Şimdi Ara

BahCeIiye KaPak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HDP İstanbul'da üçüncü partidir. Bu Türkçe'yi doğru dürüst konuşamayan Türk milliyetçilerinden daha fazla oy almıştır. HDP İstanbul'un en fukara semtlerinden oy almıştır. Öyle üçüncü parti olmuştur. Elbette zenginler de HDP'ye oy vermiş olabilir. Hepsi bizim için çok saygındır. Seçmenimize küfür hakaret edene de bin misliyle de aynen iade ediyorum. Seçim öncesi hırsızdan hesap sorarız deyip, seçim sonrası hırsızın sarayında zevki sefa sürenler midir şerefli oanlar? Şeref kavramını kullanmaya kalkmasınlar, hadlerini bilsinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şerefin ne olduğunu hdp öğretecekse işimiz var...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahçeli'yi pek sevmem. Liderlik vasfı olmadığı gibi genç adamların önünü kapadığını düşünmekteyim. Bazı zamanlar çok güzel konuşur. Habertürk'ü izlerken rastgelmiştim. Bir adam vardı. MHP koalisyon istememesin birinci sebebi ülke 80lerden öncesine dönecek. Kutuplaşma on ise yirmiye çıkacak. Bunu önlemek için AKP'nin kesin reddeceği teklifler hazırladılar. Seçim öncesi ters düşmemek için ama MHP'nin saraya kabul etmesi, Bahçeli'nin dengesizce yaptığı açıklamalarla oy kaybı yaşanması yüksek olur diye tahmin ediyorum. MHP'den AKP'ye kayma yüksek oranda olacağını inanıyorum.
  • Normal de mesajı düzenlerdim de bir problem oldu. Koymayı düşündüğüm cümleyi unuttum. Onu da yeni mesaja yazıyorum. Kusuruma bakmayın forumdaşlarım.

Şeref kavramanı HDP öğretecek değildir diye düşünüyorum. Şeref kelimesi biz başkasının, bir başkasına değer göstermesi olarak gördük. Şuanki bulunan mevkilerdeki partileri benim gözüm de şeref yoksunlarıdır. HDP'nin Doğu'da farklı konuşup, Batı'da farklı konuşması en iyi örnektir. Bir yandan Türklerin varlığını reddet. Diğer yandan biz kardeşiz de. Buyur canım ülkeyi komple al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.