Şimdi Ara

Bağımsız yönetmenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Darren Aronofsky, Tarantino, Steve McQueen ve Martin McDonough'nın bütün filmlerini izledim. yanılmıyorsam bağımsız yönetmenler. Seviyorum sinemada farklı bakış açısını bu yüzden farklı yönetmenler arıyorum önerebilir misiniz?

• o yazdıklarının çoğu bağımsız yönetmen değil, filmlere milyonlarca dolar harcayan bağımsız bir yönetmen olamaz.

Michael Haneke, Rian Johnson, Jim Jarmusch, Taika Waititi, Ryan Fleck

aklıma gelenleri yazdım, avrupa bağımsız sineması da muhteşemdir keza yönetmenleri de, aklıma gelmedi şu an geldikçe yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 29 Haziran 2013; 20:12:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

o yazdıklarının çoğu bağımsız yönetmen değil, filmlere milyonlarca dolar harcayan bağımsız bir yönetmen olamaz.

aklıma gelenleri yazdım, avrupa bağımsız sineması da muhteşemdir keza yönetmenleri de, aklıma gelmedi şu an geldikçe yazarım.

Hocam bütçe ile bağımsızlığın alakası nedir? Kaldı ki Darren Aronofsky ilk filmi için 50 bin dolar harcamış sadece. Ayrıca sadece burada değil internette de bağımsız film araştırırken en çok karşıma çıkan filmlerden biri Reservoir Dogs bildiğiniz gibi Tarantino'nun. Haneke'yi zaten biliyordum, diğer önerdiklerinize bakacağım teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmur adam

quote:

o yazdıklarının çoğu bağımsız yönetmen değil, filmlere milyonlarca dolar harcayan bağımsız bir yönetmen olamaz.

Hocam bütçe ile bağımsızlığın alakası nedir? Kaldı ki Darren Aronofsky ilk filmi için 50 bin dolar harcamış sadece. Ayrıca sadece burada değil internette de bağımsız film araştırırken en çok karşıma çıkan filmlerden biri Reservoir Dogs bildiğiniz gibi Tarantino'nun. Haneke'yi zaten biliyordum, diğer önerdiklerinize bakacağım teşekkürler.

coğu dedim zaten, aronofsky'i ben de takip ediyorum. ama tarantino'nun bağımsız bir yönetmen olduğuna inanmıyorum benim görüşüm sadece bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 29 Haziran 2013; 21:03:12 >

• quote:

quote:

quote:

coğu dedim zaten, aronofsky'i ben de takip ediyorum. ama tarantino'nun bağımsız bir yönetmen olduğuna inanmıyorum benim görüşüm sadece bu.

Tarantino ilk başlarda bağımsız bir yönetmendi fakat Pulp Fiction'dan sonra kazandığı şöhretle o da piyasa yönetmeni oldu.

• uyangal kullanıcısına yanıt
    evet hocam anlatmak istediğim buydu, 90lardan sonra tarantino populizm kurbanı oldu.
  • Hocam bir de tavsiye verseydiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam bir de tavsiye verseydiniz.

bağımsız yönetmenlerden önereceğim bir film yok ama bu siteyi şimdi buldum, belki işinize yarar Bağımsız Sinema

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 29 Haziran 2013; 21:28:54 >
  • quote:

Hocam bir de tavsiye verseydiniz.

http://www.imdb.com/list/hvIuZNdvZuQ/?publish=save buyur benim listem güncel tutmaya çalışıyorum, sıralamaya bakma sen oraya eklediğime göre hepsini beğenmişimdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.