Şimdi Ara

bağlantı ? HARMAN KARDON AVR 255 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
8.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım sistemin hayırlı olsun açıkcası foruma daha yeni katılıyorum avr 255 ve hkts 11 ve ayaklrı 2700 aldım demişsin nerden aldın ?
  • arkadaşım senin amfini 1080 i upscanlip özeliği var sen hdmı ile tv ye çıkış yaparsan dıgıturk ü ve dvd yi tek kabloyla upscanlip yaparak izleye b ilirsin hdmı out tan tv ye tek kabloyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: berti53

Arkadaşım sistemin hayırlı olsun açıkcası foruma daha yeni katılıyorum avr 255 ve hkts 11 ve ayaklrı 2700 aldım demişsin nerden aldın ?

pm attım.
  • forumdan arkadaşların da yardımıyla bağlantılarımı tamamladım 5 kanal ses alıyorum ancak sormak istediğim dvd den film izlerken sesler 5 kanal streo olmasının nedeni ses bağlantısını analog yapmış olmamdan mı kaynaklanıyorsur yoksa yapmam gereken belirli ayarlarımız var mıdır?
  • arkadaşlar bu sistemi pc ye direk bağlantı yapıp ses alabilirmiyiz . recever olmadan takılabilirmi direk ses kartı üzerinden .. teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar,
    Önceki gün itibari ile AVR255 ve HKTS 11 almış bulunmaktayım fakat bir sorunum var. Uğraştım didindim, digiturk ü HDMI1 den bağladım, HDMI monitorden de Panasonic plazmaya bağladım fakat bir türlü görüntü alamıyorum televizyona. AVR den çıkan HDMI kablonun kullandığı TVdeki girişe digiturkü direk bağlarsam görüntüyü alabiliyorum. AVR255 de HDMI monitor çıkışını bir şekilde konfigüre falan mı etmek gerekmekte?
  • hdmi1 e bağladığınızı farzederek basitçe anlatacak olursam,
    avr 255 den kumandada tvye seçeceksiniz ardından source larda tv ye denk gelen kısmı hdmi1 olarak belirleyeceksiniz. (orneğin dvd veya game için hdmi1 otomatik olarak seçili olabilir onu değiştirseniz iyi olur 2 cihaz aynı source da olursa hata verirmi bilmiyorum ama her ihtimali düşünmek lazım)

Tv den de kaynaklardan avr yi seçerseniz problem olmadan görüntü almanız lazım diye düşünüyorum.
  • @ekiran

bu sistemi amfi olmadan kullanamazsın malesef.
  • teşekkürler, herşey yolunda şimdi :)
  • bu arada belki alakası yok ama hk avr 255 imi avr 355 alıcağım için satıyorum.,ilgileneler pm atabilir sıfır gibi 2 aylık
  • yeni bir avr255 sahibi olarak alakasız konudan devam edeyim, 2 aylık yeni anfini neden 355 le değişmek istiyorsun? bana göre değecek bir fark bulamamıştım, sadece meraktan soruyorum.
  • sanıyorum @nickelx de değiştirmek bir zevk bu kaçıncı sistemi ben hatırlamıyorum :)
  • söyle söyliyim 255 2*65 355 2*70 ett fark az gibi ama 7 kanalda fark çok 255 50 watt iken 355 65 watt hkardona göre 15 watt iyi bir fark çift kumanda var bridge var işte birazda bende kaşıntı var napalım bu beladan kurtulamıyorum..
  • Merhabalar,

Birden fazla AVR mode'a aynı girişi verince sorun olmuyor. Yani AVR setup menüsünden hem Cable/Sat mode hem de TV mode için source olarak HDMI2 ayarlanabiliyor.

Bu arada benim de birkaç sorum var.

1. AVR255 kumandası Digiturk Plus kutusuna kumanda edebiliyor mu? Eğer mümkünse IR code nedir ya da nerden bulabilirim. Digiturk Plus kutum AVR'nin HDMI2 inputundan bağlı ve AVR Cable/Sat Mode ile seçilecek şekilde ayarladım.

2. Uzaktan kumanda programlama(makro) işlemini aktif edebildim. Örneğin Activity+2 ile önce AVR sonra da TV'yi açabiliyorum. Ancak aynı zamanda AVR mode'un Cable/Sat'a geçmesini istiyorum. Ancak bir türlü olmadı. AVR ve TV Power On oluyor fakat AVR mode kapatılmadan önce ne ise o geliyor. bunu da değiştirmesini ayarlayabilir miyim? Deneyip yapan ya da önerisi olan var mı?

Teşekkürler.
  • yahuu bu alet beni deli edecek, dün gece digiturk ü bunun üzerinden seyrederken bugün ayar değişikliği yapmadığım halde seyredemiyorum. Kutusundan çıkan mikrofonla hoparlörleri ayarlamak için öndeki girişe mikrofonu taktım ve televizyonu menuyu görmek için açtım. Sonuççç görüntü yok. Kumandan dan source, info basıyorum çalışmıyor. Ön panelden basıyorum yine çalışmıyor var mıdır şu derdime bir derman çıldırmadan evvel :)
  • Merhabalar,

Elimizde;
    LG 42PC51 Plazma,
    Harman Kardon AVR 255,
    Kef iQ50 + Harman Kardon HKTS 11(7+1),
    Playstation3,
    Digiturk Plus
    mevctut. DTS müzik dinlemek ve DVD ve BluRay film izlemek için Playsation3 yeterli midir? Ayrıca bir Bir DVD ya da BluRay Player almak mantıklı mı ya da gerek var mı? DVD ve/veya BluRay player için bir tavsiyeniz var mı? Ben Harman Kardon ürünlerine baktım. DVD 49 ya da BDP 10' baktım ancak çok pahalı mı? Bu tip ürünler niye pahalı? Parasına değer mi? Tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok memnun olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efgan -- 22 Aralık 2009; 0:23:50 >
  • evet takım olsun dersen hk blue ray ve dvd hoş cihazlar ama değmez ps3 bende aldım ps3 seste ve filimde çok kaliteli zaten 3000 tl lik cihaz ps3 sony maliyetinin altında satıyor... tek dezavantajı audio cd dinlerken tv yi açman lazım üzerinde ekran yokk.blue ray kumanda alsan bile...
  • nickelx,

merhaba cevap ve tavsiyen için teşekkürler.

Sen DTS müzk dinleyebiliyor musun PS3'de.
    Bir de PSC'de DVD ve CD kullanımı cihaz için olumsuz etkiler yaratıyor diye bir söylenti var. Bu doğruysa 100-150 TL'ye bir DVD player almak mantıklı olabilir mi?

Teşekkürler.
  • tamtersi 2 kafa var diyorlar .sorun olmaz eet dts çözüyor boşuan para verme dvd ye al ps3 tek seferde bitir işii
  • harman kardon AVR 132 subwoofer out çıkısını nereye baglayacagım bılgısı olan varsa beklıyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.