Bildirim
Bağcılar - Alibeyköy Ulaşım Yardım!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
güncel -
güncel -
güncel -
yok mu bilen arkadaşlar -
Metrobüsle edirne kapıya gel e5den aşşağı feshane doğru yürü 99 numaralı Eminönü / Yeşilpınar arabasına bin. Alibeyköy meydanda in.
Birşey olursa pmden telefonumu vereyim. Ara yardımcı olayım. -
Alibeykoy otagarı barajyoluna taşındı diye biliyorum ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Apollon
Baraj yolunun bir arkasına taşındı. Orayada toplu taşıma aracı yok meydandan taksiye bincek. -
quote:
Orijinalden alıntı: volkof
quote:
Baraj yolunun bir arkasına taşındı. Orayada toplu taşıma aracı yok meydandan taksiye bincek.
Bu şişli-barajyolu-su deposu arabası otogarın onunden geçiyor mu peki dostum ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: volkof
quote:
Baraj yolunun bir arkasına taşındı. Orayada toplu taşıma aracı yok meydandan taksiye bincek.
Bu şişli-barajyolu-su deposu arabası otogarın onunden geçiyor mu peki dostum ?
geçmiyor, o arka yoldan gidiyor. -
Cok tesekkur ederım
Meydandan yürüyerek gidilir mi peki ? Taksi şart mı ? -
Hocam 92k veya tramvay ile topkapıya oradan eresin otelin arkasından 48a kalkıyor ona binip eski otogarın önünde inebilirsin yeniside zaten yürümeyle 5-10 dk mesafe ben bu şekilde gidiyordum en son -
Alibeyköy otogarina gideceksen metro servisi vardir onunla git. yoksa cekilmez -
quote:
Orijinalden alıntı: ofaydeniz
Cok tesekkur ederım
Meydandan yürüyerek gidilir mi peki ? Taksi şart mı ?
max 5-10 tl yazar. -
Hocam tramvay topkapı duragında ındıkten sonra bu 48A'ya hangı adlı duraktan binicez, haritada tramvay topkapı durağıyla Eresin hotel mesafe çok gösteriyo, biraz daha ayrıntılı soyleyebılır msıın kardeşim ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X