam ettirdi. Bu ülkenin sonunu getiriyor Bahçeli koalisyona yanaşmayarak. Aynı haltı 2002'de de yedi yine erken seçime gitti AKP o gün bu ülkenin başına geldi. Bi insan hatalarından hiç mi ders almaz be adam!? Ya bu Bahçeli siyasetten anlamıyor ya da AKPnin adamı yani bu akıl almaz bi olay bu. Katletti ülkeyi resmen adam bütün keyfimi kaçırdı.

Kelime kelime katılıyorum sana. Bu adamın kafasından neler geçiyor cidden anlamak mümkün değil. Yaptığı konuşmasında bile adam kendisiyle çelişiyor. Akpye rteye davutogluna saydırıp sonrasında en erken seçim ne zamansa gideriz diyor. Bre adam rte zaten erken seçim için can atıcak tek korkusu chp-mhp-hdp koalisyonuydu. Çok saçma, dikkafalı ve yersiz bir açıklamaydı adam hem mhpyi hem ülkeyi bitirdi.

• Ekonomi çökücek gibi, kolisyon hükümeti 3 ay dayanmaz oy kaybetmek istemiyor.
  • Adamda vizyon yok.

Ben su an aciyorum buna verdigim oya,boyle sey mi olur ya?

Adam devletin yonetiminde yer almamak icin elinden geleni yapiyor

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Hocam çok iyi konuştunuz, bende öyle bir hata yapcağını sanmam koalisyona dünden hazırız havası vermek istemedi bence birazda ağırdan satmak istiyor olabilir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.