Şimdi Ara

bahcede kopek besleyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sizdemi oyle yapiyosunuz bilmiyorum ama bizimki klubenin yaninda bir yeri kaziyor diskisini yapiyor ve ben onu cope atmak zorunda kaliyorum. Sizdemi oyle yapiyosunuz? Kopek bagli oldugu icin oyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evde bakıyorum her gün aynı saat tuvaletinin geldiğini belli ediyor, çıkarıyorum kafam rahat.

Edit: Hayvan yanına yapmak istemediği için öyle yapıyor yani uzağa gidemediği için kendine öyle bir çözüm üretmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanjui -- 19 Kasım 2013; 9:17:47 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bahcede bakiyorum. Yasadigim yer itibariyle sehirici degil tam, siteler halinde. Havlayinca saliyorum hep yaptigi yere yapiyor sonrada bagliyorum. Diskisini bir yere toplayipta alistirabilirsin. Koklayarak Diskisinin oldugu yeri bulup oraya yapiyor genelde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock0

Bahcede bakiyorum. Yasadigim yer itibariyle sehirici degil tam, siteler halinde. Havlayinca saliyorum hep yaptigi yere yapiyor sonrada bagliyorum. Diskisini bir yere toplayipta alistirabilirsin. Koklayarak Diskisinin oldugu yeri bulup oraya yapiyor genelde.

Idte bizim bahcenin icinde yapiyor klubesinin yaninda bende temizlemek zorunda kaliyorum, butungun evdede olamayacagimdan surekli disari cikaramayiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rottweiler vs doberman
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.