Şimdi Ara

Bağımsız Oyunlar Topluluğu Ve Tavsiyeleri [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
817
Cevap
98
Favori
40.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sine-FİL

Nisan'da 10 dan fazla indie almışım. Bir kaç ay bişey almam. Elimde acayip oyun birikti. 6 ay oyun almasam ancak eritirim. Özellikle aldığım 2 oyunun(Darkest Dungeon Ancestral Edition ve Stardew Valley) sonu yok. :)
    Hocam oyun mekanikleri farklı geldi gözüme bu tarz farklılıklar yaratacak oyunlara ihtiyaç var. Fiyat 69 çıkarsa keain alırım (114 tl olur kesin en az)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lastwarriors kullanıcısına yanıt
    İndirime girerse Hong Kong Massacre'ye bir şans verin derim. Tam sizin aradığınız türden bir yapımdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk Ori güzel oyun, ne vasat ne de muhteşem. En sevdiğim yönü yeni özellikler kazandıkça cidden güçlendiğini hissetmekti, her şey gittikçe kolaylaşıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ornitorenk_Perry -- 4 Mayıs 2020; 23:23:27 >
  • quote:

İndirime girerse Hong Kong Massacre'ye bir şans verin derim. Tam sizin aradığınız türden bir yapımdır.
    O oyunu biliyorum farklı bu oyundan o

• Ornitorenk_Perry kullanıcısına yanıt
    ben de tam olarak böyle düşünüyorum :)
    Farklı tür değil ikisi de izometrik shooter, Hotline Miami ve Ruiner'dan sonra bu türde sonra oynadığım en iyi oyun Honk Kong Massacre'dir.

Ori konusuna gelince kim ne derse desin çoğu oyuncunun gözün de başyapıt olarak kalacak.

• Arkadaşlar bu ID xbox hesabında tanıtımı yapılan oyunlar game pass e gelecek oyunlar mı aynı zamanda? Videoda unto the end in yapımcıları game pass in bir parçası olduğumuz için heyecanlıyız demiş, diğerleri için de böyle mi diye sormak istedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Farklı tür değil ikisi de izometrik shooter, Hotline Miami ve Ruiner'dan sonra bu türde sonra oynadığım en iyi oyun Honk Kong Massacre'dir.

Ori konusuna gelince kim ne derse desin çoğu oyuncunun gözün de başyapıt olarak kalacak.
    O dediğiniz oyunlar baltan sona üstten izometrik ama jon vick kamera açıları oynanış dinamikleri çok farklı gameplaylere bakın daha iyi anlarsınız. Oyun 84 tl almayı düşünüyorum

• Scott Storch kullanıcısına yanıt
    ID Xbox oyunları Gamepass ile gelecek. Zaten bizzat Microsoft'un kendisi bu oyunların geliştirilmesine destek oluyor.

• Foregone - Konsol Çıkış Tarihi Fragmanı

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Foregone - Konsol Çıkış Tarihi Fragmanı

Dead cellse benzettim

Çok beğendim ben.
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Bayıldım buna, ama çıkışına çok varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 6 Mayıs 2020; 0:17:58 >
  • 7 Mayıs'ta da Void Bastards geliyor...

-----

Void Bastards - Switch + PS4 - 7 Mayıs!

• Void Bastards'ı çıkışında Gamepass verdiği için oynamıştım. Eski Bioshock çalışanlarından bazıları da var yapımcılar arasında. Keyifli bir oyun lakin oldukça komplike. Rogue-Like türündedir. Fiyatı uygun olursa deneyin.

• Animasyonlar biraz problemli ama korku oyunu olduğu için paylaşayım... Konsollara çıkışı ileriki bir tarihte olacak.

-----

What Happened – Duyuru Fragmanı

-----

What Happened Game - İlk Fragman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 5 Mayıs 2020; 22:26:17 >

• Bir sürü indie oyun indirime girdi.Var mıdır illaki alın dediğiniz oyunlar?

• OrdinaryEvil O kullanıcısına yanıt
    Gün içinde Store'a bakıp liste yaparım.

• quote:

Orijinalden alıntı: OrdinaryEvil

Bir sürü indie oyun indirime girdi.Var mıdır illaki alın dediğiniz oyunlar?
    Bugünmü girmiş? Salt and sactury vardı hala indirimde ise alın derim 36 tlye inmişti.

Çok iyi oyunlar indirime girmiş bakmaya değer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastwarriors -- 6 Mayıs 2020; 12:19:34 >
  • Bekliyoruz hocam, elim tetikte :)

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.