Şimdi Ara

Bahar konulu fotoğraf yarışması..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar okulumuzda düzenlenen bahar konulu fotoğraf yarışmasına katıldım açıkçası ilk deneyimim yani ilk yarışma gibi diyebiliriz.Fotoğraf çekildiği gibi kalıcak-orjinal olarak yani PS felan yapılmıcak birkaç sorum olucak.. Şimdi bende Beko BDK F 162 fotoğraf makinesi var 5 megapiksel birde yeni cep telefonu aldım 8 mp ancak telefonda makro çekim yok bu yüzden telden çekersem kameranın önüne küçük mercek koyacağım .. Şimdi bahar konulu olduğu için komple bir manzara da çekebiilirim makro çekim olarak yaprak falan veya bahar konulu olarak siz ne önerirsiniz neleri çekebilirim yarışmanın sonunda kazanana bir adet fotoğraf makinesi var ancak modeli belli değil . Sizler bana yardımcı olabilirmisiniz neler çekebilirim 1 den fazla fotoğraf götürebiliyoruz birde telfonu mu kullanayım fotoğraf makinesini mi şimdiden teşekkür ederim..

• Bahar dendiği zaman aklınıza ilk ne geliyorsa , size en güzel fotoğraf konusunu oluşturacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Bahar dendiği zaman aklınıza ilk ne geliyorsa , size en güzel fotoğraf konusunu oluşturacaktır

Benim aklıma çoğunlukla ağaç-ağaç yaprağı geliyor ama şimdi şöyle düşünürsek herkes bir ağaç ile ilgili bir resim çekse birincilik falan yatar.. Kısacası detay olarak neyi göz önünde bulundurmam gerekiyor ya da çekerken neyi beklemeliğim neye odaklanmalıyım ..?
  • Fotoğrafta böyle birşey yoktur.Kesin kuralla hiç yoktur.Mesela papatyalar iyidir bence.Ama her an karşına çıkabilecek bir anda işini görebilir.
  • Baharı sadece doğa ile kısıtlamayın.Baharın insanlar üzerindeki etkileride olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Fotoğrafta böyle birşey yoktur.Kesin kuralla hiç yoktur.Mesela papatyalar iyidir bence.Ama her an karşına çıkabilecek bir anda işini görebilir.

Doğal ortamda biranda ilgimi çekeni diyorsunuz.. birde telefonu mu kullanayım yoksa makineyi mi hangisi daha sağlıklı olur ?
  • quote:

Baharı sadece doğa ile kısıtlamayın.Baharın insanlar üzerindeki etkileride olabilir

Hocam biraz açarsak mesela ne olabilir :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • farketmez dediğim ve canın da dediği gibi herşey olabilir ve bunun ne ile çekildiği değil bence hissi daha önemlidir
  • quote:

farketmez dediğim ve canın da dediği gibi herşey olabilir ve bunun ne ile çekildiği değil bence hissi daha önemlidir

Bahar yorgunluğu derlerya onu nasıl fotoğrafa dökebilirim nasıl bi kare olmalı sizce? kusura bakmayın ilk deneyimim lütfen anlayışla karşılayın:)
  • Bu kare yapısı gereği biraz iç karartıcı olacaktır.Baharı anlatmak için bana göre daha çoşkulu bir fotoğraf çekin
  • quote:

Bu kare yapısı gereği biraz iç karartıcı olacaktır.Baharı anlatmak için bana göre daha çoşkulu bir fotoğraf çekin

Arılar ,kelebekler ,kuşlar bir arada uçarken çekmek olabilir mi ? tabi hepsini bi arada yakalayabilirsek :)

• Bu kareyi aynı anda bende çekmek isterdim.Mümkün olursa harika olur
  • quote:

Bu kareyi aynı anda bende çekmek isterdim.Mümkün olursa harika olur

:) yapraktan düşmek üzere olan damla ? çok mu basit ?: :)
  • quote:

Baharı sadece doğa ile kısıtlamayın.Baharın insanlar üzerindeki etkileride olabilir

kediler uzerindeki etkileri olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dağılalım

Bu arada bak bunların çokluları fotoğraflanabiliyor
  • quote:

dağılalım

nasıl yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeba

quote:

kediler uzerindeki etkileri olur mu?

Nereden geldi aklına yav.Aslında oladabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferhat00

quote:

dağılalım

nasıl yani

Google görsellere " Bahar " yazın ve karşınıza çıkan fotoğrafları inceleyin.Dünyanın bahara olan bakışını görmüş olun
  • Neyse örnek foto koyacaktım ama vazgeçtim.Şakaydı şaka topluca birlikte olan kediler tarzı
  • Koymayı düşündünmü birde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.