Şimdi Ara

BAGAJIM AÇILMIYOR, OPEL CORSA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
10.534
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2000 model corsa var bende, bagaj açılmıyor. Normalde merkezi kiliti kapatınca bagajda kapanıyor. İçerden açma düğmesi yok. Ne sorun olabilir acaba, yinemi masraf durup dururken

• Yapay Zekanın Yanıtı

Opel Corsa Bagaj Kapağı Açılmıyor: Nedenleri ve Çözümleri

Opel Corsa aracınızın bagaj kapağı açılmıyorsa, soruna neden olan çeşitli faktörler olabilir. İşte olası nedenler ve çözümler:

• Bozuk Bagaj Açma Düğmesi: Bagaj açma düğmesine bastığınızda bir tıklama sesi duymuyorsanız, düğme bozuk olabilir. Onarılması veya değiştirilmesi gerekir.

• Arızalı Bagaj Kilidi: Bagaj kapağı kilidi arızalanmışsa, bagajı açmayı engelleyebilir. Kilidi tamir ettirmeniz veya değiştirmeniz gerekir.

• Kopmuş Kablolar: Bagaj açma düğmesini ve kilidi birbirine bağlayan kablolar kopmuş olabilir. Kabloları kontrol edin ve gerekirse onarın veya değiştirin.

• Bozuk Bagaj Modülü: Bagaj kapağı işlemlerini kontrol eden bagaj modülü arızalı olabilir. Modülü tamir ettirmeniz veya değiştirmeniz gerekir.

• Arızalı Akü: Bazı durumlarda, zayıf bir akü bagaj açma sistemini etkileyebilir. Akünün şarjını kontrol edin ve gerekirse değiştirin.

Yukarıdaki çözümleri uyguladıktan sonra hala bagaj kapağını açamıyorsanız, profesyonel bir tamirciye başvurmanız önerilir.

Anahtar Kelimeler:

• opel corsa bagaj kapağı açılmıyor
    • opel corsa bagaj açılmıyor
    • opel corsa bagaj nasıl açılır
    • opel corsa bagaj açma düğmesi nerede
    • opel corsa bagaj kilidi tamiri
    • opel astra g bagaj kilidi açılmıyor
    • opel astra bagaj kilidi açılmıyor
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • menteşelerde sorun vardır açarlar birde ayar çekerler tamam
  • Arka koltukları yatırıp içeriden elle açmayı deneyin. Açabilirseniz mekanizmayı bi kontrol edin belki tutukluk yapmıştır, bir kablo çıkmıştır.. Yok olmadı levyeyle girişin
  • bende 2001 modeli vardi.

anahtari kilide sokup mu kilitledin? anahtarin girdigi yer cizgisi yere paralel mi dik mi duruyor (umarim anlatabilmisimdir?).

simdi hangi pozisyonda oldugunu unuttum ama birinde acilmiyor merkezi kilidi acsan bile. eger iki pozisyonda da acilmiyorsa kilit bozulmus olma ihtimali yuksek.
  • Geçen gün merkezi kilit açıkken bagajı anahtarla kilitlemeyi denedim, sorun çıkmıştı ama düzeldi sonra, şimdi bugün hiç açılmıyor. Acaba bilmediğimiz bi ayarımı var bunun sağa çevirip bastırmak veya sola çevirip düz hale getirmek gibi.
    Bu arada hem düz konumda hemde dik konumda açılmıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: ^Biotech^

bende 2001 modeli vardi.

anahtari kilide sokup mu kilitledin? anahtarin girdigi yer cizgisi yere paralel mi dik mi duruyor (umarim anlatabilmisimdir?).

simdi hangi pozisyonda oldugunu unuttum ama birinde acilmiyor merkezi kilidi acsan bile. eger iki pozisyonda da acilmiyorsa kilit bozulmus olma ihtimali yuksek.
  • evet ayari vardi ama dedigim gibi bayagi zaman gecti unuttum. bendeki de tutukluk yapiyordu, delik yerinden iceri W40 sprey yagdan sıkıp bir de oyle denesen?

buyuk ihtimal yan durunca delik acilmiyordu. kisacasi bir sekilde acilmasi lazim. bendeki tutukluktan sonra bir sekilde acmis ve sonra ustaya sormustum, cok kilitlemeye gelmiyor anahtarla, uzaktan kumandayla kilitle demisti.
  • ilginç ya koskoca opelin zayıf noktasına bak, ışıklarda durdukmu kapkaça hazır bagaj
    sabah biraz daha deniyim olmassa dediğin gibi bi servise gösterim artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende sadece bende oldu sanmistim, o zamanlar forumlar yoktu tabi boyle, soramamistim insanlara.

kapkac icin ben surucu kapisindan kilitliyordum her binisimde tum kilitleri.

bir keresinde de (coook eskiden) babamin aracini almistim (baska marka), bir yere park edip aksam dondugumde kilitte bir tuhaflik oldugunu gormustum. servise goturunce ordakiler bagajla oynanmis, onun icin kilidi bozulmus demislerdi.

umarim halledebilirsin servise goturmeden, gecmis olsun..
  • ŞAKA Bİ YANADA ABİCİGİM GEÇMİŞ OLSUN BİZİM ESKİ BRODVEYEDE OLMUŞTU BÖLE BİŞE BİZ Bİ TEKME Bİ TOKAT AÇILIYORDU AMA SENİŞN ARABA YENİ ARABAN MI VAR DERDİN Mİ VAR HESABI GİDİP OTO ELEKTİRİKÇİYE GÖRTÜRÜCEN AMAN AMAN HIRSIZLARA DİKKAT

BAGAJIM AÇILMIYOR, OPEL CORSA
  • bagaj noldu, cozebildiniz mi sorunu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.