Bildirim
Bahariye Mobile veya Çarşı İletişim Nasıldır
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
buraları kadiköyde görüyorum hep gidip yerinde almalısın incelersin hem -
Antalya'da oturuyorum ben, bir arkadaşımı yönlendirip aldıracağım. Fakat satış sonrası pasaport kaydı ile ilgili bir sorun çıkar mı acaba diye düşünüyorum. Çıksa dahi ilgileniyorlar mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bahariye Mobile hakkında bunları biliyor muydunuz?
www.sikayetvar.com
Bahariye Mobile ile Bir Sorun mu Yaşadınız? - Şikayetvarhttps://www.sikayetvar.com/bahariye-mobile
Bahariye Mobile Kayıt Dışı Cihaz Satıyor.
Çağlar E. | 08 Mayıs 2014 12:00
Kadıköy çarşıda (Bahariye Mobile )diye bir dükkan var. Buradan 2013 yılında kredi kartına 12 taksitle Samsung Ace markalı bir telefon aldım, fatura vermediler ama bir sorun çıkmaz çıkarsada biz çözeriz dediler . 9 ay sonra btk telefonum imei klonlanmış diyerek telefonumu kapattı. Aldığım yere gittiğimde biz size yardımcı olamayız dediler. Oysa faturasız mal satmak suç.
Bu telefonlar büyük ihtimal kaçak. Kadıköy'ün orta yerinde satıyorlar. Ne maliye, nede kaçakçılık şubesi bunlara bir şey yapmıyor . Eminim benim gibi çok insan vardır.
http://www.uludagsozluk.com/k/bahariye-ileti%C5%9Fim/
kayıtsız telefonlara kayıt garantisi verip sonrasında çamura yatan, istanbul'un anadolu yakasında paralar kıran, vergi kaçırmasıyla telefon kaçakçısı sayılabilecek işletme. *
edit: polislerin operasyon düzenlemesi gereken işletme.
(bkz: nerde bu devlet)
Selika 57.53 05.04.2013 12:27 ~ 12:30
yukarıda bahsedilen işletmenin iletişim bilgileri aşağıdadır. maksat isim benzerliğinden dolayı masum bahariye iletişimlerin canı yanmasın.
Adres: Caferağa Mh., Serasker Cd No:17, 34000 Kadıköy istanbul
Telefon:(0216) 414 0820
Selika 57.53 05.04.2013 12:30 ~ 12:31
maliyeye şikayet edilmesi gereken işletme.
candylebarisik42 27.60 05.04.2013 12:31
disi bahar iletisim ile karistirilmamalidir.
gittikce derinlesen saatler 8.00 05.04.2013 12:33
fakir ama gururlu bir öğrenci arkadaşımızı dolandıran işletmedir.
Selika 57.53 05.04.2013 12:33
an itibariyle gözümüzden düşen işletmedir. ben arkadaşıma her zaman doğru olanı yapmasını tembihlemiştim ama bizi dinlemedi.
güvendi bahariye iletişimin güler yüzlü elemanlarına. yedi öğrenci için kocaman sayılacak kazığı. geçmiş olsun.
Selika 57.53 05.04.2013 12:34
-
quote:
Orijinalden alıntı: diabolist
Bahariye Mobile hakkında bunları biliyor muydunuz?
www.sikayetvar.com
Müşteri Memnuniyetinin Adresi - Şikayetvarhttps://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2438303/bahariye-mobile-kayit-disi-cihaz-satiyor
Bahariye Mobile Kayıt Dışı Cihaz Satıyor.
Çağlar E. | 08 Mayıs 2014 12:00
Kadıköy çarşıda (Bahariye Mobile )diye bir dükkan var. Buradan 2013 yılında kredi kartına 12 taksitle Samsung Ace markalı bir telefon aldım, fatura vermediler ama bir sorun çıkmaz çıkarsada biz çözeriz dediler . 9 ay sonra btk telefonum imei klonlanmış diyerek telefonumu kapattı. Aldığım yere gittiğimde biz size yardımcı olamayız dediler. Oysa faturasız mal satmak suç.
Bu telefonlar büyük ihtimal kaçak. Kadıköy'ün orta yerinde satıyorlar. Ne maliye, nede kaçakçılık şubesi bunlara bir şey yapmıyor . Eminim benim gibi çok insan vardır.
http://www.uludagsozluk.com/k/bahariye-ileti%C5%9Fim/
kayıtsız telefonlara kayıt garantisi verip sonrasında çamura yatan, istanbul'un anadolu yakasında paralar kıran, vergi kaçırmasıyla telefon kaçakçısı sayılabilecek işletme. *
edit: polislerin operasyon düzenlemesi gereken işletme.
(bkz: nerde bu devlet)
Selika 57.53 05.04.2013 12:27 ~ 12:30
yukarıda bahsedilen işletmenin iletişim bilgileri aşağıdadır. maksat isim benzerliğinden dolayı masum bahariye iletişimlerin canı yanmasın.
Adres: Caferağa Mh., Serasker Cd No:17, 34000 Kadıköy istanbul
Telefon:(0216) 414 0820
Selika 57.53 05.04.2013 12:30 ~ 12:31
maliyeye şikayet edilmesi gereken işletme.
candylebarisik42 27.60 05.04.2013 12:31
disi bahar iletisim ile karistirilmamalidir.
gittikce derinlesen saatler 8.00 05.04.2013 12:33
fakir ama gururlu bir öğrenci arkadaşımızı dolandıran işletmedir.
