Şimdi Ara

Bagimliyim, yardimci olun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam komik cidden ama beynim bu sekilde calisiyor. 3-4 gun yapmayinca ooo baya guzel videolar gelmistir diyorum giriyorum fareli siteye. Kendimi odullendiriyorum resmen ozellikle cuma aksamlari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rumpelstilzchen kullanıcısına yanıt
    Tmm bende bundan bahsediyorum bundan bir ay önce antideprasan kullandım normalde 5 dk içinde gelen ben 40 dk da gelemez oldum sırf bu yüzden anti deprasanı bıraktım ama anladığım kadarıyla sende hiç duraksama yok pancar motoru gibi devam
  • Hocam kitap oku belgesel izle bu bağımlılığı ancak bu şekilde yok edersin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aklıma ilk gelen uyuşturucu ya da kötü madde oldu sonra dedim DH de olsa olsa mastürbasyon bağımlısı olur dedim.

Mastürbasyon zararlı değil yararlı bir şeydir tabi aşırıya kaçılmadıkça bunun cevabını Bodybuilding ve testosteron konuları verir hatta bu işlerle uğraşan tanıdığınıza abinize sorabilirsiniz ya da Youtube videolar var izleyin.

Zararlı şuanlar her kadın veya cinsel içerik geldiğinde odaya gider mastürbasyon yaparsın haftada 10-15 kere yapmak gibi bi diğer kötü tarafı evlendiğinizde ya da mevcut kız arkadaşınızla seks yaparken zevk almazsınız gider 31 çekersiniz yani kadın dururken 31 çekmek gibi.

Bu 2 konuyu aşarsan bi zararı olmaz kendine 1 gün ara koy kendini tutarmıyorsan haftada 3-4 kere yap hem canlı tutarsın cinselliği hem aklın hep orda olmamış olur bazıları 10 gün 20 gün hatta 1 ay yapmayan varmış bu yanlış biriken meni 21 günde çıkar zaten bilimsel olarak yani 3 hafta 1 yapman lazım rutin olarak ee bu da çok uzun bi rakam illa çok ara koycaksan haftada 1 yap ki cinselliği unutma.

Bunun için hobi edinin film izle kitap oku spor salonuna yazın en sağlam öneri fiziksel olarak yorulursan aklına bile gelmiyor emin ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.