|
Bildirim
|
abi cidden sıkıldım 3 yıldır vural aksunkur'u falan dinlemekten. lan kuran çarpsın ben youtube'de ders videolarına girmekten nefret etmeye başladım sıkıldım lan artık. mesela teog kanallarını izliyorum rahat rahat ohhh bu ezikler izlesin ben sinema niyetine açtım diyorum. şu tyt ayt videolarını da sinema diye açıp yorumlara küfür yazmak istiyorum lan artık bıktım ders dinlemekten.
ilk matematiğe başladığımda hocanın saçı siyahtı kuran çarpsın. şuan beyaz olmuş. beşiktaş'ın iki yıldızı vardı lan ygs matematiğe başladığımda. S I K I L D I K T A M A M |
Yemişim milleti çalışmaya devam :D
|
bir de 3.senesinde olanları düşün
![]() |
BAHARIN GELMESİYLE EVE TIKANAN MEZUNLAR
istedilerini alacalar hiç merak etmesinler. Ben 12 de son 3 aydan kayettim. Mezun senemde ise 12'nin son 3 ayında yaptığım aptallığı kendime sürekli hatırlattım.Kendimi bu şekilde gaza getirdim. |
neyse beyler 95 gün daha dayanın. büyük ihtimal ders stresi olmadan bir fifa maçı attığımızda, youtube'deki 150 bin euroluk yat alınp anlayamazsınız diyen velet gibi sevinicez. allah yanınızda olsun iyi şanslar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris7777 -- 12 Mart 2019; 23:37:58 > |
|
|