Şimdi Ara

Bağırsak problemi[ACİL!!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan yaklaşık 4 ay önce hareketsizlikten,az su içmekten ve tuvaletimi o sıra tuvalet tamirati yüzünden 2 gün ertelediğim için kabız oldum.1 hafta kadar şiddetli bir şekilde sürdü.O sırada tuvalet hissi oluşmuyordu.Neyse ramazana girdik fln biraz rahatladım ama farkında olmadan ıkındığım için bir hemoroid çıkmış.Ama bana bir ağri sızı yaşatmadı.Ramazan bitiminde tekrar bi kabız oldum.Ama bu seferki şiddetli ve geçmedi .Son 1.5 aydir şişkinlik var ve geçmiyor.Çeşitli müshil ilaçları(Bekunis,duphalec) kullandım.Bunlar da 3 4 içişte etkisini kaybetti.Ayrica bu ilaçlari içip biraktiktan sonra tuvalete çıkma sürem daha da arrtı.Yani bunlari içmeden önce çok az tuvaletimu yapiyor ama rahatlamiyordum şişkinlik de geçmiyordu.Bunları kullaninca da 1 günlük iyi bir boşaltiyor ama 1 haftaya yakin tuvalette hiç tuvaletimi yapamiyor hale geliyirdum.Şişkinlik de dolayli yoldan tekrar eski haline geliyor.Su içmeye lifli beslenmeye hareket etmeye dikkat ediyorum.Hatta ekmek şeker falan her şeyi kestim.

Ama işe yaramıyor.Yok mu bunun bir çaresi kafayi yiyeceğim başima ilk defa geliyor boyle bir şey.

Umarım görürsünüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REFLÜ OLDUM ACİL YARDIM
    7 yıl önce açıldı
    Reset Problemi Acil
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.