Şimdi Ara

Bağırttıran arabaları nereye şikayet edebiliriz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
10.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben arabama insanlar rahatsız olmasın diye 7000 devir çevirtemeyecek miyim şimdi?
  • Uygun bi alanda 10000 de cevirebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim burda da motorlar fazla arada arabalar da görülüyor.
    3-4 gün önce bir motor bağırtarak geçti yanda polis arabası vardı dedim aha mıçtı motorlu diye ama polis dursana nereye gidiyon eşş.eşek dedi ve yoluna devam etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RæmireZ

bizim burda da motorlar fazla arada arabalar da görülüyor.
    3-4 gün önce bir motor bağırtarak geçti yanda polis arabası vardı dedim aha mıçtı motorlu diye ama polis dursana nereye gidiyon eşş.eşek dedi ve yoluna devam etti.

motordan gelen ses normaldir ona bişey yapamazsın.
  • evin önünden geçen arabaları şikayete kalkarsan sabah olur dostum neden ihtiyaç duydun böyle birşeye hangi birisini şikayet edeceksin bence sana gereken şu;

Bağırttıran arabaları nereye şikayet edebiliriz?
  • konu eski ama bu tür sorunlar hala devam ediyor

bazı şeyleride yazıyım benden olsun

bu tür rahasızlık verenler öncelikle insan sınıfına girmez .siz ne derseni neye yorumlarsanız yorumlayın .bunlarda nasıl bir beyin varda arac seyir halinden başlayıpta durana kadar bu sesi kaldırıyor .yada cevreye bu rahatsızlığı verdiği zaman nasıl bir his icinde oluyor acaba ne düşünüyor aklaından hic gecmiyormu beni yetiştiren anne babanın kulakları cınlamıyormu yediği kötü sözün haddi hesabı ne kadardır hic düşünmüyormu yerleşim alanları icinde hasta olan yatalak olan gece calışan yaşlısı hastası olan couğu olan bin bir türlü mazereti olan kişiler hic aklına gelmiyormu

artık ben şahsen bu tür kişileri aracın plakası rengi saati ve gectiği güzergahı not alıp

https://www.iem.gov.tr/iem/index.php?menu_id=34&islem=3#bas

bu siteye şikayet edebilirsiniz artık herşey eskisi gibi deil gereken yapılıyor
    huzurlu bir toplum icin bize düşen görev şikayet etmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süper cüp -- 11 Ağustos 2013; 1:51:23 >

• Az önce uykumdan zıpladım bunların 10 dk içinde 5-10 kere geçişi yüzünden...bıktım ulan sizden harbi bıktım ayıptır be kardeşim hadi koca adamız en fazla sersemleyip geri yatıyoruzda beşikte uyuyan çoluğumuz çocuğumuz var üstüne yaşlı anne babalarımız sizin ne hakkınız var bu insanları böyle rahatsız etmeye yıktınız gene ortalığı !!!

Altınızdaki araçlar böyle milyonluk Ferrari,Lamborgini vs olsa hadi diyecem neyse araç bağırıyor olayı bu oda yok takıyorsunuz abuk sabuk araçlara abuk sabuk egsozları ev inliyor be kardeşim camı kapasak fayda etmiyor ki etse ne çare ben sizlerin yüzünden sıcak yaz gecesinde neden cam kapatayım.Evim 10 kattayken ben bu kadar şikayetçiysem hemen yakınımızda bulunan ve kimsesiz çocuk ve yaşlıların kaldığı yolun dibindeki huzurevi/yatılı-okulda kalanlar kim bilir ne durumdadır.Hadi kendimi geçtim şu an eminim ordaki tüm yaşlı ve küçük çocukları diktiniz ayağa onlar yola benden çok daha yakın ne geçti elinize tatmin falan mı oldunuz ?

Konu canlasın diye yazdım az önce 155 arayıp şikayet ettim bilmiyorum artık ne olur ama insanlara ne kadar büyük rahatsızlık verdiğinizi bilin neyse şu mübarek ramazan gününde dahada bişi demiyorum size allaha havale ediyorum hepinizi !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizy45 -- 2 Temmuz 2014; 2:41:29 >

• 11de sokakta gidiyordum. Onumde o harika zenonlariyla tabiki bir sahin. Pat pat pat diye gidiyordu. Her pat dediginde bende sulalesine degisik bir kufur ettim. Alacaksin o egzozu

Ah ulan trafik polisi olacam varya. Bitane birakmam bu denyolardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 2 Temmuz 2014; 3:00:32 >
  • Bu insanlara neden sövüyorsunuz ki? Ülkemizde egzostan değil de motorundan hoş ses çıkartan araçların fiyatları uygun oldu da adamlar mı almadı?

Veya bmw ler Mercedesler subarular ev fiyatlarıyla kapışırken , Şahinden doğandan başka arkadan itiş araç var da bu arkadaşlar mı almadı?

Her ilimiz de olmasa da 150 200 km çaplık bir alanda Anadoluda pist var da bu arkadaşlar mı gitmedi oralara?

