Şimdi Ara

Bağlantı Sorunu Sadece İnternet Explorer Açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bilgisayarımda bağlantı sorunu var. Ne kadar araştırdıysamda çözüme ulaşamadım. Genelde sorun yaşadığımda araştırırdım ve mutlaka çözümü bu sitede bulurdum bu yüzden sizlere sormaya karar verdim. Dün gece 3-4 gibi internetten bir şey bakmak için bilgisayarı açtım ve chrome internetimin olmadığını söylüyordu. Firefoxtan denedim açıldı işimi hallettim. Bugün bilgisayarı açtığımda ise firefoxta da aynı sorunu yaşadım. Explorer da girmiyordu. Her şey tamam olarak gözüküyor internetim var hatta modemi evde 4 bilgisayar kullanıyor hiçbir sıkıntı yok. Sonra dns ayarlarını değiştirdim explorer açıldı şu an konuyu ondan giriyorum. Chrome'u kaldırdım tekrar indirip kurmayı denedim "internet bağlantısı bulamadı, lütfen kontrol edin" şeklinde bir hatayla karşılaştım. Online oyun olsun skype vs programlar olsun internet bağlantısı yok diyor. Yani anlayacağınız bir tek explorer da bağlantı var diğer hiçbir internet gerektiren şeyi kullanamıyorum. Kablosuz bağlanıyordum sorun onda mı diye kablo çektim yine düzelmedi. Virüs taraması yaptım hiçbir şey çıkmadı. Güvenlik duvarını virüs programını falan kapattım yine tık yok. İnternette de böyle bir sorunla karşılaşan kimseyi görmedim. Formatta atmak istemiyorum. Bilen birisi varsa lütfen yardım edebilir mi ?

edit : yazmayı unutmuşum windows 7 kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Munzevill -- 9 Eylül 2013; 16:55:47 >

• Bir yerden proxy yada vpn ayarlamışsan onlar sıkıntı çıkarıyor olabilir.Sorundan önceki bir tarihe sistem geri yükleme yapıp dene istersen.
    :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
  • Birde ingilizce araştırayım dedim ve sorunu sonunda çözdüm. Aynı veya benzeri sorundan musdarip arkadaşlar varsa "Complete Internet Repair" adlı program yardımcı olabilir. Birçok şeyi sıfırlayıp ilk haline getiriyor.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.