Şimdi Ara

BAHARIN GELMESİYLE EVE TIKANAN MEZUNLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu durum en çok evde çalışan mezunların durumunu bozuyordur herhalde.Çalışmasına çalışıyoruz ama dışarda millet geziyor dolaşıyor havalar sıcak evin içinde fizik çalışmak ne bilim insana biraz koyuyor.Keşke ilk senemde tam verim gösterip kazanıp gitseydim diyorum.Mezun senesi kadar illet bir sene görmedim bütün yıl evin içinde ders çalışmakla yalnızlık a geçti iyi bir üni kazanacaz belki ama bu yılın yaptığı psikolojik tahribat çok zor hocam Allah evde çalışan mezunlara son 3 ayda kolaylık başarı versin zor iş vallahi.Bırakmak yok 94 gün kaldı ha gayret bu 94 gündeki üstün bir çalışma ömür boyu bir rahatlık getirecektir.

• abi cidden sıkıldım 3 yıldır vural aksunkur'u falan dinlemekten. lan kuran çarpsın ben youtube'de ders videolarına girmekten nefret etmeye başladım sıkıldım lan artık. mesela teog kanallarını izliyorum rahat rahat ohhh bu ezikler izlesin ben sinema niyetine açtım diyorum. şu tyt ayt videolarını da sinema diye açıp yorumlara küfür yazmak istiyorum lan artık bıktım ders dinlemekten.

ilk matematiğe başladığımda hocanın saçı siyahtı kuran çarpsın. şuan beyaz olmuş. beşiktaş'ın iki yıldızı vardı lan ygs matematiğe başladığımda.

S I K I L D I K

T A M A M
  • Yemişim milleti çalışmaya devam :D
  • bir de 3.senesinde olanları düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarCry21

bir de 3.senesinde olanları düşün
    Hocam hakikaten o çok daha feci birşey ya biz ilk yıla dayanamıyoruz sizler 2 3 4 yıl nasıl bir psikolojiyle,ruhaniyetle bu işi götürebiliyorsunuz.Yaşta ilerliyor hani zor iş.
  • Abi cidden küfür edicem artık. 2 yıldır ders düşünmeden uykum yok. Vicdanım rahat bir şekide maç izlemek de olmadı. Fifa ve gta kariyerim çok üst düzeydi onları zaten en son oynadığımda 10. sınıfın yazıydı. Öldüm lan sadece devletin resmi kayıtlarına göre canlıyım ama aslında ölüyüm boş boş evdeyim zaman da hızlı geçiyor o daha da garip kafam da gitti zaten bi ara agnostik olmuştum şimdi budistliği denicez allah'ın izniyle. kafa falan kalmadı bıktım lan ne diyimki daha vay allah vahh
  • abi cidden sıkıldım 3 yıldır vural aksunkur'u falan dinlemekten. lan kuran çarpsın ben youtube'de ders videolarına girmekten nefret etmeye başladım sıkıldım lan artık. mesela teog kanallarını izliyorum rahat rahat ohhh bu ezikler izlesin ben sinema niyetine açtım diyorum. şu tyt ayt videolarını da sinema diye açıp yorumlara küfür yazmak istiyorum lan artık bıktım ders dinlemekten.

ilk matematiğe başladığımda hocanın saçı siyahtı kuran çarpsın. şuan beyaz olmuş. beşiktaş'ın iki yıldızı vardı lan ygs matematiğe başladığımda.

S I K I L D I K

T A M A M
  • neyse beyler 95 gün daha dayanın. büyük ihtimal ders stresi olmadan bir fifa maçı attığımızda, youtube'deki 150 bin euroluk yat alınp anlayamazsınız diyen velet gibi sevinicez. allah yanınızda olsun iyi şanslar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • derthpeder kullanıcısına yanıt
    belki sıkıntı hep onu dinlediğin içindir :D git başkasınıda din
  • Viper3478 kullanıcısına yanıt
    Kral sadece matematik dinlediğim kanallar:

hocalara geldik(eskisi)
    hocalara geldik(yenisi)
    teknofem
    behzat
    benimhocam

hepsinde de tüm videolar bitti yani 600-700 video vardır ve 11'in yazında da özel ders alarak da bitirmiştim ygssini. sıkıldım lan. hahfjdsghjds yav ne diyimki yani diyecek bir şey yok cidden 95 gün kaldı. kurtuluyorum bu illeten. bu foruma da daha girmekten kurtuluruz inşallah yazın
  • derthpeder kullanıcısına yanıt
    yok ümstad gene gel laflarız ama inşallah ders çalışmaktan kurtulursun ama sanma sakın çalışmaktan kurtulabileceksin :) bundan sonra da üniversitede dersler başlayacak, hayat başlayacak vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derthpeder

Kral sadece matematik dinlediğim kanallar:

hocalara geldik(eskisi)
    hocalara geldik(yenisi)
    teknofem
    behzat
    benimhocam

hepsinde de tüm videolar bitti yani 600-700 video vardır ve 11'in yazında da özel ders alarak da bitirmiştim ygssini. sıkıldım lan. hahfjdsghjds yav ne diyimki yani diyecek bir şey yok cidden 95 gün kaldı. kurtuluyorum bu illeten. bu foruma da daha girmekten kurtuluruz inşallah yazın
    O kadar özel ders alıp başaramamışsın :D bu sene kazanacağına inanıyor musun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osiel Cárdenas Guillén kullanıcısına yanıt
    Kanka Matematik hariç 10 tane daha ders var. sen sınavı öğrenememişsin sanırım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: derthpeder

abi cidden sıkıldım 3 yıldır vural aksunkur'u falan dinlemekten. lan kuran çarpsın ben youtube'de ders videolarına girmekten nefret etmeye başladım sıkıldım lan artık. mesela teog kanallarını izliyorum rahat rahat ohhh bu ezikler izlesin ben sinema niyetine açtım diyorum. şu tyt ayt videolarını da sinema diye açıp yorumlara küfür yazmak istiyorum lan artık bıktım ders dinlemekten.

S I K I L D I K

T A M A M
    Uuu siyasi gönderme sıkıldık ve tamam mı dedin sen,egm aradım silivri soğuktur

Edit:Az kaldı gençler dayanın 90 güncük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris7777 -- 12 Mart 2019; 23:37:58 >

• BİZE DE BAHAR GELECEK Mİ?

• Yeh yeh

• iki kere kestane oldum bu kez efsane olucam.
    (Bir arkdaştan görmüştüm forumda cok hoşuma gitti dkajdj)

• Hayatın her aşaması zor.İyi bir üniversite kazandığında ygs-lys nin zorluğunu mumla arıyorsun.Yine o baharlar vize final ya da komitelerde harcanıp gidiyor.Tek rahata ereceğimiz yer mezar galiba.
  • BAHARIN GELMESİYLE EVE TIKANAN MEZUNLAR
    istedilerini alacalar hiç merak etmesinler. Ben 12 de son 3 aydan kayettim. Mezun senemde ise 12'nin son 3 ayında yaptığım aptallığı kendime sürekli hatırlattım.Kendimi bu şekilde gaza getirdim.

• Bugün çalışmak için kendimi zorladım 2011 lys kim biyo çözdüm biraz riemann bakındım bıraktım istemediğim sürece çalışmamın anlamı yok yarın tam gaz devam

• Zaitsev Kurbanın Olam kullanıcısına yanıt
    ben de son 3 ay kaybettim abi anlamsız bi şekilde eğitimden soğudum ve tüm gün dünya kupası maçları izledim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.