Şimdi Ara

Bağdat'ta 4 ABD askeri öldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BAĞDAT (İHA) - Irak'ın başşehri Bağdat'ta bugün bir bombanın patlaması sonucu 4 Amerikan askerinin öldüğü açıklandı. ABD ordusundan yapılan açıklamada, askerlerin, araçları Yusufiyah semtinden geçerken yol kenarındaki bir bombanın patlaması neticesinde öldüğü belirtildi..

Resmi verilere göre Irak'ta işgalin başladığı Mart 2003'ten beri ülkede ölen ABD askeri sayısı 2 bin 18'e çıktı.

• Hiç üzülmedim
  • resmi veriler sayıyı sürekli indiriyor.ölen abd askeri sayısı bundan fazla
  • mekanları cehennem olsun.
  • +4 yani

nice nice amerikan leşlerine................................
  • quote:

Orjinalden alıntı: mulkiyeli

mekanları cehennem olsun.

amin....
  • ayıptır, onlar da emir kulu

asıl size
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: specops

ayıptır, onlar da emir kulu

asıl size

Biz de ALLAH´in kuluyuz. Sana iki kere
  • Gebersinler...Ne işleri var Irakta
    Onlar paralı asker...Para için geliyolarsa Irak'a göze alsınlar her şeyi
  • GEBERSİNLER HEPSİ IRAKA GİDEN HER ASKER ÖLSÜN HİÇ ACIMAM ... YAZIK ULEN YAZIK BEBELERİ ÖLDÜRÜYORLAR ONLARI DÜŞÜNÜN Bİ
  • Savaşa zorla göndermiyorlar. Hepside paralı asker. Amerikan vatanlışlığı ve oturma izni almak için bile Irak'a gidiyorlar. Hatırlarsanız savaş başlamadan önce ntv'ye bir Amerikan askeri olan Türk biri katılmıştı. Irak'ta
    bizi çiçeklerle karşılayacaklar demişti. O adamı çok merak ediyorum ne oldu ona acaba.
  • o ABD askerleride emir kulu.garibanlar üç kuruş para için ne dense uyguluyorlar.

ölmüş olabilirler, haksız yere Irak'a girmiş ve birçok kişinin ölümünden osrunlu olabilirler fakat unutmayınki onlarda Allah'ın birer kulu.

NOT:bu topic aldı başını gidiyor....

• Üzülmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

Üzülmedim

sebep?
  • quote:

asıl size

• quote:

Orjinalden alıntı: doganza

quote:

asıl size

Biz de ALLAH´in kuluyuz. Sana iki kere

helal kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: feylesof

quote:

Orjinalden alıntı: qtq

o ABD askerleride emir kulu.garibanlar üç kuruş para için ne dense uyguluyorlar.

ölmüş olabilirler, haksız yere Irak'a girmiş ve birçok kişinin ölümünden osrunlu olabilirler fakat unutmayınki onlarda Allah'ın birer kulu.

NOT:bu topic aldı başını gidiyor....

Ahirette "ben emir kuluydum" cevabı geçerli bir cevap değildir derler büyüklerimiz.

Unutma ki hem Amerikan ordusunda hem İsrail ordusunda -sayıları çok az da olsa- bazı askerler yapılanların vicdana,ahlaka uygun olmadığını söyleyerek savaşmayı, askeri mahkemede yargılanma ve ordudan atılma pahasına reddetmişlerdir.Üstelik bunlar arasında oldukça deneyimli subaylar da var.
    Bunların kaçı gerçekten vicdanen,ahlaken böyle bir tercihte bulunmuştur bilemem ama en azından birkaçının samimi olduğunu düşünüyorum.
    Ama çok daha önemli ve kalıcı bir şeyi kazandıkları kesin.

uzaktan gördüğünüz herşeye yaorum yapmayın...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.