Selika 57.53 05.04.2013 12:33
an itibariyle gözümüzden düşen işletmedir. ben arkadaşıma her zaman doğru olanı yapmasını tembihlemiştim ama bizi dinlemedi.
güvendi bahariye iletişimin güler yüzlü elemanlarına. yedi öğrenci için kocaman sayılacak kazığı. geçmiş olsun.
Selika 57.53 05.04.2013 12:34
madem bu kadar kötüyse niye polise şikayet eden yok? ilginç valla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam ta antalyadan öyle yerlere güvenme hatta bu yerleri sahibinden.comda görüyorum türkiyede olmayan belli telefonları bile çok fahiş fiyattan satışa koyuyorlar -
sahibinden yerine
n11 gg gibi daha güvenilir dükkan satıcılarının ilanlarına bak -
Beninde zamaninda 1000tl ye aldigim nokia n91 i devlet imei furyasi çıktığında ilgilenmeyip dukkanina 5 kisi giderek yerine 400tl lik n70e razi olduğum firmadır.
Dikkat ediniz.
Hiç riske girmeyin. -
Bahariye iletisimden cihaz almadan once 1 kere 2 kere 3 kere 5 kereee dusunun en azindan. Ozellikle garantisi olmayan cihaz. Cihazlarini test etmez gider gider gelirsiniz 1 hafta icinde degistirse de madur olursunuz bi kere cunku sizi o dukkana bir daha gelmek zorunda birakir. Bozuk cihaz kakalamak isterseniz gitmeyin demiyorum. Cunku aldiklari cihazlari kontrol etmedikleri icin isiniz acaip kolay olur.
Ben madur oldum, siz olmayin.
kardeş apple la ve tüketici hakemine git sana 2ci el telefon satmışlar paranı geri alabilirsin -
Meizu mx4 aldım faturasını sonra veririz dediler. Telefonda arıza yaptı faturayı istedim vermediler. Kesinlikle uzak durulması gereken bir firma.
UZAK DURUN. BENDEN SİZE BİR İYİLİK.
Salak gibi ikisinden de cihaz aldım. Çarşı dan aldığım pasaport kayıtlı cihaz kayıt dışı kaldı. Hallettiler ama zaman kaybı ve müşteri satış sonrası ilgisizliği hat safhada.
Bahariye de ise faturasız, ne olduğu belli olmayan cihazlar var ve satış sonrası sendromu mevcut.
İki satıcı da çakal tipli konuşmalar yapar, Allah a şükür, hayırlısıyla, Allah ın izniyle gibi içinde bolca Allah geçen kelimeler kullanma potansiyelleri olup, yerimiz yurdumuz belli gibi cümleler kullanarak sizin güveninizi kazanmaya çalışırlar. Benim başıma geldi sırf başkasının başına gelmesin diye üşenmeden yazıyorum.
Asla Asla Asla GÜVENMEYİNNN. -
Bahariye mobile dan bende bir sorun yasadim ama cozulmeyecek degildi ve cozduler hemen, carsi iletisimden yillardir alisveris yaparim daha birgun sahsima karsi yanlis hareket ettiklerini gormedim.. Bir kere bold 9900 aldim yurt disi pasaport kayitli cihaz kendi kendine acilip kapanma sorunu olunca aninda degistirdi hemen. Carsi iletisimin bir diger farki tr pek olmayan cihazlari satmasi misal samsung s7 note4 ve 5 snapdragon islemcili modeller ellerinde olur ama asla kayitsiz cihaz satmazlar
Kullanılmış cihazı sıfır cihaz diye satmaya çalışan firma kutusu harabe olmuş cihazdaki imei ve kutudaki imei farklıydı ki cihaz yurt içi kayıtlı 2 yıl garantili sıfır cihaz diye satmaya çalışıyordu. Jelatini açılmış geri yapıştırılmış sorduğumda ise normal o hiç açılmamış hali dedi. Güvenilir bir (mağaza)satıcı değil. Alışveriş yapmadım da tavsiyede etmem. -
Açıkçası ben de Xiaomi Mi Mix 3 alacağım bu 2 firma satıyor ama hiç tanıdıgım biri yok bu firmayı tanıyan. Güvenilir mi değil mi emin olamadım. -
Semers öneririm ora iyi
Bu Semers Xiaomi Mi Mix 3 getirebilir mi ? ve iyi oldugunu nerden biliyorsun hocam biraz açabilir misin? -
Siz bir görüşüp sorun var mı ellerinde ben daha önce ordan redmi note 4x aldım sizin fiyat aralığınız nedir hocam ben size şöyle söyleyeyim eğer uygun bulursanız garantili türkiye distribütörlü meizu 16th var onu tavsiye edebilirim
100 lira fazla verip Hepsiburada' dan satıcıda Hepsiburada olarak alın kafanız rahat etsin. Kimse babasının hayrına iş yapmaz normalin altında fiyata telefon satıyorsalar bir sebebi vardır.. "Bedava peynir ancak fare tuzağında olur."
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- global ne demek
- asker telefonu internetli
- pwm dimming nedir
- doğubank senetle telefon
- honor magic 7 lite
- telegram video izleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X