Siz anca konuşun burda olsun benim de bir BMW ben de bulduğum her yerde sıfır çizip ses çıkartacam .
  • Hadi Subaru BMW Mercedes (yeni modelleri) bunlar öttürsün ona rağzıyım ama şu 125'lik motora bok mu var kardeşim ayı gibi egzoz takıyon.Sanki yoldaki kızlar aman Romeoo şu motorun güzelliğine bak diyerek üstünüze atlıcak.Bunu yazarken bile sülalelerinin kulaklarını çınlattım.(adam gibi sürenlere lafım yok)

• kimsenin kimseyi rahatsiz etmeye hakki yok arac ne olursa olsun ,sebep ne olursa olsun adam olan adam bunu bilir

• Çok doğru yapmışsınız tebrik ederim. Bende birini şikayet ettim fakat hiç ilgilenen olmadı
  • emniyet şikayet sayfasını tıkladım. suçlu biz miyiz onlar mı anlamadım. ahiret suali soruyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: İnternet-Explorer

Hadi Subaru BMW Mercedes (yeni modelleri) bunlar öttürsün ona rağzıyım ama şu 125'lik motora bok mu var kardeşim ayı gibi egzoz takıyon.Sanki yoldaki kızlar aman Romeoo şu motorun güzelliğine bak diyerek üstünüze atlıcak.Bunu yazarken bile sülalelerinin kulaklarını çınlattım.(adam gibi sürenlere lafım yok)

Hay ağzına sağlık hocam ya.Gerçekten gecenin 12 sinde 1 inde geçiyorlar ve ettiğim küfürle kalıyorum.İkrah geldi ya.Ana avrat dümdüz gittiğimle kalıyorum hepsine.Yalnız sapan fikri fena değil aslında.Nereden geldiği de belli olmaz denk getirirsek süper olur.Polise şikayet etsen n'olacak ki nasıl bulacaklar adamı.Plakayı versek ceza yazarlar mı ki?
  • Yaw geçen yolda yürüyorum bi tane araç geçti yanımdan paat diye egzoz patlatıyor.Yemin ederim yürürken sıçrayacaktım nerdeyse...

Amazonlarda yaşayan bu türler,dişilerin dikkatini çekmek için türlü sesler çıkarırlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

Yaw geçen yolda yürüyorum bi tane araç geçti yanımdan paat diye egzoz patlatıyor.Yemin ederim yürürken sıçrayacaktım nerdeyse...

Amazonlarda yaşayan bu türler,dişilerin dikkatini çekmek için türlü sesler çıkarırlar...

Son cümle

• Ankara Mamak da bi dolu var bunlardan işin garip yanı polis karakoluna yakın trafiğin aktığı bi yerde gece sıfır çiziyolar polis kafasını pencereden çıkarsa görecek o derece yakın ama bişey yapmıyorlar.Egzoz sesi ayrı bi mevzu zaten o doğanları şahinleri öyle bağırtınca çok havalı olduklarını sanıyolar birde mor ışıklar takıp arabayı pavyona çeviriyolar tam oluyor Geçenlerde evin önünde bi araç egzozdan pat diye bi ses çıkardı oturduğum balkonda sıçradım resmen ne tür bi hanzoluktur bu.Altlarında şahin varken böyle yapıyolar birde ferrari falan olsa allah korusun

• Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    ben birini tanıyorum
     Bağırttıran arabaları nereye şikayet edebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavipasa

emniyet şikayet sayfasını tıkladım. suçlu biz miyiz onlar mı anlamadım. ahiret suali soruyorlar.

Geçen gün içerden garajı açtım kapı önüne araç park etmişler.
    Dışarda içeri girmeyi bekleyen başka komşu vardı. 10 dakikadır bekliyorum dedi.

Fotoğraf çekip linkten şikayet ettim. 10 gün sonra polis beni aradı "plaka gözükmüyor" dedi.
    "Büyütün rahat okunuyor" deyince, "biz buradan park cezası kesemiyoruz, o anda keşke 155'i arasaydınız" diye cevap verdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: barisatlas

Bu insanlara neden sövüyorsunuz ki? Ülkemizde egzostan değil de motorundan hoş ses çıkartan araçların fiyatları uygun oldu da adamlar mı almadı?

Veya bmw ler Mercedesler subarular ev fiyatlarıyla kapışırken , Şahinden doğandan başka arkadan itiş araç var da bu arkadaşlar mı almadı?

Her ilimiz de olmasa da 150 200 km çaplık bir alanda Anadoluda pist var da bu arkadaşlar mı gitmedi oralara?

Siz anca konuşun burda olsun benim de bir BMW ben de bulduğum her yerde sıfır çizip ses çıkartacam .

Calisip alsinlar bize ne
    Hayatta ezik gibi yasayan dislananlar toplanip boyle araba aliyorlar hayattan amaci olmayan milletin karisina kizina agizinin suyunu akita akita bakiyor
    Yaparim diyor birde bir bilsen acizligini

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.