Şimdi Ara

Baharın gelmesi ve ders çalışırken çöken uyku?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs döneminde daha az uyumama rağmen böyle değildi. Tüm gün evdeyim dışarıya anca bakkal için çıkarım yani yorulma olayı yok. 8 saat uyumak için alarm kursam da bugün erteleye erteleye 9.5 saat uyumuşum, buna rağmen öğleden sonra 17 ye doğru hafif uyku çekmeye başladı şu anda ise yatağa girsem birkaç dakikaya uyuyacak durumdayım, niye böyle oluyor anlamıyorum baharın gelmesiyle oluşan bahar yorgunluğu mudur bu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• öğle uykularını çok severim

hayatımın emeklilik safhasına geçmek istiyorum hızlı bir şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarhana ve Rocknroll

öğle uykularını çok severim

hayatımın emeklilik safhasına geçmek istiyorum hızlı bir şekilde

Okul varken ben de uykusuz kaldığım için her gün öğle uykusuna dalardım, 45 dakikalık 60 dakikalık bir uykuyla beynim şarj edilmiş gibi olurdu. Acaba yine mi böyle yapsam, sabah 7 de uyanıp öğlen 12.30 da 1 saatliğine şekerleme yapmak? Ama uzmanlar diyor ki 8 saat aralıksız uyunmalı. Yani geceden sabaha 7 saat uyuyup da öğlen 1 saat uyumak sağlıklı mıdır onu bilmiyorum. Gerçi 8 saat uyusak bile gece 12 den sabah 8 e diyelim, benim öğlen 13-14 gibi yine uykum gelir. O zamanda da 45 dakika şekerleme yapsam bu sefer de günde 8 saati geçmiş olmaktan zarara girmiş olurum bugünkü gibi, çok uyuyunca da aptallık, baş ağrısı oluşuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Öğle namazından sonra öğle uykusu uyumak sünnettir ve faydalıdır tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam seninki biraz psikolojikmis gibi geldi bana uykuyu aklindan cikarsan tum sorun cozulecek bir an once kendine gelmeli kendini motive etmelisin sana kendi hayatimdan ornek vereyim; okulumdaki 20-10klar rehavetteler havanin da isinmasiyla bir tembellik hakim arkalarindaki 50-60-70klarin kendilerini gececeklerinin farkinda degiller demem o ki su zamanlar birakmayan ipi gogusleyecek ayrica fizik hocamizin bir sozu var "uyku sorunlardan ve hayatin telasindan kacis yoludur sorunlarla yuzlesmek istemeyen veya cozmek istemeyen insan uyur" kendini bu sekilde motive et kardesim gunde 6 saat yeterli umarim soylediklerimi degerlendirirsin saglicakla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.